Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 11:46

ja też brykam, muszę się położyć, bo mnie jeszcze brzuch zaczął boleć...

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 wrz 2008, 12:09

ananke, napewno wszystko będzie dobrze.Nie denerwuj się tak bo i tak nic to nie pomoże.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 wrz 2008, 12:14

Leżcie sobie, odpoczywajcie. Ja się już wykąpałam i idę włosy suszyć, posprzątam trochę. No i też poleżę. Zapisałam się do internisty na jutro 10.40 bo mam okropny kaszel, mało się nie uduszę, gardło przekrwione. A to dlatego, ze w niedzielę było niby ciepło a jednak chłodnawo a ja wyskoczyłam w japonkach i sukience letniej i zmarzłam jak nie wiem. ja to głupia czasem jestem :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 wrz 2008, 12:24

Tu macie spis lekow, ktore mozna i nie mozna zazywac w ciazy
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?optio ... &Itemid=96
ananke, napij sie Kochana meliski i idz wczesniej spac, bo stres osiagnie swoj zenit zapewne przed samym badaniem, wiec powinnas do tego czasu wypoczac. Pomysl o czyms przyjemnym a jutro pewnie bedziemy swietowac, ze z dzidzia wszystko ok, dlatego glowa do gory!
a co na bolące gardło można wziąć
proponuje plukac wywarem z szalwi lub woda z sola - naturalne i zawsze pomaga
dziś mija 8 miesięcy, od mojego ostatniego papierosa
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no brawo!!! ja taka silna jednak nie jestem i do tej pory jak juz jestem w ciazy to wypalilam ukradkiem z 10 papierosow, no ale na 5 miesiecy taka ilosc to tez dobrze.

Zrobilam dzis smalczyk ze skwarkami i cebulka wiec sie nim teraz non stop zazeram, nie wspomne, ze podjadam go na zmiane z wczorajszymi nalesnikami z dzemem truskawkowym :ico_szoking:

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

02 wrz 2008, 12:25

ananke, mowilam ci juz jak mnie nastraszyli... bo nie dosc, ze komor nie mogl dobrze lekarz znalezc, to jeszcze arytmie wysluchal.... takie ble ble ble ktore momentalnie podnioslo mi cisnienie, ale... doszlam do wniosku juz na poczatku ciazy, kiedy po pierwszym usg mi powiedziano, ze dziecko ma najprawdopodobniej wady :ico_puknij: , ze i tak nic nerwami nie pomoge a jedyne co moge zrobic to byc pewna ze to bzdury. Mlody, jak sie okazalo, nie ma wad genetycznych ( :ico_zly: debil nie ginek co mi to zasugerowal) ani takze wad serca - w 20tc czesto nie mozna dobrze podejrzec serducha, bo dziecko male, a juz tydzien pozniej masz serducho widoczne jak na reku...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 12:41

Hej dziewczynki, ja już po grzybach. Dzisiaj przegięłam trochę po strasznych wertepach łaziłam i teraz pobolewa mnie brzuch.

ananke na pewno wszystko będzie dobrze z dzidzią - trzymamy kciuki. I gratulacje z okazji u8 miesięcy niepalenia. Mój B. dzisiaj obchodzi taki sam jubileusz, rzucił 2 stycznia. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 12:44

jeju tylko chwile mnie nie bylpo a wy juz sie tak rozpisalyscie!!!!
ananke gratuluje z pwoodu nie palenia ja równiez nie pale od maja!!!!!!!!!:D
a i nie martw sie jestem pewna ze jutro wpadniesz do nas na tt!!! z wiescia ze widzialas 4 komory serduszka malenstwa:PP

a ja odebralam płyte z kursem paznokci i ide ja ogladac:D musze sie tego cholerstwa doszkolic:P buziaki i do poźna

aniabella tez bym zjadla makrelki ,....ale ja mam cos takiego ze jak kupie to zjem kawalek a reszte wyrzucam;/

a dzis o 17 robie mezowi makaron z miesem mielonym zapiekanym... tzn ten makaron bedzie faszerowany potem jakims sosem polewany itd zobaczymy co mi sie uda ukichcic:d a do zarcia jest sporo jeszcze musze 3 nalesniki odsmazyc i dojesc :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

02 wrz 2008, 12:50

czesc dziewczyny :-)
ananke jutro masz USG czy dzisiaj? wszystko bedzie dobrze
osita, mam pytanie czy ft4 zawsze samoistnie spada w ciazy? nikt kto ma zdrowa tarczyce nie bada tego hormonu jestem ciekawa czy tak jest,ja mam TSH w porzadku zadnych lekow nie biore

[ Dodano: 2008-09-02, 12:51 ]
dziewczyny dlugo spedziacie czas przy komputerze? ja mam wyrzuty sumienia bo nikiedy naprawde dlugo siedze :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-02, 12:54 ]
aniabella ja mialam przeziebienie w 9tc gardlo plukalam woda z sola,i duzo pilam cieplej wody z cytryna i obowiazkowo pare dni lezec i przechodzi na bank :-)

[ Dodano: 2008-09-02, 12:56 ]
no a z rybami to uwazajcie ,niczego wedzobego nie jedzcie.Ja ostatnio jadlam pange jak sie okazalo w ciazy nie wolno jej jesc.Teraz wogole ryb nie jem tylko omege 3 w kapsulkach biore ,chyba ze musze koniecznie zjesc to od czasu do czasu sledzia w occie

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 12:57

perelka25, jesli moge to spedzam caly dzien ale tylko na forum tt:P bo tka to nie ma co robic w necie:D

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

02 wrz 2008, 12:58

Dzisiaj przegięłam trochę po strasznych wertepach łaziłam i teraz pobolewa mnie brzuch.
:ico_nienie: nie wolno nam sie forsowac ,musimy dbac o nasze szyjki :-)

[ Dodano: 2008-09-02, 12:59 ]
milutka204, a masz zwyklego kompa czy lapka? moj ojciec ostatnio na mnie sie wydarl ze siedze tyle przed lapkiem a to same fale elektromagnetyczne ,i teraz troche sie pilnuje

[ Dodano: 2008-09-02, 13:00 ]
aniabella, ale jak czujesz ze to moze angina byc to masz racje idz do internisty pelicyline mozna spokojnie brac :-)

[ Dodano: 2008-09-02, 13:01 ]
moje dziecko dzisiaj takie spkojne jest ze mnie denerwuje :ico_noniewiem: wy macie juz regularne ruchy? u mnie jeden dzien caly czas kopka a nastepnego cisza :ico_noniewiem: nie lubie tego

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”