Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2012, 16:17

Madleine, śliczne pościele:)
Ja też muszę jakieś jedne dokupić. Po Jolce najbardziej jestem zadowolona z pościeli firmy Kupś... o takich:

Obrazek

Łóżeczko też mam białe, ale zanim się Tymek urodzi to wypadałoby je odmalować bo lekko pożółkło :ico_oczko:

malinowa19, przepiękne zdjęcie masz w opisie :ico_brawa_01:
Ja mam USG 26.04 i mam nadzieje że też dostanę jakieś foto na pamiątkę,bo z połówkowego nie mam :ico_placzek:
Fajnie że kupowanie wyprawki Cię ominie, kasa przyda się na inne rzeczy :ico_oczko: Same szczepienia skojarzone dla maluszka to duży koszt, nie wspominając o rota i pneumo jakby ktoś chciał szczepić :ico_olaboga:
Ja wyprałam te pierwsze ciuszki i mimo że odrzuciłam wszystkie typowo dziewczęce to i tak mam ich tyle że jeszcze na pół mogłabym podzielić :ico_olaboga:

Właśnie... dziewczyny w sklepiku nadal są ciuszki po Jolce i brak zainteresowania... może ceny za wysokie dałam?... Obejrzyjcie proszę i jak coś Wam w oko wpadnie to same zasugerujcie cene na priv...wezmę pod uwagę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Madleine

16 kwie 2012, 16:22

Qanchita, super ta posciel :-) fajna ta zyrafka :ico_haha_02:

[ Dodano: 16-04-2012, 16:23 ]
malinowa19, Ooo super kolor - a jaki kolor scian do tego planujecie? bo ten morelowy to taki dosc intensywny : :-)

Awatar użytkownika
malinowa19
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 kwie 2012, 16:37

coś podobnego tylko bardziej słoneczny :-)

Tośka_30
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 kwie 2012, 19:11

ja jestem bardzo zadowolona z feretti- mam dwa komplety po Tysce.

Gosia, polowkowe robi sie pomiedzy 20- 22 tc, ale teraz ciaza starsza wiec bedzie leipeij widac

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

16 kwie 2012, 20:51

Gosia, jak tam po wizycie?

Qanchita, no właśnie, a jakie Ty masz podejście do szczepień? Szczepiłaś Jolcię na rota i pneumo? Pytam bo mamy starszaków w podobnym wieku, więc mniej więcej z tymi samymi dylematami się borykamy :ico_oczko: My na rota nie szczepiliśmy, ale na pneumo pewnie zaszczepimy.

Dziewczyny, cudne wypatrzyłyście pościele dla Maluchów :ico_brawa_01: Dawiś ma z Feretti i są rzeczywiście bardzo fajne, tylko troche ciężko się rozprasowują :ico_noniewiem:

Ja cały czas jestem strasznie senna :ico_spanko: Kiedy już ta wiosna słoneczna w końcu przyjdzie?

Awatar użytkownika
Kasiala

16 kwie 2012, 21:43

Witam wieczorowo..

ale jestem wnerwiona wrrr... :ico_zly: objeździłam wszystkie sklpey w Krakowie z wózkami i nigdzie nie mogę dostać mojego Xlandera Xmove jak bym mogła to bym kogoś :502: stalaźe i spaceówki są natomiast gondol nie ma tzn są ale nie w tym kolorze co my chcemy bo mąż powiedział ze z rózową chodzić nie będzie, niebieska i zielona to typowo chłopięca w dodatku zielona wygląda jak zółty odblaskowy i pomarańczowa też odblaskowa... zdecydowalismy na fiolet tyle ze jaśniejszy bo ta ciemna to prawie jak czarny wygląda.... jutro ie zapytać w sklepie czy jak wpłacę zaliczkę na poczet wózka i wybranego koloru to czy pod koniec maja (z nową dostawą) go otrzymam a jak się nie bezie dąło tooo dzisiaj będąc w sklepie wyszło ze moją koleżanka ze studiów tam pracuje i będę przez nią załatwiać... bo koniec maja to już czerwiec więc w teyd to już nic nie wiadomo jak urodze wcześniej o miesiac to wózka mieć me będę :ico_olaboga: więc cały dzien stracony na poszukiwaniu wózka nawet na nic innego czasu nie miałam zeby się rozglądać... jutro jade na poszukiwania łóżeczka i wkłądu do niego bo na allegro już widziałam takie jak chce za 325 zł o takie
Obrazek

ale chce jeszcze zobacyzć czy w sklepie nie ma bo mama mi kupić chce a wiecie dla niej przez internet to tak jak by ona tego nie kupiła... :ico_sorki: wanienki, przeiwjaki już mam...

julchik22

16 kwie 2012, 21:54

Kasiala, to może zamów wózeczek na Bobowózki - widzę, że jest ten fiolet co chciałaś razem z gondolą i cena nie powala :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kasiala

16 kwie 2012, 21:56

właśnie julchik22, oni pisża ze mają dostępne w sprzedaży a defakto ich nie ma bo dzwoniłam :ico_noniewiem: i pod koniec maja we wszystkich sklepach mają być bo dopiero w tedy dystrybutorzy dostarcza bo nie ma wyprodukowanych :ico_olaboga:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2012, 22:36

hej dziewczyny
jak zwykle się wyczekałam na wizycie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: no ale już po. Wszystko dobrze :ico_sorki: Z szyjką itp a jak się spytałam lekarza o wczasy na początku lipca na Węgry to powiedział że na chwilę obecną nie ma przeciwskazań. Maks zdrowy :ico_brawa_01: długi ale chudy :ico_olaboga: 812g waży więc trochę się wagą martwię ale lekarz powiedział że zdrowy i wszystko super. A jak wasze dzieci ważyły?

Wszystkie pościele super :ico_brawa_01: łóżeczko mi się bardzo kasiali podoba :ico_brawa_01:

Co do wagi masakra jak tyje :ico_olaboga: ale ani lekarz ani położna słowa nie mówią. To ja bardziej komentuje.

A zdjęcia zaraz wam wkleję tylko nie mam nagranych na płytę tylko wydrukowane ale i tak wam wkleję.

[ Dodano: 16-04-2012, 22:37 ]
tu wszystkie 3 nogi :-D Bo byłam z Tomkiem i lekarz do niego tu 3 noga a Tomek zdziwiony że ma 3 nogi :ico_haha_01:

Obrazek

tu strasznie wyszedł :ico_olaboga:
Obrazek

tutaj za to ładnie ale niewyraźne zdjęcie
Obrazek

kolejne genitalia :-D
Obrazek

no i tutaj ślicznie leży :ico_brawa_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
Madleine

16 kwie 2012, 22:42

gosia888, sliczne zdjęcia!!!! synek cudo :) Ja jestem ciekawa ile nasz Marcin teraz bedzie wazyl - w czwartek sie okaze :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”