Acia ja ci powiem ze do szpitala jestem juz spakowana na wyjscie juz mojemu P wszystko naszykowalam jak bedzie jechal po nas a tak mysle ze moze jutro powleke kołdre i podusie i przykryje duzym przescieradlem cale lozeczko
[ Dodano: 2007-05-18, 11:48 ]
Alinko brawa wielkie brawa bardzo ladne
Alinko moje łóżeczko jest Drewex-u , teraz to brakuje i tylko twojego numeru.
A tak wogóle to spisałam sobie też numery gg i adresy mailowe i wpisałam razem z waszymi nikami do pamiętniczka jaki piszę od poczatku ciąży.Jak go dam małej na 18 - nastkę to pomyślę przy okazjii o waszych maluszkach............
CZESC ALINKA jesli chodzi o wklad dla niemowlaka to ja mam bo byl z fotelikiem od razu kurcze no trzeba torbe spakowac bo nie ma zartow dzidzie jakos szybciej teraz wyskakuja
A co dotyczy powlekania pościeli, juz rozmawiałam - Karol powlecze jak będę lezała w szpitalu. A wyprawkę, rozek i resztę rzeczy do odbioru przywiezie mi później, juz zresztą pytał co ma zabrać on jest bardzo dokładny więc napewno o niczym nie zapomni chociaz.. jak piszesz Beatko, niewidomo w jakim stanie będzie, moze nawet kluczyków zapomnieć więc przygotuję mu i pokazę gdzie lezy
dziewczyny ja mojemu wszystko naszykowalam a on i tak juz sie pyta czy tylko ma torbe brac ta co naszykowalam i czy wszystko tam jest hehehe
Moj strasznie sie denerwuje
[ Dodano: 2007-05-18, 11:54 ]
A jak sie kasuje bo ja nie wiem
ciekawe jak się nasi panowie spiszą , dla mojego to już nie taka niespodzianka , ale zobaczycie jak wasi przyjdą zobaczyć dziecko do szpitala - tego wyrazu twarzy i oczu nie da się zapomnieć ............ no i się poryczałam
Karol tez jest bardzo przejęty, pyta co kiedy ma zabrać i zrobić :)) Nie kupiłam dla siebie jeszcze sporo rzeczy, jak skompletuje, to złozę torbę do szpitala, niech czeka bo jak mi juz wody odejdą nie będziemy mieli głowy co musimy spakować
Wiecie mój Karol najbardzioej boi się odjeścia wód, pyta co ma wówczas robić i jak to wygląda, wydaje mi się ze jego opanowanie i "zimna krew" do kazdej sytuacji wyparuje jak zacznie się poród