Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2011, 09:33

Dzis mam wolne i mam w planach coś w domu porobić ale nie wiem jak to mi wyjdzie.
dasz radę :-D

ja mam dziś mega lenia,siedze przed kompem i robię zstawienia sprzedazy ale oczy mi sie zamykają. Chyba zaraz zasnę, obiad mam zrobiony więc sama nie wiem co ze sobą zrobić.

Nie wiem czy w niedzielę na basen się nie wybiore rozprostowac kości. Popluskałabym sie w wodzie, a tu ani nad rzekę ani nad jezioro bo zimno jak nie wiem leje deszcz za to w sobote znów ma być 32 stopnie ciepła i burze więc też nici z wyjazdu nad wodę, zostaje basen.....

[ Dodano: 02-08-2011, 09:34 ]
krokiety i paszteciki
a ja tu ślinotoku dostaję :-D
Zapraszam.
Szwagier przywiózł tego strasznie dużo i do tego wielkie pudło placków i ciastek.Tylko że ja akurat za plackami nie jestem.
oj Ty to smaki robisz z rana......

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

02 sie 2011, 09:39

No właśnie ja tez mam lenia.Bardziej mam motywacje kiedy chodzę do pracy bo w krótkim czasie więcej zrobię niż tak jak dziś mam wolne.
Przydałyby sie jakieś dobre duszki.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2011, 09:46

Przydałyby sie jakieś dobre duszki.
jak znajdziesz jakies prześlij je poźniej do mnie. Musze któregos dnia wziąć sie za spakowanie torby do szpitala, chyba po rozmowie z polożna sie za to wezmę.

Boże patrze na te cyferki i w głowie mi sie miesza.

[ Dodano: 02-08-2011, 09:47 ]
Powiedzcie mi a jak to jest z urlopem maciezyńskim wypisuje sie go w dniu porodu czy jak??

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2011, 10:10

Cześć!

szkieletorek, fatalnie się czuję i kurde dziś nie wcisnę tych pasztecików :ico_noniewiem:
Coraz częściej się tak kiepsko czuję, Młody się wypycha, ja tchu złapać nie mogę, niedobrze mi i ogólnie to do niczego, tylko bym leżała. Chyba za dużo zostawiłąm sobie na koniec. Dziś zaczęłam przenosić rzeczy Zuzi do szafy i Młodego do komody i bach, już nie mogę się ruszać. Więc zrobiłam kawę i przyszłam do Was, a Zuzi bajki włączyłam. No trudno, będzie mieć Zuzia bardzo niepedagogiczny sierpień.
Nawet nie mam siły obiadu gotować :ico_olaboga: No porażka.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2011, 10:17

hej brzuchatki :ico_ciezarowka:

ja wczoraj wszystkie okna machnełam i deszcz sie rozpadał :/
ale okien nie pobrudził :ico_haha_01:

mężuś zabrał nas wczoraj wieczorem na lody a ja sie załapałam na karmi :-D

ide dziś na jakies małe zakupy bo w domu siedzieć mi sie nie chce...

mały kopie mnie już bardzo boleśnie, wczoraj w brzuchu jakies dzikie harce były, wszyscy wgapiali sie w brzuch jak w ufo :ico_haha_01:

miałam sie pochwalić ze Maja zaczyna robić siku na nocniczek :ico_brawa_01: już coraz łątwiej ja do tego namówić :ico_sorki: oby tak dalej :ico_sorki:

a po wizycie w zoo ochoczo ogląda wszelkiego rodzaju zwiezątka, bardziej niz przed tem, w ksiazeczkach wie które jest które, już 99% potrafi nazwać :ico_szoking: jedynie na osmiornice mówi "fuj, bleeeeeee, kupa" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: taka aparatka z niej :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2011, 10:19

Chyba za dużo zostawiłąm sobie na koniec. Dziś zaczęłam przenosić rzeczy Zuzi do szafy i Młodego do komody i bach, już nie mogę się ruszać. Więc zrobiłam kawę i przyszłam do Was, a Zuzi bajki włączyłam. No trudno, będzie mieć Zuzia bardzo niepedagogiczny sierpień.
Nawet nie mam siły obiadu gotować No porażka
jakby nie patrzeć juz bardzo mało czasu Ci zostało do porodu, dzidzia tez duża troszke ciązy, a tak coraz częściej mam że nic nie chce mi się a jak trochę porobię to jabym cała z olowiu była, ciężko mi i najlepiej poszłabym spać. Przy desce do prasowania postoję 15 minut nogi mi cierpną i drętwieją, więc pewnie za niedługo na tyłku calkiem siądę. nawet na spacery nie chodze bo po 5 minutach stekam że to kręgosłup mnie boli to nogi, to brzuch ciagnie.

GOrzej jak stary dziad :-D

[ Dodano: 02-08-2011, 10:21 ]
miałam sie pochwalić ze Maja zaczyna robić siku na nocniczek już coraz łątwiej ja do tego namówić oby tak dalej
to świetnie gratuluję.
ja wczoraj wszystkie okna machnełam i deszcz sie rozpadał
ale okien nie pobrudził
ja mylam po remoncie, dobrze że ten deszcz chociaz ci nie pokrzyżował planow.
mały kopie mnie już bardzo boleśnie, wczoraj w brzuchu jakies dzikie harce były, wszyscy wgapiali sie w brzuch jak w ufo
u mnie jak kopie to cały brzuch faluje, obłed :ico_szoking: ale czasem jak mi walnie lo Boże masakra jak boli, w szczególności lubi mj pęcherz

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2011, 10:22

Dostaję na maila gazetkę wyprzedzeniową z Tesco i od czwartku mają być Huggisy Newborn 2 paczki w cenie 1, czyli za 16,79 mam 2 razy po 27 pieluszek. Miałam kupować pampersy, ale skuszę się i na te :ico_oczko:
jedynie na osmiornice mówi "fuj, bleeeeeee, kupa"
hehe, dobre :ico_haha_01:
ide dziś na jakies małe zakupy bo w domu siedzieć mi sie nie chce...
jezuuu, a ja bym chętnie dzień w wyrku spędziła :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2011, 10:22

a Zuzi bajki włączyłam. No trudno, będzie mieć Zuzia bardzo niepedagogiczny sierpień.
tak :ico_haha_01: ciekawe co na to superniania :ico_haha_01:
a tak na serio myślisz ze zapamięta to w jakiś szczególnie krzywdzący sposób?
za bardzo sie przejmujesz :-D
odpocznij to córcia bedzie miała z ciebie wiekszy pożytek niz ze znerwicowanej i wkurzonej mamusi :ico_oczko:
a bajkami jej krzywdy nie zrobisz :ico_nienie:

kupiłąm Przemciowi ten zegarek
ciekawe czy mu sie spodoba, ma wiecej funkcji niz mój telefon :ico_haha_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2011, 10:25

Przy desce do prasowania postoję 15 minu
a ja to już na stołku siadam przy desce :ico_szoking:
Spacery tez odpadają, idę co najwyżej do sklepów na osiedlu po małe zakupki i tyle.
Szkoda mi tylko Zuzi, bo cierpi ona na tej mojej niedołężności. Mam nadzieję,że jutro ją odwieziemy to sobie odbije u mamy w ogrodzie :ico_sorki:
A na czwartek zapisałam się na farbę i małe ścięcie- taki bonus na koniec ciąży :ico_oczko:

[ Dodano: 02-08-2011, 10:27 ]
ciekawe czy mu sie spodoba, ma wiecej funkcji niz mój telefon
nawet nie żartuj,że może mu się nie spodobać- super jest :ico_brawa_01: Będzie zachwycony :ico_brawa_01:
za bardzo sie przejmujesz
no ona przeszczęśliwa, tylko ja mam wyrzuty,że mało czasu jej poświęcam.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2011, 10:30

nawet nie żartuj,że może mu się nie spodobać- super jest :ico_brawa_01: Będzie zachwycony :ico_brawa_01:
hehe a w promocji kosztuje tylko 108zł :ico_brawa_01:
no i plus pobranie 20zł
ale koleś zrobił zamówienie poza allegro wiec jutro z rana zegareczek bedzie u mnie :ico_oczko:
firma wypróbowana przez znajomych wiec mam zaufanie :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”