To moze wtedy bede pamietacale tłusty czwartek jest 3 marca
I życzę lekkich porodów i zdrowych maleństw!!!!
śliczne imiona, oby maleńka szybko wydobrzałaanijki - zostają w szpitalu do niedzieli bo mała bierze antybiotyk. Miała zakażenie, ponoć jest już lepiej.
Maleńka otrzymała imiona Kornelia Anna
ano niestety...Coś lutowe dziewczynki nie mają na razie szczęścia, coś ciągle się przyplątuje.
hehehehe, a to dobry pozytyw, chodzenie w ciąży ze skurczamy i rozwarciem do czerwca rozbawiłaś mnie...jeszcze troche i bede miała dwójke dzieci z 6 czerwca , bo innych pzytywów nie widze
a czemu nie zadzwonisz do niej jak jesteś w szpitalu? Nie masz do niej telefonu? Ja bym ją opierdzieliła równo, co to znaczy? Co ona jakaś niezastąpiona i najlepsza i bogiem się czuje, że tak ludzi olewa???poprostu to jest jakaś paranoja.. od listopada jeżdżę tam prawie co tydzień, zostawiam 3 zł za parking, żeby dowiedzieć się że Pani doktor dziś nie przyjmuje, albo że dostała pilny telefon i musiała zejść z dyżuru.
dzisiaj???????????? Zaskoczyłaś mnie, chyba nie... właśnie na necie sprawdziłam, wypada, że to 03 marca...Kurcze dziś tłusty czwartek muszę coś upichcić a tak mnie coś brało na pieczenie
nie wiem jaki to ból i mam nadzieję, że się nie dowiemale w pierwszej ciaży próbowali pomóc masażem szyjki, bolała strasznie, ale nie dało efektów, tylko sie nacierpiałam.
to inna sprawa, ja o tym ostatnio czytałam, dlatego pomyślałam....bolała strasznie, ale nie dało efektów, tylko sie nacierpiałam.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość