Kolka szarlotka tez mogłabybyć, ja w końcu nie poszłam do sklepu, nie zjadłam ciastka, tylko chęć zostałą!!!!!!!!!!!!!!!!
Mróweczka ja też kiedys czytałam że chba muchę znalezli w kaszce, bleeeeeeee
Kochaniutka ty chyba ciut za stara jesteś dla mojego synka, no i chyba masz męża oj nieładnie, nieładnie
A tak poważnie to dziękujemy za komplementy, twój synuś też jest słodki i te oczy niebieskie tak fajnie współgrają z jego jasną czuprynką!!!!!!!!!!!!!
Rybciu wielkie

dla
Jędruli za pierwszy ząbek, super!!!!!!!!!!!!!!!
Faktycznie trzeba przyznać, ze twój synek to czysta mama!!!!!!!!!!!!!!!
Delicja daj znać co powiedział alergolog!!!!!!!!!!!!!!
A ja siedzę wkurwiona, przez co oczywiście przez rodzinkę mojego G., tym razem braciszka, kużwa ciągle dzwoni, a to żeby G. pojechał tu a to tam, z każdą pierdołą dzwoni do nas, ochlapus je....ny, o Jezu ale jestem wściekła, a ten kużwa leci jak pierwszy głupi na każde ich skinienie!!!!!!!!!!! A braciszek wygodny mieszka sobie z mamunią i tatuniem, obiadki ma zrobione i se na wszystko bimba!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście prawa jazdy nie ma bo jak taki cymbał ma zdać!!!!!!!!!!!! Parę razy zdarzyło sie że dzwonił 2-3 w nocy, jak już mały jest, oczywiście pijany i bełkocze w słuchawkę żeby po niego pojechać!!!!!!!!!! Całeszczęśćie że mój mial na tyle rozumu że w takich przypadkach nie jedzie, bo bym go zlinczowała!!!!!!!!!!!!!
Ale bym se teraz chyba coś chlapła na te nerwy, mam jakieś wino wytrawne, ale nie przepadam za winem, bo mi sie potem odbija!!!!!!!!!!!! Chyba zostaje kakao sobie zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
Oj dziewczyny, dobrze że jesteście bo normalnie nie miałabym się komu wyżalić, a tak to sobie napisałam i już trochę lepiej mi się zrobiło!!!!!!!!!!!!!!!!!!