Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2011, 17:18

Ta szafka z szufladami mi się podoba.Ile za nią zapłaciłaś?
ta mniejsza 3 duże + 2 małe na której jest wanienka- 270zł + przesyłka 45zł
większa 4 szuflady duże + 2 małe na której siedza misie 320zł +50zł przesyłka
największa 580zł +60zł przesyłka.
Piękny pokoik.Kolorki super takie letnie albo wiosenne, no bardzo ładnie.
ciesze sie że sie podoba.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 19:01

Hej!

Uff, nadrobiłam!

izabelllla123, pokoik przepiękny :ico_brawa_01: Kolor mebelków cudny, uwielbiam takie naturalne kolorki.

szkieletorek widzę,że dziś świętujecie z mężusiem :-)
Wszystkiego dobrego i kolejnych cudownych rocznic :-)

kwiatunio rewelacyjne wiadomości :ico_brawa_01:
A ginek nic nie mówił,że chudniesz? Ja to strasznie się przejęłam, no ale ponoć jest ok to w to wierzę.

izuś brzuchol fantastyczny!
Pokoik w rewelacyjnych kolorkach :ico_brawa_01:
A ta pościelka mmmm, marzenie, będziesz mieć problem z wyborem :ico_haha_01:

Niech mi któraś wrzuci swój nr tel na priva :ico_sorki:
To dam znać jak przyjdzie co do czego :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2011, 19:29

pokoik przepiękny Kolor mebelków cudny, uwielbiam takie naturalne kolorki.
bardzo dziekuję, ja tez właśnie takie meble lubie i ten zapach sosny unoszacy się po całym domku :-D jakbym w lesie siedziała, albo koło tartaku :-D
Niech mi któraś wrzuci swój nr tel na priva
To dam znać jak przyjdzie co do czego
wrzuce Ci swój.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

01 sie 2011, 19:50

szkieletorek widzę,że dziś świętujecie z mężusiem :-)
Wszystkiego dobrego i kolejnych cudownych rocznic :-)
Tak , dziękuję :)

Ja sobie ucięłam drzemka popołudniu a mąż miał jakieś tam załatwienia. Jak się obudziłam to dostałam buziaka , bukiecik kwiatów i taka babeczkę owocowa ale taka wielka ze na raz na pewno nie dam rady jej wciągnąć.A przepraszam, babeczkę powiedział że dostała Lilcia a ja kwiaty.

Teraz szwagier przywiózł mi z wesela krokiety i paszteciki i zaraz będę wcinać.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 20:04

wrzuce Ci swój.
już sobie zapisałam :-) dziękuję :-)

[ Dodano: 01-08-2011, 20:05 ]
krokiety i paszteciki
a ja tu ślinotoku dostaję :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 21:31

Witam wieczorowa pra :-)

bylam z malym na podworku, ja sprzatalam auto po podrozy,a maly pomagal Przemkowi, potem pojechalismy umyc auto i wrocilismy o 20, wykapalam malego, zjadl kanapke i zasnal od razu.
szkieletorek, jeszcz nie patrzylam kochana, jutro sprawdze, bede prala wiec lukne.
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, duzo milosci :ico_prezent:

izabella, ja tam tez nic nie widze jak sie gole, w ogole mam problem ze schylaniem, nakladaniem butow, ubieraniem skarpetek itd, a lustro przy goleniu niestety nie pomaga mi juz, teraz juz musi wykazac sie moj Pan :-D

A my w sobote zaczynamy malowanie, chyba bede musiala pojechac do tesciowej, bo maly bedzie przeszkadzal mezowi a ten bedzie nie potrzebnie sie denerwowal

Ja tez podam swoj numer, Waszego tez nie mam

elibell
4000 - letni staruszek

01 sie 2011, 22:04

oj laski ale naklikałyście, doczytałam na raty, połowy jak zawsze nie pamiętam, ale bardzo mocno dziekuję za życzenia urodzinowe i torcik nie był mojego wykonania niestety, wkleiłam foteczke z neta tylko:):):)

izabella pokoik dla córeczki prześliczny serio serio, strasznie mi się podoba i o takich sosnowych meblach marze i poluję na takie, ale niestety używane szukamy w dobrym stanie, bo na nowe nas nie stać.

kwiatunio cieszę sie z wieści od lekarza oby tak dalej by było jak najlepiej u was:)

szkieletorek wszystkiego naj z okazji rocznicy:)

Dziewczynki, wiecie co ja serio zapomniałam co miałam do was napisac, nie wiem już nic, zmęczona jestem okrutnie, ale jeszcze jutro jeden dzień i koniec pracy i mam nadzieję, ze koniec tej pracy tak daleko na zawsze:)

Awatar użytkownika
inia1985

02 sie 2011, 07:43

Dzień dobry :ico_kawa:

Ale wczoraj popisałyście :ico_szoking: Doczytam Was jak Wiki pójdzie na drzemkę, bo już mała się upomina o moją uwagę.

Wczorajsza wizyta u gina udana, moja mama była ze mną na USG :ico_oczko: umówiłyśmy się na zakupy przed wizytą i zaproponowałam jej czy by nie chciała zobaczyć Piotrusia, bardzo się ucieszyła, tym bardziej, że nigdy nie widziała jak to wygląda, a podczas badania się rozpłakała :ico_oczko: W ogóle śmieszna sytuacja, w takim składzie (ja, mama i ten lekarz) już się spotkaliśmy, 26 lat temu, przy moim porodzie. Wczoraj się dowiedziałam, że on odbierał mój poród :ico_oczko: Piotruś waży 2701g, dużo, lekarz powiedział żebym się nastawiła na dzieciątko ważące powyżej 4000g. Ogólnie wszystko w porządku

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2011, 08:22

w takim składzie (ja, mama i ten lekarz) już się spotkaliśmy, 26 lat temu, przy moim porodzie.
mój poród odbierał ordynator szpitala w którym będe rodziła :-D fajne takie spotkanie po latach
Piotruś waży 2701g, dużo, lekarz powiedział żebym się nastawiła na dzieciątko ważące powyżej 4000g.
no to faktycznie sporo, fajna taka mała różowa kluseczka będzie, ja wolę żeby moje dziecko wazyło więcej niz mniej, ja przy porodzie ważyłam 3650g
Ogólnie wszystko w porządku
najważniejsze i gratuluję , fajna niespodziankę i prezent mamie zrobiłaś :ico_brawa_01:
pokoik dla córeczki prześliczny serio serio, strasznie mi się podoba i o takich sosnowych meblach marze i poluję na takie, ale niestety używane szukamy w dobrym stanie, bo na nowe nas nie stać.
jeszcze raz bardzo dziękuję, moja mama znów ma slabośc do starych mebli dębowych więc skupuje po komisach i na allegro z holandii itd.

Witam się z wami z rana

Stawiam na początek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 31 tydzień Oliwki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Powoli do mnie dociera że termin porodu sie zbliża i zaczynam się coraz bardziej bać. Jutro wizyta u gina, mam nadzieję ze wszystko dobrze będzie :ico_sorki: :ico_sorki:

szkieletorek

02 sie 2011, 09:29

krokiety i paszteciki
a ja tu ślinotoku dostaję :-D
Zapraszam.
Szwagier przywiózł tego strasznie dużo i do tego wielkie pudło placków i ciastek.Tylko że ja akurat za plackami nie jestem.

Dzis mam wolne i mam w planach coś w domu porobić ale nie wiem jak to mi wyjdzie.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”