Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 wrz 2008, 13:04

ja też mam laptoka i już sama nie wiem czy to szkodzi czy nie :-/ mam nadzieję, że nie bo naprawdę ostatnio dużo czasu w necie spędzam. A jeszcze więcej gram w gry w telefonie a to już napewno szkodzi ale nie mogę się opanować.. jak odejdę od kompa i się położę to od razu za kom i gram. mama już na mnie krzyczy czasami, że z każdej strony mam promieniowanie.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 13:06

hej dziewczynki juz jestem..zjadłam sobie wczorajsze naleśniczki..ale nadal nie wiem co zrobić mojemu kochanemu na objad.. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-02, 13:07 ]
ja tez duzo czasu spedzam z laptopem..przewaznie na tt :-D :-D

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 wrz 2008, 13:08

perełka, na penicylinę to ja jestem chyba uczulona więc odpada, mam nadzieję, ze to nie angina :ico_szoking: jutro idę do lekarza to się dowiem.
moja dzidzia tez ujawnia się nieregularnie, zazwyczaj czuję ją wieczorem jak już po całym dniu leżę w łóżku. jednego dnia czuję mocno, a przez dwa następne nic. W sobotę lekarz powiedział mi, że to normalne i że na regularne ruchy u mnie jeszcze za wcześnie

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 13:13

ja właśnie wróciłam z miasta, zjadlam tosta, wstawiłam ziemniaki, dziś na obiad knedle ze śliwkami .

ananke
gratuluję rzucenia palenia :ico_brawa_01: ja to paliłam w liceum.
trzymamy mocno kciuki za jutrzejszy dzień, nie denerwuj się i myśl pozytywnie :ico_oczko:

perelka 25 moje dzieciątko też tak nie kopie regularnie, ale nia ma co się denerwować, ważne, że daje o sobie znać, jeszcze nie raz da nam w kosć

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 13:17

perelka moja dzidzia od prawie dwóch tygodni regularnie daje znać o sobie - kilka razy dziennie. Co do neta to raczej z doskoku, bo jak jest pogoda to najczęściej mnie gdzieś nosi. Jak pada to wtedy cały dzień z laptopem na kolanach.

aniabella współczuję przeziębienia. :ico_placzek: Mnie jak na razie - odpukać - omijają wszelkie choróbska. Typowe ciążowe dolegliwości też nie dają znać o sobie. Dlatego czasami zachowuję się jak wariatka i przesadzę. Ale już sobie poleżałam i brzuch już mnie przestał boleć. :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

perelka25 ja mam laptopa:D i siedze na nim ile moge wlasnie bede kurs ogladac bo na dvd mi nie otwiera:[ wrr!!!
no wasze dzieciczki kopia a ja ciagle czekam na te kopniaki mam tylko czasem taki puls tam na dole brzucha i w kroczu nie wiem czy to sa wlasnie te kopniaki!!! moja mala nie chce dac chyba o sobie znac jest spokojna

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

u mnie tez dzidzia nie daje znac regulanie..ale jak juz daje to tak cieszy!!! :-D :-D

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

02 wrz 2008, 13:26

aniabella, e gdybys miala angine slowa bys nie mogla powiedziec ,napewno to tylko przeziebienie

to dobrze bo ja juz sie martwilam ze maly raz tak raz tak kopie

jakie te muchy upierdliwe sa ,gryza jakby wscieklize mialy :ico_zly:
u mnie tez dzidzia nie daje znac regulanie..ale jak juz daje to tak cieszy!
tak,to ogromnie cieszy :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 wrz 2008, 13:29

u mnie tez dzidzia nie daje znac regulanie..ale jak juz daje to tak cieszy!!!
no własie, ja wieczorami tylko na to czekam a wtedy jest taka radość że ho ho Obrazek

donatka, a jak się udało świętowanie rocznicy? :-) opowiadaj kochana

gaga, ja ciążowych dolegliwości też nie miałam na szczęście ale za to mam skłonność do przeziębień :-/ PS a w jakim rejonie mieszkasz, że tak na grzybki chodzisz? ja mieszkam przy samym lesie ale u nas to grzybów nie ma raczej

perełka, a znasz już płeć?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 13:34

aniabella mieszkam w Zgorzelcu, więc prawie na styku trzech granic. A 20 km za Zgorzelcem zaczynają się wieeeelkie lasy. Można chodzić na grzyby non stop. A ja strasznie lubię chodzić po lesie. :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”