mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2008, 00:03

Tak wpadlam tylko popatrzec czy cos napisalyscie a tu taka mila wiadomosc od Gosiperelki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Witaj kochana, jak sie ciesze ze jestes znow z nami!!!! Koniecznie foteczke prosimy!!!

Az mi sie humor normalnie poprawil, bo jeszcze niedawno Eska wspominala Ciebie, ze szkoda ze Cie z nami nie ma a tu taka niespodzianka!!! :-D :-D :-D

... doobra lece spac... jak widzicie po godzinie poszlam super-wczesniej spac, buuu... :ico_placzek: ;-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2008, 08:10

Dzień dobry!
:ico_tort: a to na dzień dobry! Ale piękna pogoda od samego rana! Trzeba się wybrać w świat!

gosiaperelka, pamiętamy Cię, jasne,że tak! Wracaj do nas i koniecznie z fotkami!

Poszłam sobie wczoraj na obchód sklepów, żeby koniecznie sobie coś kupić i kicha. Wróciłam z biustonoszem tylko, ale i tak się cieszę, bo fajniusi.

Miłego dnia!

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

12 kwie 2008, 08:20

i ja się witam :-D

GOSIAPEREŁKA super, że się odezwałaś :ico_brawa_01: wracaj koniecznie z fotką Lenki :-D

MAMOZUZI no wcześnie poszłaś spać :ico_oczko: mam nadzieję, że Nell chociaż w nocy była dla Ciebie wyrozumiała :ico_oczko:

KOCURKA a ja to tak zawsze mam, że jak idę już z myślą, że coś sobie kupię to wracam z niczym :ico_noniewiem: no ale dobrze,że biustonosik Cię zadowolił :-D

a u nas nocka w miarę...znów Darek się obudził o 23.00 zrobił kupola :ico_szoking: ale zasnął :ico_sorki:
pogoda znów do d...aż mi się wierzyć nie chce, że Eve chodziła bez czapeczki z Szymusiem, wiem, że na południu tak cieplutko :ico_olaboga: aż pozazdrościć :-D
a wczoraj wyszło, że chyba jednak polecę w piątek :ico_noniewiem: ale jedna myśl mnie pociesza, że moja siostra zdecydowała się, że jakby co to w czerwcu ok 16 może do nas dolecieć to wtedy zabiorę też dzieciaczki :ico_brawa_01: i będziemy wszyscy razem :ico_brawa_01: ciekawe tylko, bo na pewno jeszcze na sprawe w Sądzie będę musiała przylecieć...ale jeszcze nie wiem kiedy, bo termin nie wyznaczony...wyjdzie w praniu wszystko...zmykam dopić kawkę...

[ Dodano: 2008-04-12, 08:21 ]
KOCURKA :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: za torcik do kawki

[ Dodano: 2008-04-12, 08:26 ]
aha i ja też stawiam przecież :ico_sorki: za DARUSIA.... :-D :-D :-D

Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2008, 08:28

agnieszka01.04, sto lat dla Dariuszka :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

12 kwie 2008, 09:13

hej dziewczynki

u nas nocka beznadziejna :ico_placzek: chyba z 3x musialam wstawac i usypiac Szymcia w wozku bo tak sie motal ze nie mogl zasnac :ico_olaboga:

wszystkiego NAJ dla Dariuszka :ico_buziaczki_big:

KOCURKA A DLA CIEBIE :ico_prezent: Z OKAZJI URODZINEK :ico_brawa_01:
TO CIACHO NA DZIEN DOBRY TO Z TEJ OKAZJI, CO????

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

12 kwie 2008, 10:08

czesc laseczki!
Nie bylo mnie wczoraj, bo glupia, sama sobie wymyslalam rzeczy do zrobienia. Na poczatek szalalam w biurze, papierki i takie tam pierdolki, pozniej przyjechal K. wiec pojechalam z nim do sklepu budowlanego :) Co prawda nic sobie nie kupilam, ale chociaz sie gdzies wyrwalam :-D

Jak wrocilismy to sprzatanie reszty pomieszczen, zmiana poscieli, pranie i prasowanie, potem pojechalam na zakupki spozywcze. Jak wrocilam to wystawialam K. faktury i tak zlecialo, nawet nie wiem kiedy, a dzisiaj mam gosci wiec zaraz znikam do kuchni, ugotowac cos pysznego (hihihihi ja i cos pysznego :-D )

Wpadlam zyczyc wszystkiego naj Kocurce i Darusiowi z okazji ich dzisiejszego swita i spoznion ale szczere zyczenia dla Ewaska :-D :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Obicuje ze zajrze jak Jasiu pojdzie na pierwsza drzemke :)

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

12 kwie 2008, 10:16

Dziewczyny a jak tu sie wstawia zdjecia bo już zapomniałam:) jak wy wstawiacie, przez fotosik? czy jakoś bezpośrednio.
Nasze pociechy mają już siedem miesiecy, Lenka ma już 4 zęby, dwa na górze i dwa na dole. Chodzi pieknie w chodziku, czasami mówi MA - Ma lub BA- Ba. słowa Tata jej nawet nie uczę, szkoda mówić. Mąż wyprowadził się do kochanki jak mała miała 5 dni, zostawił nas i nie pomógł mi ani razu. Nie zapytał czy zakupy zrobić, zostałam w połogu sama, mama przyjechała na tydzień, a na drugi tydzień teściowa na noc przychodziła, a później musiałam radzić sobie sama. I tak już do dzisiaj, tyle miesiecy jestem sama. Narazie mam uraz do facetów i nie chce nikogo. Jestem w trakcie rozwodu, mąż chciał się polubownie rozejść ale ja pożyczyłam pieniądze na adwokata i walczę aby to był rozwód z orzeczeniem o jego wyłącznej winie. Miesiąc po porodzie miałam przeprowadzke do innego mieszkania, sama pakowałam wszystkie rzeczy, szwagierka przywoziła mi kartony, a ja jak Lenka spała pakowałam całe mieszkanie, on tylko przyjechał spakować swoje rzeczy, które zostały i rozkręcić meble. Do dziecka przychodzi z obowiązku raz na 1, 2 lub nawet 3 tygodnie i tylko zawsze na godzinke. Kiedyś przez to cierpiałam i nawet dzwoniłam do niego aby mu przypomnieć że ma córkę, a teraz jestem na etapie że go bardzo nienawidze.
Zresztą jego kochanka tez jest teraz w ciąży, namawiała go na dziecko bo chyba czuła ze kiedys moze sie wystraszyć odpowiedzialnosci, bo przeciez ma już dwoje dzieci, więc nalegała na dziecko i zrobili. Ok narazie kończę na tym. Przeżyłam bardzo wiele, musiałam korzystać z pomocy psychologa, moje życie sie bardzo zmieniło, odwiedziam teraz takie miejsca jak domy opieki dla samotnej matki, MOPSy i inne miejsca o ktorych istnieniu nawet nie wiedziałam. Nie wiem czym sobie na to zasłużyłam ale próbuje żyć dalej, z podniesioną głową, dla mojej córeczki.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

12 kwie 2008, 11:12

KOCURKA dla Ciebie wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

DOMINISIA no to :ico_brawa_01: za te porządeczki :-D

GOSIU naprawdę przeżyłaś i przeżyłaś dużo :ico_olaboga: takich mężczyzn jak Twój były powinno się kastrować :514: znam smak takiego faceta...ale należą Ci się wielkie :ico_brawa_01: za dzielność i siłę z którą walczysz o swoje i Lenki szczęście...niczym nie zasłużyłaś sobie na to co Cię spotkało, po prostu spotkałaś kogoś kto na Ciebie nie zasługiwał, ale wierzę że najgorsze już za tobą, a teraz może być tylko lepiej :-) najtrudniejsze to zacząć życie od nowa :ico_noniewiem: i myślę, że bardzo dobrze zrobiłaś z rozwodem, wnioskując o rozwód z jego winy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Daruś wstał po rannej drzemce...tak mi się nie chce, a muszę coś posprzątać i obiad ugotować :ico_noniewiem:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2008, 12:00

I ja jestem, choc to weekend :-)

Na poczataku zyczonka dla Kocurki i Darusia :ico_prezent: Sto lat dla Was !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dominisia, wiesz co sie stalo? te spodenki co wyslalam JAsia (maz niechcacy spakowal bo myslal ze Neli) to wrocily bo ja nonono jedna nie napisalam "Norge" no i mam je spowrotem. A w nich kartka urodzinowa dla Ciebie .... No nonono ze mnie fantastyczna po prostu :ico_sorki:

Gosiaperelka, podzielam zdanie Agi, jestes bardzo dzielna kobieta i Lenka moze byc dumna ze ma taka mame :ico_brawa_01: A ten Twoj eks to jakis idiota do kwadratu a jego panna tez, bo wie przeciez ze Ciebie w ciazy zostawil a ta sobie ciaze fuduje. No idiotka niezla. A zreszta brak slow. Teraz walcz w sadzie o jak najwyzsze alimenty, bez sentymentu i nienawidz go z calego serca, latwiej walczyc jak sie nienawidzi (wiem to z doswiadczenia i Aga teraz chyba tez ). A zdjatka mozesz wstawic przez www.imageshack.us i tam jest opcja "przegladaj", na ktora klikasz, wybierasz zdjatka z kompa i wybierasz pierwszy kod pod zdjeciem i wstawiasz bezposrednio w tresc wiadomosci tu na forum, lub jak chcesz je miec na stale w podpisie to w opcji "podpis" w profilu swoim.
Ale sie ciesze ze jestes!!!
JEdziemy kupic prezent dla kolezanki Zuzi na urodziny :-) papa

Awatar użytkownika
Dominisia

12 kwie 2008, 12:32

Ale mam nerwa :ico_zly:
K. jechal sobie na autostradzie 20 km wiecej i co??? 3200 zl (to tak w przeliczeniu) nie nasze :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: A niby wydaje sie ze te 20 km to tak niewiele... Wybaczcie wiec ze jakos nie mam specjalnej ochoty sie rozpisywac.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”