Witam
sylwia bardzo mi przykro ze tatuś chory...na pewno wszystko sie niedługo wyjaśni i bedziecie wiedzieć co mu jest...a lekarze na pewno mu pomogą...i głupia sytuacja z siostrą wyszła...mozna by zec...ze chce budować swoje szczęście na nieszczęsciu rodziców...
wiśnia...witaj...dawno cie u nas nie było...ech...przykro mi z powodu prawka...ale nie poddawaj sie...!!!!
serniczka...brawa dla Oli..duża dziewczynka:)
sylwia...gratki za rozpoczęty 14-ty tydzień
brodzikowa...jejuś...jaki sliczny brzusio...i dobrze ze jesteście już w domku
agness84 witaj wśród nas
a ja dziś przemarzłam na kość w pracy...nie wiem jak wytrzymam do grudnia...jeszcze szefowa nie włącza ogrzewania w tym pomieszczenieu gdzie sie przebieramy..normalnie kosta...mąz na mnie krzyczy...ale ja to takie ciepłe kluchy...musze dać radę!!!
rybko obiecane zdjęcia z nowego pokoiku Dawidka
tanim kosztem..ale za to jest bardzo przytulne
wczoraj mieliśmy gości...przyjechała do nas siostra cioteczna ze swoimi dziecmi...przywizła nam fotelik samochodowy dla niemowląt...karuzele na łożeczko oraz matę edukacyjną
[ Dodano: 14-11-2011, 23:01 ]
a ja rozmawiałam co do cc...i lekarz powidział ze jak dzieciątko bedzie sie zapowiadało znow duże...to moze zatwic mi cc tyle ze w innym mieście...bo tam zna lekarzy, bo był w tamtym szpitalu ordynatorem...ciekawa jestem ile wziąłby za te "załatwienie"