juz jestem i własnie skonczyłam was czytac no nie 4 strony
no to pokolei :
Asika za 23 tydzien
Magda33, a ty wiesz ze ja nie wiedziałam ze szyjke na usg widac i sie martwiłam bo tu mnie nie badaja ale juz wiem ze wszystko jest ok bo jakby cos było nie tak to bym sie dzis dowiedziała
Byłam dzis u połoznej dostałam skierowanie na cukrzyce na 12.08 takze po przyjezdzie z polski

słyszałam serduszko malenstwa i biło na całego

moja kruszynka kochana dowiedziałam sie dzisiaj ze wszystko na usg było bez problemu ze wyniki wszystkie sa ok babka z usg nie napisała wagi ale zaznaczyła ze wielkosc jest w normie to znaczy nie za mała nie za duza

takze jestem dzis happy
co do dnia dzisiejszego to jak zwykle od 10 do 14 spacerowałam non stop i musze wam powiedziec ze te bole mi przeszły jak narazie jak reką odjął takze jak tyle chodze to mnie juz nic nie boli
a i jak pani mnie badała dzis to powiedziała ze malenstwo jest na dole pokazała mi dokładnie gdzie i ze dla mnie to dobrze bo nie bede miała takiego nacisku na płuca jak z synkiem - dlatego teraz juz wiem czemu moje malenstwo zawsze w dole brzuszka mnie kopie hahahah
ok to na tyle a wy dziewczynki bez obaw poboli i przestanie ja sie meczyłam ponad miesiac i to jeszcze do pracy smigałam i nie było ze boli - ale wam napewno tez przejdzie niebawem a teraz ide odpoczac bo w koncu mi sie nalezy po dzisiejszym maratonie