hej dziewczynki
ja dopiero wrocilam, najpierw pojechalam na poczte wyslac paczke bo sprzedalam na allegro taki łuk do wozka tiny love
pozniej do biura zrezygnowac z internetu/ale spokojnie, do wyjazdu bede miala/
ale musze jutro ponownie tam jechac bo wydrukowalam tylko jedno pismo a ten gosciu powiedzial ze przydalyby sie jeszcze jedno dla mnie, no to musze wydrukowac i jechac zeby mi potwierdzil, a swoja droga niezle to biuro bez drukarki, ksera
noo a na sam koniec pojechalam do przychodni, chcialam tak rutynowo zwazyć Szymcia i mialam do przekazania dla pediatry taki druk od neurologa ze z Szymciem juz wszystko ok

noo ale co mialam pisac
Szymon wazy dokladnie 8kg i lekarka mowi ze za malo przybral na wadze od ostatniego wazenia, a przybral 80g przez miesiac, no i pewnie jest to malo ale ja jej mowie ze moze po prostu on tak ma bo przeciez je wszystko, ale ona mowi ze dzieci w jego wieku maja przybierac 500g na miesiac

no to te 80 przy 500 rzeczywiscie licho wyglada

..hmmm no ciekawe czemu bo wczesniej dawalam mu mniej jesc i przybieral prawidlowo a teraz jak daje mu wiecej to za malo przybral

no ale nie wiem juz zaczelysmy z ta lekarka podejrzewac ze moze ostatnio go źle zważono i z tego taka rozbierzność
teraz maly siedzi u dziadka, po 18.00 przyjedzie do Szymcia moja mama a my na angielski.
ulamisiula, no wlasnie co z Toba, nawet slowa nie napisalas
Benio duzy chlopak, ale napisz nam co u was
kurat moj maly terrorysta
ja dzisiaj mam to samo, caly czas Szymon chce byc w centrum uwagi
a przeciez musialam posprzatac i ugotowac mu zupe
aaa wlasnie dzisiaj moj synuś jadl po raz pierwszy buraczka w zupce
i bardzo mu smakowalo