moj chciał kupic kacprowi chodzik ale ja jestem caly czas na nie . Dzisiaj mamy w palnie jechac po cos dla malegodokladnie tez tak mysle i stoi on na strychu, od samego poczatku bylam na nie i bede sie tego trzymala.

no jasne, ze tak, nikt nie mowi, nikt nikogo nie krytykuje, ale ja jakos odkad ogladnelam wywiad z pediatra i fizjoterapeuta to jakos o chodziku szybko zapomnialamA ja tam dalej uwazam ze wszystko z umiarem i nic nie bedzie złęgo sie działo, ale robta co chceta, kazdy wychowuje tak jak umie, wiec na pewno nikt nie ukrzywdzi dzieciaczkom
hehe, dobre, nie ladnie mama, najpierw kupujesz a teraz chcesz sobie zabrac jednakupilam jej 3 opaski na glowe, ale sama chyba wezme jedna z nich bo sie dosyc mocno rozciagajaD
ale to jutro cykne fotki, juz dzis nie mam silyTak tak tak!! Pati ja chce zobaczyc Wasze nowe gniazdko :)))
oj przykro mi, ze tak promotor nie ladnie Cie potraktowal, ale rozumiem Cie, nie wiem czy chcialo by mi sie chodzic wiedzac, ze maly jest w domkuA ja zostalam zbesztana przez mojego promotora, ze nie chodze na seminarium, ze plan pracy magisterskiej mam do nonono :D a jak tu chodzic kiedy mi tak teskno za Nina
no mama córci chcesz zabierackupilam jej 3 opaski na glowe, ale sama chyba wezme jedna z nich bo sie dosyc mocno rozciagaja D
no to super że taki wesolutki jestMały jest strasznie wesołym dzieckiem cały dzien by tylko sie smiał
dziekujemy za mile slowaPati85, Eryczek wygląda jak mały herubinekpiękny
no to mama trzeba bylo foty robic albo filmik krecic i nam sie tu szybko pochwalic jak Kacperek sie cieszylmaly dostal fajną zabawke
i taką maszynke do robienia baniek mydlanych na baterie fajne naprawde ciszyl sie z tych banieczke i patrzal jak zaczarowany
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość