elibell
4000 - letni staruszek

30 lip 2011, 18:29

na smaka gotuje sobie kukurydzę
o niami niami, ale mi skama narobiłaś nie ma co, a ja w sklepach świżej nie widziałam tylko mrożona:(

a chyba nie pisałam wam, ze już dostałam pismo w sprawie mojego macierzyńskiego, że został mi przyznany, tylko jeszcze jak już zakończe pracę mam ich pisemnie powiadomić, kiedy był mój ostatni dzień pracy i od kiedy mają mi wypłacać maciuerzyński:)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2011, 19:40

Cześć!

U nas szaro i ponuro od rana.
A Zuzia urządziła sobie popołudniową drzemke i z tempką wstała :ico_olaboga:
A myśmy ją mieli jutro u mamy zostawić na parę dni i plany legły w gruzach :ico_noniewiem:

Był szwagier i razem z M. poprzenosili mebelki, tak że nasza sypialnia już przystosowana do nowego lokatora :ico_oczko: Łóżeczko mieliśmy jutro przywieźć, no ale jak będzie dalej gorączka to nawet na obiadek nie pojedziemy :ico_noniewiem:
M. jeszcze ma pomalować u Zuzi i będzie git.
Zabraliśmy od Zu mega komodę, a ona dostanie szafę :-)

elibell, za macierzyński :ico_brawa_01:

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 lip 2011, 19:56

My po zakupach;)
malutka ma nowy dresik,ręczniczek,szzoteczke do włosów:))

wklejam fotki brzuszka i mojego pulpecika dzisiejsze:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

usg troszke niewyrazne bo mam słaby aparat

elibell
4000 - letni staruszek

30 lip 2011, 20:33

karina22, ale masz brzuszek fajny, taki szpiczasty, odstający, jak to mowią na dziewczynke taki, może coś w tym jednak jest :ico_noniewiem:

a ja robię ciacho, stefanka dziś jako, że poraz pierwszy to ciekawe czy wyjdzie hihihihi, już 3 placek się piecze, masa już zrobiona i niebawem przekładam jedno drugim i do lodówki:) trzymcie kciuki by wyszło:) Bedę miała na urodzinki heheheheh

W sumie to moje urodzinki są jutro (tak mama mówiła) że z racji iż do 24 brakowąło kilka sekund wpisali mi w ksia,żeczke że urodziłam się 1 sierpnia i to o jakiejść porannej godzinie nie nocnej. Nie wiem ile w tym prawdy, no ale cóż co tam jak było się młodszym to się 3 dni świetowało, bo 31, 1 i 2 mojego taty urodzinki hihihihi

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2011, 08:56

karina22, piękny masz brzuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja wstałam dziś z rana ale siedze i mam takiego lenia że tragedia, wczoraj wszytsko dla dziecka przygotowałam tylko do mebli trzeba włożyć. wyczysciłam dywany w mieszkaniu, wszytsko wysprzatałam, poprasowałam posciel, bo jakby nie patrzec mam 2 miesiace do porodu. Powoli kompletuje to co wiem co trzeba do szpitala, ale jadę za 2 tyg. do położenej, bo okazałao się że moj M. ja doskonale zna bo wychowywał i chodził razem do zerówki, podstawówki i gimnazjum z jej corkami, dała nam wizytyówke i zaprosiła na rozmowę.

Powiedzcie mi jak to jest z urlopem maciezyńskim, kiedy sie to wysyła, jakie daty wpisac itd.??

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

31 lip 2011, 10:22

wklejam fotki brzuszka i mojego pulpecika dzisiejsze:)
:) jaki brzusio , faktycznie szpiczasty
A to zdjęcie z usg drugie samej główki jakie wyraźnie i jakie słodki nosek
Moja to buzi kompletnie nie chce pokazać , zawsze taka wtulona że nie widać twarzyczki kompletnie.

elibell
4000 - letni staruszek

31 lip 2011, 11:02

Doberek :ico_ciezarowka:

:ico_tort: za rozpoczęty 35 tydzień:)

próbuję swojego nowego wypieku właśnie:) nie jest najgorzej:)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

31 lip 2011, 11:27

izuś_85, czekamy na fotki z wycieczki :-)
został mi przyznany
:ico_brawa_01:

Kocura Bura, zdrówka dla Zuzieńki :ico_sorki:
Zabraliśmy od Zu mega komodę, a ona dostanie szafę :-)
he he, my robimy tak samo, w połowie sierpnia jedziemy po szafę dla Wiki :-D

karina22, duży brzusio :ico_brawa_01: a Malutka faktycznie papuśna :-D
W sumie to moje urodzinki są jutro (tak mama mówiła)
he he, to się w szpitalu zagalopowali
Powiedzcie mi jak to jest z urlopem maciezyńskim, kiedy sie to wysyła, jakie daty wpisac itd.??
ja w szpitalu dostałam zaświadczenie, które mąż zaniósł do pracodawcy razem z aktem urodzenia i wypełnionymi przeze mnie oświadczeniami. Nic wcześniej nie zanosiłam

elibell, gratki za kolejny tc :ico_brawa_01: i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin już dziś Ci życzę :ico_prezent: spełnienia marzeń, zdrowia dla Ciebie i rodzinki i rychłej realizacji swoich planów zawodowych :-)

elibell
4000 - letni staruszek

31 lip 2011, 12:01

elibell, gratki za kolejny tc i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin już dziś Ci życzę spełnienia marzeń, zdrowia dla Ciebie i rodzinki i rychłej realizacji swoich planów zawodowych
bardzo Ci dziękuję:*

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2011, 12:51

witam,

ja tak z doskoku bo są moi rodzice i wieczorem jadą, oczywiście młoda też chce jechać więc na tydzień jeszcze jedzie do dziadków :ico_sorki: niech korzysta póki może bo później obowiązku bo szkoła :ico_oczko:

jutro na 14 idę do ginka, trochę się boję :ico_noniewiem: od 2 dni mała nie jest tak aktywna jak zawsze i ja już mam schizę, dziś rano trochę pokopała i A mnie uspokaja ze ona też ma mniej aktywne dni, :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”