Dziewczyny normalnie piszecie z predkoscia swiatla!
na poczatek przede wszystkim zyczenia dla solenizantow: Oliwki i Patryka z okazji pol roczku i Miloszka z okazji 7 miesiecy
Mamcia pieknie Julka staje. zdolna bestia z niej! wielkie
Tymek jeszcze nawet sam nie siedzi. siada ale nie siedzi. ale za to jest bardzo grzeczny. w nocy spi od 20 do 7.30 bez zadnej przerwy, wiec nie moge narzekac, a w dzien tez ucina sobie 3 drzemki z tym ze jedna na spacerze. Je wszystko co mu dam, wszystko mu smakuje: kaszki, obiadki, deserki. pod tym wzgledem cudowne dziecko. mam nadzieje ze nie przechwale.
karolas z tych ostatnich dwoch fryzur, ktore zalaczylas mnie bardziej podoba sie ta w kolorze blond. ja tez musze cos zrobic z wlosami. na poczatku wrzesnia ide zrobic pasemka i zastanawiam sie czy tylko podciac koncowki czy zrobic sobie jakas nowa fryzure...
Iza@ jak ida kwiatki z akrylu. jak masz fantazje i choc odrobine artystycznej duszy w sobie to spodoba Ci sie ta praca. Ja uwielbiam to robic.
Katelajdka fajnie ze wakacje sie wam udaly. i kurcze Bartus to juz jest jak pol Ciebie :)
Qunick na tym zdjeciu co zamiescilas wygladasz na wysoka. myslalam ze jestes nizsza. ile masz wzrostu??