no to masz prawie wszystko gotwe,tylko czekac na synkaPrzywieźliśmy łóżeczko, rogala do karmienia, rożki, jakieś kocyki, pościelkę do wózka. Czyli mam już wszystko w domku. Jeszcze wanienka i stelaż do niej. I reszta prania
no to tylko sie cieszycZuzi zupełnie nic nie jest,
oj lepiej lepiej, ale nie az tak zimno, w domu tez taka kostucha, ze szok. A nogi mam takie spuchniete, ze kostek nie widac, ale to jak zwykle po podrozyMoże dobrze,że zimno to jakoś człowiek mniej się męczy, zwłaszcza człowiek ciężarny![]()
dziękuję bardzo:)elibell, wszystkiego najlepszego kochana, duzo milosci i radosci, spelnienia marzen i szybkiego bezbolesnego porodu
u mnie już coraz częściej są, brzuch twardy mam bardzo często, zwłaszcza jak z domu wychodze i idę to nagle mnie łapie, parcie na pęcherz straszne i twardnieje mi brzuch i musze stanąć i oddycham nosem wypuszczam buzia póki nie minie, bo nawet iść nie mogę wtedy, a że wiele chodze to może dlatego mam to tak często. Ale położna mówiła, że to normalne i jedynie mogę się oszczedzać, tylko że jak przy 2 letnim dziecku oszczędzać sie????? Nie ma nikogo kto się nią zajmie, wyjdzie na spacer itp.jak często macie skurcze przepowiadające??????????
kilka razy dziennie, ale u mnie są obecnie bezbolesnejak często macie skurcze przepowiadające??????????
już teraz mogę podziękować, bo smoki poszły do koszainia, no to pozegnalyscie smoka, gratuluejmy![]()
przyłączam sięPati85,![]()
![]()
za 29 tydzień
Pati85,![]()
![]()
za 29 tydzień
dzieki dziewczynyprzyłączam się
oj to prawda, za 24 dni bedziesz miala Maluszka przy sobie, ale Ci dobrzedziś się zaczął twój miesiąc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość