Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 10:35

hej!
no to ja znów dziękuję za życzenia...bardzo, bardzo!!!

Alicja fajniusia!!! no proszę, zabawki po mamie są najlepsze!!!
SIkorko to, czyli katar zmierza ku końcowi! :ico_brawa_01:
Glizdunia hehehe, czasem tak bywa...niech się Maycia uczy układać mamę do snu! :ico_haha_01:
Patrynia a u Was co znowu? walcz z choróbskiem!!! ja też muszę, bo czuję że gardło mnie boli...dziś sobie walnę na noc zestaw :-D
Doris no lecę oglądać fotki...lubię tak spojrzeć wtecz na te nasze bąble...jak to dawno nie? to znaczy...niedawno...ale jaka zmiana zaszła...szok!

moja spała do rana!!! hurra!!! zjadła naleśnika a teraz się kręci po pokoju...a ja szybciorem klikam...o, chyba znalazła smoczek...ale gdzie?

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 10:37

GLIZDUNIA, no niestety ta pogoda jest okropna. Ale koleżanka wyczytała że niby od środy ma wrócić lato. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ale może akurat?
Chyba i ja się muszę wziąć za te zdjęcia.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 10:40

Doris,mi tez sie marzy super aparat...mielismy kupic jakis lepszy jak kupowalismy ten co mamy ale rozmyslilismy sie na rzecz rozmiaru,u nas taki malutki sie sprawdza bo ja w torebce zawsze nosze :-D ...a takie wypasione to duze są i zawsze w futerale trzeba trzymac co nam juz mniej pasuje....ja to lubi czasem nawet do kieszeni w bluzie wepchnac i wio na spacer cykac fociaki :ico_haha_01:

Zborra Ty tak tylko dziekujesz i dziekujesz a zamiast nam tu cos postawic na dobry poczatek dnia?! :ico_haha_01: :ico_oczko: ....podpisano matka pijaczka :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 10:45

GLIZDUNIA, no wiem ze sa duze... niestety. dlatego my mamy w planie kupic taki maly, wlasnie do kieszeni, bo ten co mamy teraz jest nawet spory i taki wypasiony ze zmiennymi obiektywami itp. moja znajoma ma taki i normalnie jak mam okazje zrobic fote nim to jestem w 7 niebie

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 10:52

Dziewczyny, ale mi wyszedł pycha pasztet. Zapraszam na drugie śniadanie.

A wiecie czym mój Karol najlepiej się lubi bawić, klockami lego razem z Kacprem, jak Kacper wywali cały kufer swoich klocków to Karol jest w siódmym niebie, całe szczęście nie ma zwyczaju pakowania czego kolwiek do buzi.

A teraz już mój Karolek poszedł spać, bo poniedziałek wszyscy wstawali o 7.00, bo Kacper do szkoły więc i on wstał i teraz już był śpiący.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 10:52

Doris no zdjęcia fajne...aż miło się ogląda po takim czasie...
wiecie co...ja też bym chciała mieć super aparat...ale drugi mały, żeby nie taszczyć wszędzie tego wielkiego... :ico_haha_01:

dobra, Glizudnia specjalnie dla Ciebie...i dla reszty...bo na prawdę świnia, nie postawiłam :ico_haha_01:
Obrazek Obrazek Obrazek :ico_tort: :ico_zdrowko: :564: wystarczy?

u nas kolejny wielki krok w dorosłość!!! kupiliśmy super małą deskę klozetową dla Hanuty...taką miękką, w biedronki i żabki...wiecie jak leciała na kibelek? sama stała pod drzwiami do WC! i siku zrobione!!! a od wczoraj nie było kupy, więc latam z nią co chwilę na kibelek, bo nie mam zamiaru już przewijać tego czegoś...

[ Dodano: 2008-09-22, 10:54 ]
no Sikorka mniam...już lecę!!!

jeszcze słówko do Pati...ja już na lato nie liczę...szczególnie że już mamy początki zimy tego lata... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 11:00

Zborra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_szoking: :-D :-D :-D supe ze Wam tak idzie ta toaleta...niesamowite,Maya sie boi ubikacji tej doroslej.....i tez myslelismy zeby od razu kupic taka deske zamiast nocnika ale gdzie ta,ona nie usiadzie za chiny!!!do kibelka to ona tylko smieci wyrzucac potrafi :ico_noniewiem:

Doris,a sprawdz moze w ustawieniach,to taka zakladka u gory strony...i tam sa opcje rozne...moze masz odznaczone jakies pozwolenie na pobieranie albumow albo cos w tym stylu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 wrz 2008, 11:02

Sikorka, może wpadnę do Ciebie na ten pasztet :-) a tak serio to mi sie przypomniało że firma Mariusza będzie w Kozienicach urządzenia montować, więc nigdy nic nie wiadomo.

zborra, Alicja gdzieś od dwóch tygodni każdą kupę na nocnik robi :-) siku też robi ale nie każde. Po drzemkach i nocnym spaniu zawsze i czasami w ciągu dnia jej się uda zdążyć pokazać że chce na nocnik :-)

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 11:06

Ewcik, byłoby super :-D

zborra, no gratuluję tego kibelka, mój Karol ani myśli dłużej na nocniku posiedzieć, co my wyczyniamy, jakie wygłupy jak on siedzi na nocniku, żeby tylko trochę posiedział , a i tak przeważnie jest w pieluchę.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 wrz 2008, 11:11

Sikorka, ponoć każde dzieko musi dojrzeć do siedzenia na nocniku :-) Alę też na początku trzeba było zabawiać a siusiu i tak było albo w pieluszkę, albo obok nocnika. Teraz ściągamy spodnie, pieluszkę i sadzamy ją na nocnik. No i musi mieć książeczkę do oglądania, inaczej nie da rady.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”