jeju ale teho naprodukowałyscie

ale super ciesze sie ze mialam co czytac
noo to moze po koleji
Justyna to Ty z Marcelą jestescie u rodzicow M????
a ta wasza rozłąka to rzeczywiscia trudna sprawa dla obu stron, bo wiadomo ze kazdy osobno to i mysli rozne przychodza do glowy, dlatego musicie jak najszybciej byc razem, niewazne czy w PL czy w Wiedniu ale razem!!!
Marcelcia na fotach
super, ja tez oczom nie moge uwierzyc...ona jest the best!!!
Benek jest wielki.Wazy 10 kg.sam siedzi i jak wziąść go za dłonie to sam wstaje
super ze Benio taki aktywnyi spryciarz z niego, widac ze dzieciaczki zaczynaja coraz wiecej kumac

, ale normalnie ciesza takie kazde nowosci w rozwoju, co nie???
ja uwielbiam patrzec jak Szymon robi postepy
ostatnio mamy takie uczuciowe upały że ufff
no brawa brawa
eska mam nadzieje ze teraz juz nie bedzie zadnych problemow z wojem, informuj nas na bierzaco
aaa i naprawiaj kompa bo nie zniesiemy twojej nieobecnosci
a jesli chodzi o basen to ja mysle ze jesli z takim maluszkiem to tylko na odpowiedni dla niemowląt, w takim normalnym to woda za zimna i tak jak napisalas chlorowana wiec ja bym nie ryzykowala..a wiecie ze na takim specjalnym basenie dla maluszkow jak mama chce kapac sie z dzieciaczkiem to musi miec zrobiony aktualny wymaz z pochwy

no serio!!! tak przestrzegaja higieny i jak dla mnie to bardzo dobrze bo wiadomo rozni ludzie przychodza
a ten sedesik fajna sprawa, i moze nawet kupie tez Szymciowi jak zacznie dobrze siedziec, ale nie zeby go juz od pieluch odzwyczajac bo czytalam ze do 18 mies nie ma sensu dzieciaczka sadzac bo on i tak nawet jak nasika to jest to dla niego niekontrolowany odruch/choc pewnie zdarzaja sie wyjatki/
A co do Szymcia to ja na twoim miejscu robiłabym mu mleka min 180.
Aha, Eve, ja mysle ze powinnas Szymciowi dawac 4 razy na dobe mleczko
ja tez jestem tego zdania co dziewczyny że minimum 180 ml mleczka
dzieki dziewczyny za rady, na was zawsze mozna liczyc i wcale sie nie gniewam ze mi to napisalyscie, od jakiegos tygodnia daje Szymciowi juz duuuzo wiecej mleczka tzn. na noc 180ml wody+mleczko+kaszka, w dzien daje mu samo mleczko bez kaszki, zreszta na kaszkach pisze ze mozna dawac max. 2x dziennie z kaszką. Do tego zjada duzy sloik zupki 190g, 130g lub 190g deserku poza tym pije duzo herbatki i 150ml soczku dziennie.
I nadal twierdze /i nie tylko ja/ ze Szymcio dobrze sobie wygląda
aaa i wiecie co ja dlatego dawalam mu tego mleczka 90ml bo moja kolezanka, dawala swojemu malemu wlasnie tyle przez caly czas az do roku bo jej bardzo ulewal, i wcale chydy nie jest ten jej synek a wprost przeciwnie chłopisko bucate ze hej
a wy dajecie na kazdy posilek 180ml wody, zawsze????? tzn. 4x dziennie/??
agnieszka01.04 no to mialas ten dzien,,, ehhh to tylko u nas moze tak byc, ale glowa do gory napewno uda sie wszystko zalatwic pomyslnie przed wyjazdem, trzymam kciuki
mama_zuzi1980 no to mialas wczoraj wypeniony dzionek

ale fajnie, ja tak lubie[/quote]
Dominisia super ze zakupki sie udaly, ja tez jestem cala happy jak uda mi sie cos kupic w promocji

i zazwyczaj tylko wlasnie czycham na takie okazje a nie wydaje kaski na ciuszki bez promocji, no chyba ze mi sie cos baaardzo spodoba
trzymam kciuki za Twoja kuzynke, trzeba byc dobrej mysli.
Odnosze takie wrazenie, ze Ty bardzo sie boisz zeby Szymonek nie byl za gryby
no moze rzeczywiscie za bardzo sie tego obawialam, ale gdybys widziala jego apetyt..heh
ja wiem ze to dobrze ze on ma taka chec do jedzenia i ciesze sie z tego, ale ja czasem mam wrazenie ze on nie je z glodu tylko ze on taki przepadzisty...
Kicia10 napisał/a:
dodałam pierwszy raz żółtko ciekawe czy będzie jakaś reakcja
no ja tez musze pomyslec o zółtku, bo jeszcze nie wprowadziłam
a ja musze sie wam pochwalic wyczynami mojego syncia no wiec:
moje dziecko samo robi kosi-kosi jak sie go poprosi
a do tego potrafi przepełzac cały pokój zeby dostac pilota do TV
mam filmik ale na google wyskakuje mi bład ze jest za duzy
[ Dodano: 2008-04-10, 18:17 ]
M kupil sobie dzisiaj nawigacje do samochodu i chodzi teraz i kombinuje trasy
bylismy dzis z Szymciem na zakupkach, jak wyjechalismy po 9.00 to do domu wrocilismy ok 13.00

pogoda dzis po prostu letnia u nas byla na dworze 22st a w domu 21st

a w samochodzie tak bylo goraco ze jak wracalismy to musialam Szymcia rozebrac i jechal w samym body z dl. rekawem i rajtuzach a i tak mial wielkie rumience.
pozniej jak maly pojdzie spac to wkleje fotki
[ Dodano: 2008-04-10, 18:19 ]
a u nas z jedzonkiem tak:
ok 5/6.00 mleczko
9.00 mleczko
12.00 zupka
15.00 deserek
18.00 mleczko
a wczoraj jeszcze o 23.00 dalam malemu mleczko i przespal cala noc
dzisiaj chyba tez tak musze zrobic