Więc ja taką bym polecała
połazimy i zobaczymy co jest w każdym razie minimum 140cm powierzchnia spania musi być

bo ja się rozwalam i mężul też do tego śpimy pod 2 kołdrami bo z jedną to pogodzić się nie mogliśmy i ktoś spał bez a ten ktoś to mój M

wiec teraz mamy 2
Gosia nie nakręcaj sie bo to żadna różnica mi wymiary te co na połówkowym bada przy każdym USG bardziej myślę że nazywa isę to połówkowe żeby było w przyblizeniu wszystkich dzieci w 20 tyg jakieś normy itp...
ja właśnie zjadłam kiełbaskę z grilla (czyt. pieca) z cebulką i chlebkiem podpieczonym z osełką

cóż miałam trochę zadbać o dietę ale myślę ze lekarzowi nie chodziło dokłądnie o to co mnie

no cóż ale powstrzymać się nie mogłam to bło silniejsze ode mnie dodam ze wcześniej zjadłam marsa i ostatnio mnie wzięło na gumu orbit dla dzieci wyrzuwam minimum 3 pod rząd wczoraj to 5 wyrzułam

wiecie jedna po drugiej w ciągu moze godziny
[ Dodano: 15-04-2012, 23:20 ]
No ale brzuszek na prawdę wystawał bardzo na tle jej chudziutkich nóżek

Wiesz jak ja rzuciłam palenie to w ciągu roku w zasadzie nie całego przybrałam 16 kg i ludzie byli na tyle "sympatyczni" ze mi grtulowalo zwłaszcza milusi sąsiad kolo 50 wiecznie mi gratulował mimo ze go naprostowałam a ostatnio jak szłam z siostry córą to pytał czy to moje kretyn a wie że to siostry!!! ale przyznam ze w tedy brzuszek miałam spory i wstydziłam się siebie w ogóle mi się moje ciało nigdy nie podobało bo zawsze mały biust duże biodra a z tym idzie tyłek...

i zawsze lekko tłuszczykiem byłam obrośnięta w okolicach brzucha, bioder, tyłka... cóż z siostra to jak wypisz namaluj identyczną figurę mamy.... ale jednego się naumiałam przez moje życie...l mianowicie komentarze ludzi mam w doopie przecież każdy zdaje sobie sprawę z tego jak wygląda i nikt o tym mówić nie musi a jak to mój mężul powtarza... "więcej ciałka do kochania"