Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2007, 19:13

Gratulacje dla Andrzejka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: iw_rybka, Ale on do Ciebie podobny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 paź 2007, 19:36

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Andrzejka za ząbka!!!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 paź 2007, 19:48

Mróweczka, dziekujemy :ico_sorki:

Kolka, miod na moje uszy :-D

delicja, no generalnie na ulewanie i kolke :ico_szoking: A nie lepiej jak bys podala Lakcid? Na naszego Andrzejka zawsze dziala - to sa zywe kultury bakteri.Podaje sie je oslonowo na zaladek przy antybiotyku ale ja podaje tez jak ma zaparcia.A zaczely mu sie pojawiac jak podalam sloiczki z mieskiem :ico_zly:

A te gerbery to w gdyni :ico_szoking: Dobrze,ze juz nic w lodowce nie mam Gerbera.mam Hipa,Bobowite i Bobofruta :ico_olaboga:

caro

01 paź 2007, 19:58

Kolka szarlotka tez mogłabybyć, ja w końcu nie poszłam do sklepu, nie zjadłam ciastka, tylko chęć zostałą!!!!!!!!!!!!!!!!

Mróweczka ja też kiedys czytałam że chba muchę znalezli w kaszce, bleeeeeeee

Kochaniutka ty chyba ciut za stara jesteś dla mojego synka, no i chyba masz męża oj nieładnie, nieładnie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
A tak poważnie to dziękujemy za komplementy, twój synuś też jest słodki i te oczy niebieskie tak fajnie współgrają z jego jasną czuprynką!!!!!!!!!!!!!

Rybciu wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Jędruli za pierwszy ząbek, super!!!!!!!!!!!!!!!
Faktycznie trzeba przyznać, ze twój synek to czysta mama!!!!!!!!!!!!!!!

Delicja daj znać co powiedział alergolog!!!!!!!!!!!!!!

A ja siedzę wkurwiona, przez co oczywiście przez rodzinkę mojego G., tym razem braciszka, kużwa ciągle dzwoni, a to żeby G. pojechał tu a to tam, z każdą pierdołą dzwoni do nas, ochlapus je....ny, o Jezu ale jestem wściekła, a ten kużwa leci jak pierwszy głupi na każde ich skinienie!!!!!!!!!!! A braciszek wygodny mieszka sobie z mamunią i tatuniem, obiadki ma zrobione i se na wszystko bimba!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście prawa jazdy nie ma bo jak taki cymbał ma zdać!!!!!!!!!!!! Parę razy zdarzyło sie że dzwonił 2-3 w nocy, jak już mały jest, oczywiście pijany i bełkocze w słuchawkę żeby po niego pojechać!!!!!!!!!! Całeszczęśćie że mój mial na tyle rozumu że w takich przypadkach nie jedzie, bo bym go zlinczowała!!!!!!!!!!!!!

Ale bym se teraz chyba coś chlapła na te nerwy, mam jakieś wino wytrawne, ale nie przepadam za winem, bo mi sie potem odbija!!!!!!!!!!!! Chyba zostaje kakao sobie zrobić!!!!!!!!!!!!!!!

Oj dziewczyny, dobrze że jesteście bo normalnie nie miałabym się komu wyżalić, a tak to sobie napisałam i już trochę lepiej mi się zrobiło!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 paź 2007, 20:03

caro, obejrzyj sobie debate Kwasniewski kontra Kaczynski to sie odstresujesz :-D

caro

01 paź 2007, 20:42

Rybciu właśnie jeszcze oni mnie wkurzyli, bo się przygotowałam do oglądania M jak Miłość a tu kużwa tą debatę wrypali :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 21:05

hej dziewczyny :-D

slicznie dziękujemy za pochwaly :ico_sorki: i juz szykujemy nastepny filmik - tym razem z popisami wokalnymi Viki :ico_oczko: :-D

i pozwólcie że najpierw odpowiem Delicji - kochana jak dla mnie to na odstawkę: Debribat (nie wolno podobno go dawac alergikom!!!) i Bepanthen :ico_nienie: Pierwszy ma podobno jakiś tam składnik uczulający dzieci ze skazą a Bepanthen ma lanoline która u baaaardzo duzej ilości alergików powoduje podrażnienia skóry (stad może te plamy). Wykąp Olenke w krochmalu, zasyp mąką ziemniaczana i daj malutkiej spokój :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Kochana, musisz bardzo, ale to bardzo uwazac co jej podajesz, czym smarujesz itd., czytac wszystkie ulotki, sprawdzać skłądkazdej rzeczy i kazdego leku. W ten sposób mała uchronisz przed wysypkami a siebie przed łżami. Bzuaile dla was ogromne :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-10-01, 21:07 ]
a jak Olcia ma problemy z kupkami to może zapodaj jej suszone sliweczki z Gerbera (sa po 5 miesiącu, czyli akurat), mało uczulające a działanie rewelacyjne. I jak już chcesz coś jej podawać na jelitka to polecam Dicoflor, bo nie jest robiony na mleku serwatkowym a reszta (w tym Lakcid) tak :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-01, 21:10 ]
[center]WSZYSTKIEGO NAJ
DLA DZIECIACZKÓW
OBCHODZACYCH DZISIAJ
5 I 6 MIESIĘCZNICE
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
[/center]

[ Dodano: 2007-10-01, 21:15 ]
Iw_rybka gratulujemy Andrzejkowi ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Katrin ciekawe co tym razem wymysli twoja tesciowa?? Mam nadzieję, że chcoiaż w imieniny syna będzie spokojna i nie palnie czegoś...

Kolka to zabawka która jest na filmiku http://www.allegro.pl/item250264108_chi ... 2h_e_.html Dla zachęty dodam, że w Auchan kosztuje 179zł w promocji :-D :ico_puknij:

Caro nie moge się napatrzec na Oskarka, taki już dorosły chłopak z niego :ico_brawa_01: i jak super siedzi :ico_brawa_01: a czapa rewelacja :ico_brawa_01:

Mróweczka to fajnie, że imprezka urodzinowa się udała :ico_brawa_01: a mąz znalazł prezent czy uchował się do urodzinek??

[ Dodano: 2007-10-01, 21:17 ]
A my planujemy z mężem zakup takiego krzesełka do karmienia dla Viki
http://www.allegro.pl/item250261155_krz ... aniej.html
Co o nim sądzicie?? OK??

I poniewąz wielkimi krokami zbliża się chcrzest Vikuli (NARESZCIE :-D ) to znalazłam jeszcze takie śiczności http://www.allegro.pl/item220341542_swi ... c1_c9.html

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 paź 2007, 21:21

CZeąść wiecziorkiem
iw_rybka, gratulacje dla Andrzejka za żąbek :ico_brawa_01: , u Kamila jakoś jeszcze ich nie widać.

caro, fajną czape ma Oskarek. Ja rownież siadłam wygodnie w fotelu razem z małym chcieliśmy obejrzeć m ja miłość a tu się sprzeczają i wiecie takie to nudne było że Kamil usnął i wreszcie młogłam do was zajrzec, teraz jakoś ciagle Mały potrzebuje aby ktoś przy nim był, brakuje mi czasu na wszystko, a tyle jeszcze mam prasowania, jednak teściowa mnie nie wyręczyła, a szkoda bo mam lenia na wszystko.

kasi.k, Viki ma fajną zabawke, mojemu by sie przydała, on uwielbia wszystko co mu gra szeleści i swieci.

A wczoraj Kamil podniósł głowke i prawie usiadł, byłam w szoku. :ico_szoking: A jaki był zadawolony jak to zrobił.
Dziewczyny a czy wasze dzieci się wtydzą , bo ja mam takiego wtydziocha, gdy ktoś nieznany do niego mówi lub się uśmiecha, to Kamil odwraca główke.

Awatar użytkownika
Blanka26

01 paź 2007, 21:22

o masz co by się bardziej zdołowac ( z racji swej dociekliwości) weszłam na posta Gosi A w którym to napisała, że niektóre serie szczepionek infanrix i bebilonu pepti zostały wstrzymane i przekazane do badań. Oczywiście (no bo jakże by to było inaczej) moje dziecko było szczepione podejrzaną serią :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_olaboga:
kasi.k odstawilam debridat, bepanthen, używam teraz tylko mąki ziemniaczanej. Podaję jej dicoflor, bo on też przeciwdziala reakcjom alergicznym, ale póki co nie zauważyłam efektu. Malutką chyba te krostki nie swędzą bo nic nie drapie, teraz śpi sobie spokojniutko. Zeby jej to szybko minęło. dzięki kasieńko za rady. Jesteś niezastąpiona :-)
zmykam na M jak miłość. A ty caro nie denerwuj się :ico_nienie: dobrze, że mąż kieruje się waszym dobrem
trzymajcie za nas jutro kciuki papap

Awatar użytkownika
Kolka

01 paź 2007, 21:23

No ja obejrzałam tę debatę- mam humor lepszy, ale dalej jestem głupia. Ja- politolog odpuszczę sobie te wybory :ico_wstydzioch:

Na środkach przeciw alergii i zaparciom też się nie znam, (i niech tak zostanie :ico_sorki: :ico_sorki: ) więc wtrącać się nie będę. Wiem tylko, że mąka ziemniaczana jest OK :-D Przynajmniej na takie dolegliwości jakie nas spotkały
caro, u nas jest podobnie. R też jest na każde nawet najmniejsze skłonienie swej rodzinki :ico_zly: Z tym, że po pijaku nie dzwonią, bo szwagierek pije w domu, a reszcie pić nie można bo królowa domu nie pozwala (czyt teściowa)

kasi.k, czekam na filmik. :ico_brawa_01: Muszę i ja nagrać znowu swoją, ale coś nam kamerka siada :ico_zly: A popisy wokalne Julka strzela jak nie wiem :-D Dziś wkładam ja do wózka, ta coś tam "gada" i wyszło jej "nie kuwa!!" :ico_wstydzioch:

Mam obiecany gruntowny masaż plecków i nóżek- idę gnębić R :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”