Narazie to w ogóle czuje sie jak uwięziona, bo dźwigać nie moge,
\
bosz... to dokładnie tak jak ja... dziisaj jesteśmy sami i kapanie w wanience będzie dla mnie problemem ale wodę przyniose po trochę we wiaderku a dopiero rano mąz ją wyleje bo przeciez nie dam rady choćbym się zesrała
zresztą popatrz na Zirafkę determinacja w karmieniu piersia jest najważniejsza
oj tak... bardzo chciałam teraz karmic piersią bo przy Kubusiu niestety mi nie wyszło i teraz normalnie byłam tak nastawiona , ze musze i tyle i nie ma przeproś
I jeszcze mam pytanie: skąd wiecie, że wasze dzieci się już najadły? Bo u mnie jest czasem tak, że mały zasypia ładnie, a czasem, po 5-10minutach się budzi i chce znowu cyca.
no jak juz cyce puste się zrobią no i po 45 minutach myślę, ze dość się naciumkała i tez odkładam ją do łóżeczka i jak usnęła to spi a jak nie to po 5 min przystawiam ją jeszcze na kilka minut zeby usnęła i wtedy jest już ugotowana, ze tak powiem...
[ Dodano: 09-08-2011, 18:38 ]
A u nas dzisiaj była mega kupa
no masakra jakas ja ją przebieralam a z pupci leciało i lecialo, bez zachamowania... ale potem jak się uspokoiła to lezy do teraz spokojnie i cichutko, oczywiście zaraz po kupie była bardzo głodna bo wiadomo wyczyściło wszystko.