ewaa,rybka80, trzymam kciuki za Wasze rozpakowania.
ulamisiula gratuluję raz jeszcze, śliczna córunia, jakie ma czarne włoski, no bombaaa!
Powiem Ci że mój syncio tez nie okazuje zazdrości...
Dziękuję.Wiesz tyle sie nasłuchałam w ciaży jak to starsze rodzeństwo jest zazdrosne a tu szok-ale to chyba dlatego ze mały od poczatku był zaangarzowany w przygotowania do przyjecia maleństwa.Nawet pozwalałam mu coś w sklepie wybrać dla niuni.A do tego on strasznie towarzyski jest.
I jest o wiele lżej jeśli nie mamy problemu ze starszakiem.
A powiedz mi jaki kolor oczeka ma Twój Leon?Bo na zdjeciu dużo nie widać koloru ale za to ta wielkosć...oj czy te oczy moga kłamać?
Blanka urodziła się to miała niebiesko-szare ale juz ma prawie czarne.I najprawdopodobniej będzie miała takie jak moje czyli zależnie od dnia-brązowe lub zielone.Benek urodzil sie z czarnymi tak jak Blanka włosami i taki sam kolor miały jego oczy a teraz blądyn z brązowymi mi pozostał.
Dzis miałam zadanie bojowe.Mąż przywiózł Benka z przedszkola i sam musiał wrócić do pracy bo jego kolegi zona pojechała rodzic.I już jest po wszystkim urodziła przez cc córeczke Leę.
Ja nie wiem co oni w tej pracy robie ale 3 lata temu było tak samo.12 dni po mnie urodziła Miśka szefa zona.Oni sie chyba umawiają kiedy idą " dzieci robić"