Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2011, 15:47

na prawde super pokoik malutka będzie dumna ze mamusia tak dla niej pokój wyszykowała
mam nadziję chciałam zaby pokój był żywy i kolorwy a przede wszytskim praktyczny, amm w nim totalnie wszytsko dla Oliwki, nawet mojemu M. nakleilam małe karteczki wewnątrz szafki z tym co się w niej znajduje :-D
albo 3-elementy poszewki i ochraniacz
jeszcze sie zastanawiam
ja kupilabym 3 elementy, poscieli nigdy za dużo, a zawsze możesz ja wykorzystać.
okazało się że wód jest ciut więcej niż ostatnio czyli dobrze
to świetna wiadomość :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 15:50

zgłupiałam :ico_szoking: zobaczcie same :ico_szoking: ale cudaaaaa

chyba kupie jeszcze komplet poszewek i ten ochraniacz patrzcie jakie cuda

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 01-08-2011, 15:52 ]
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2011, 16:04

niesamowicie ładne tu z wyborem Ci nie pomogę, bo dla mnie wszytskie są piekne. Sama zgłupiałam.

dla dzieci wszytski rzeczy sa takie ładne że najchetniej kupiłabym wszytsko. :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 16:21

niesamowicie ładne tu z wyborem Ci nie pomogę, bo dla mnie wszytskie są piekne. Sama zgłupiałam.
ech, no rzeczywiscie :ico_olaboga: ale mam czas jeszcze, za tydzień zamówie bo teraz ten zegarek i za chwile pędzę do dentysty :ico_oczko: wiec pewnie zostaną mi pieniadze na życie do 10 tego :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 16:23

Uffffffffff ale sie najadlam, przywiozlam jedzonko od mamy i nie musialam dwa dni gotowac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

izabella, sliczny pokoik, czekajuz w gotowsci na Oliwke
izus, super posciel, daj namiary na sprzedajacego, moze tez jeszcze jedna dokupie, ale same poszewki

kwiatunio, super wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I mowilas ginowi o tych puchnieciach???

szkieletorek,jejku zapomnialam,ze pytalas sie o ta posciel co kupilam, o namiary na sprzedawce, zaraz ci pdesle linka na pw

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 16:28

izus, super posciel, daj namiary na sprzedajacego, moze tez jeszcze jedna dokupie, ale same poszewki
wpisz Darland1
kupiłam u niego pościel Majkową i odpukać dwa lata a jest nadal super :ico_sorki:
no a ceny normalne w sumie 85-100zł za tą posciel w sensie poszewka na kołderke, poduszke i ochranaicz
ale koleś sprzedaje też same ochraniacze na prośbę :ico_oczko:
ma też przyborniki, abażury na lampki nocne, zasłonki itp pod kolor poscieli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2011, 16:31

sliczny pokoik, czekajuz w gotowsci na Oliwke
jeszcze tylko dla siebie musze kupic podpaski jak wróce ze szpitala żebym miala i zastanawiam sie własnie powiedzcie mi jak to jest.

jest sens brac nowiutką koszule nocną do porodu, bo slyszałam że po porodzie jest ona do wyrzutu, bo jest od krwi uwalona i całego dzidostwa które przy porodzie jest.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 16:38

izuś_85, dzieki juz sobie luknelam :ico_sorki: :ico_sorki:
est sens brac nowiutką koszule nocną do porodu, bo slyszałam że po porodzie jest ona do wyrzutu,
wiesz co ja mialam bluzke cala we krwi, ale przyszlam do domu, namoczylam ja w zimnej wodzie, spryskalam odplamiaczem i wyobraz sobie wszystko puscilo, jak nowa i dalam ja mamie na pamiatke i chodzi w niej, a plam ani sladu.

JA kupilam koszule specjalnie do porodu czerwona, ale jej nie nalozylam, bo czasu nie bylo :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2011, 16:55

wiesz co ja mialam bluzke cala we krwi, ale przyszlam do domu, namoczylam ja w zimnej wodzie, spryskalam odplamiaczem i wyobraz sobie wszystko puscilo, jak nowa i dalam ja mamie na pamiatke i chodzi w niej, a plam ani sladu.
wlasnie martwie się czy plamy zejdą, po porodzie nastepnego dnia przyjedzie do mnie mama więc jej dam aby w razie czego uprała. Poszukam jakiejś tańszej na wszelki wypadek.

za 2 dni lece do gina ciekawa jestem też jak mi wyszły wyniki krwi i moczu, ale to wszytsko dopiero w środę.

Śmiac mi sie chce bo od ostatnich tygodni jakos nie wiele widze tam w dole, jak mam ogolić sobie okolice bikini przed wizyta to mój M. jest posikany ze śmiechu. Dobrze że istnieja lustra :-D

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

01 sie 2011, 17:03

ha skonczyłam no to sie od razu chwalę.
Piękny pokoik.Kolorki super takie letnie albo wiosenne, no bardzo ładnie.
Ta szafka z szufladami mi się podoba.Ile za nią zapłaciłaś? Choć to pewno było w całym zestawie.
Chciałabym by nasz pokoik małej już był zrobiony , ale u nas nie będzie tak ładnie bo szafę mamy staraj i jest innego koloru niż łóżeczko.

kwiatunio super wieści od Gina,oby tylko takie :)
Bedzie już tylko lepiej.A mówił coś na te opuchnięcia twoje ?

Pati dzięki za link , a powiedz mi sprawdzałaś raz jeszcze jaka ona się wydaje?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”