Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lut 2009, 15:17

lece preparowac obiadek bo maly zaraz wstanie

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

06 lut 2009, 15:18

shoo, ja ostatnio kupiłam obiadek z jakąś kaszką...Zdecydowali jednak aby wczesniej podawac dzieciom gluten i ryby....

Tak na marginesie,małej bardzo smakował obiadek z rybka...tylko potem ten zapach z ust..hehehhe.

[ Dodano: 2009-02-06, 14:20 ]
Emi dzisiaj ma Krem dyniowy z żółtkiem... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 15:22

shoo, ja ostatnio kupiłam obiadek z jakąś kaszką...Zdecydowali jednak aby wczesniej podawac dzieciom gluten i ryby....
slyszalam... ja juz tez mam w zapasie rybne sloiczki, moze jutro podam pierwszy :-)
Emi dzisiaj ma Krem dyniowy z żółtkiem... :ico_oczko:
to juz takie gotowe danie, czy osobno wbijasz tam zoltko? czy jak? bo tutaj nie ma niczego "z zoltkiem"... przynajmniej nie widzialam, zeby bylo napisane na opakowaniu..

Awatar użytkownika
Jagna30

06 lut 2009, 15:23

shoo, to juz gotowe danie Gerbera...nowośc na rynku.Raz juz to podałam i smakowało małej.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 15:25

JAGNA - no ok, to sprobuje dzisiaj dac malej te chrupki... na twoja odpowiedzialnosc... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

SENSIBEL - niezle sobie dodalas cialko, hhhehhee, wstaw sobie swojego M. - na pewno bedzie pieknie wygladal :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

SHOO - co do muzyki - to i ja wole strare kawalki (Abba, R. Stewart, E. Clapton, Dire Straits, A. Majewska etc.), bo to, co teraz sie tworzy w muzyce, to dla mnie chłam!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2009-02-06, 14:28 ]
kuzwa, gdzie Wy dostajecie tyle roznych rodzajow tych sloiczkow...?? u mnie tylko indyk, krolik... ryb nie widzialam, zoltka tez... a od jakiego m-ca jest ten sloiczek z zoltkiem?? pewnie po 6-tym...??

JAGNA - to ten sloiczek z ryba pachnie tak naprawde typowa ryba?? łłłłleee... :ico_chory:

Awatar użytkownika
Jagna30

06 lut 2009, 15:31

Gie, Uuuuuuuuuu,nie ,nie... taka muzyka to nie dla mnie...z moja mama mogłabys sobie rękę podac... :ico_oczko:
Nie słucham tzw."RĄBANKI" ale czasem jakis trans mnie oderwie od rzeczywistości :ico_oczko:
Ogólnie lubie wszystko...musi wpaść w ucho...muzyka filmowa...Enya....uwielbiam ja....Deep Forest....Ennio Moricone...Goran Bregovic.

[ Dodano: 2009-02-06, 14:33 ]
Gie, nie wiem...ja to wszystko dostaje w Realu,ale pisałaś że u Ciebie nie ma tego hipermarketu.Wybór duży...a żółtko...tak od 6 miesiąca.

Rybka jak rybka ma swój zapach,najwazniejsze że małej smakowało...i ma zróżnicowana diete. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 15:34

Ogólnie lubie wszystko...musi wpaść w ucho
ooojj, nieeee... byle nie wpadala w ucho... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

:ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 15:35

SHOO - co do muzyki - to i ja wole strare kawalki (Abba, R. Stewart, E. Clapton, Dire Straits, A. Majewska etc.), bo to, co teraz sie tworzy w muzyce, to dla mnie chłam!!!!!!!!!!!
dobrze prawisz :-D :ico_sorki:
kuzwa, gdzie Wy dostajecie tyle roznych rodzajow tych sloiczkow...?? u mnie tylko indyk, krolik... ryb nie widzialam, zoltka tez... a od jakiego m-ca jest ten sloiczek z zoltkiem?? pewnie po 6-tym...??
u mnie jest dobry wybor w Gibie - wszystkie sloiczki Cow&Gate i wszystkie (albo przynajmniej wiekszosc) z Hippa... za to nie ma Gerbera, ani innych marek... krolika nigdzie tu nie widzialam... za to rybe, kurczaka, wieprzowine i jagniecinie - tak...
po stronie hiszpanskiej, to maja tylko rybe i kurczaka :/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 15:38

AAAa, w realu, no tak... u mnie najwiekszy jak dotad wybor jest w Rossmannie i Kaufie (Kauflandzie), ale zobacze jeszcze w Carefour'ze, bo tam na skle nigdy nie wchodze...

co do muzyki - to ja lubie jeszcze`czarna -moja milosc Salt'N'Pepa, Missy Eliott, Blackstreet, Jay-Z, Destiny's Child (i tym samym Beyonce) etc.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 15:41

tez lubie czarna muzyke, ale w troche innym wydaniu... bardzo lubie gospel, a z "czarnych", to moimi faworytkami sa: jazzujaca Ella Fitzgerald (uwielbiam ja w duecie z Louisem Armstrongiem - genialne!) i Tracy Chapman (moja ulubiona wokalistka, tak ogolnie)
Ostatnio zmieniony 06 lut 2009, 15:52 przez shoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”