Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 10:00

to u nas ze 4 katary jak narazie,tfu ftu...odpukac!!czyzby cycki dzialaly? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 10:01

Glizdunia super że kwiatki dostałaś. Ja to bym miała humor rewelacyjny po takim geście :D

KUlka, zdrowiej kochana. Mam nadzieję że lekarstwa zadzialają.
Sikorka, u mnie jest podobnie, ale na szczęście jest parę lekarzy więc jak się chce to można się dostać tylko że nie zawsze do tej gdzie się chce.

Ja też dalej choruję, chociaż wczoraj już poczułam się trochę lepiej bo od razu po pracy położyłam się do łóżka i wypociłam :D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 10:03

witam,
my stwałyśmy koło 7.30 czyli norma, ale ja zasnęłąm dopiero kolo 2 :ico_szoking: i wcale zmeczona nie jestem... ni ewiem co sie ze mna dzieje

sikorka mam nadzieje ze uda ci sie dostac do lekarza.

GLIZDUNIA, nam tzn Kindze też nie mierzą obwodu główki, z ciekawości zaraz zmierze :)

ewcik super foty - tylko pozazdrościć spotkania...

było o rozmiarze biustu... jak karmilam mialam 90D, takie wypływające... a teraz mam 75D, więc miseczka została a obwód zmalał! :-D

KUlka, na pewno będzie lepiej jak leki bierzesz

zbora ja tam nie widziałam, żebyś była "gruba" jak dla mnie jest ok, jestes wysoka i zgrabna
pociesze Cię, że ja ważę dalej 65 i gdybym spadła do tyvh 61 co Ty masz byłabym w 7 niebie =D

[ Dodano: 2008-09-23, 10:06 ]
Patrycja.le, Kuruj się =D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 10:16

Pati,lecz sie lecz!!!!a ja jakis humor mimo kwiatow mam niewyrazny.....wogole to zdrowiem sie swoim dalej martwie,ta plama czerwona nie znika :ico_olaboga: ...niby przez 6 tyg. mialam nawet na nia nie patrzec...a znikac moze dluuuugo...no ale jak tu nie patrzec?niby jak?nie ide do lekarza poki cos sie nie zacznie z nia dziac bo mnie wysmieja ze mam schizy :ico_noniewiem: .....no ale mam jakby nowa plamke,znaczy sie tak jakby sie druga robila....taki ala maciupki siniaczek....wielkosci 3mm....niby jasny i normalnie by pewnie czlowiek tego nie zauwazyl a ja juz sie tak ogladam ze chyba faktycznie mam schiza :ico_olaboga: ...nic sie z tym nie dzieje wiec nie ruszam...czekam....i chyba za to mam te dzisiejsze kwiatki,bo wczoraj Arkowi to pokazalam i chyba na pocieszenie :ico_noniewiem: .....ale mam wrazenie ze pomyslam ze wymyslam sobie choroby :ico_olaboga: ....i w dodatku bola mnie chyba jajniki i zoladek :ico_noniewiem: ...czy ja sobie wmawiam?a moze ze stresu mnie bola?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 10:23

GLIZDUNIA, ja wiem, że to łatwo mówić, ale się nie zamartwiaj.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 10:35

GLIZDUNIA, kochana musisz się przekonać do tego żeby o tym nie myśleć i najlepiej nie patrzeć. Wiem że łatwo powiedzieć ale pamiętaj że lekarz powiedział że to normalne przez te nasze hormony więc NIC ZŁEGO SIĘ NIE DZIEJE!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 10:35

No dobra...powiem tak...wielorybem nie jestem...i w sumie nie powinnam narzekać, dopóki nic nie robię, żeby było lepiej...postaram się.
Ja też zaraz zmierzę Hani główkę...i wzrost, bo mnie to od wczoraj właśnie zastanawia...
KUlka biedna lecz się dziewczyno!!! ale jak tu chorować, jak z jednym trzeba do przedszkola...a drugi w domu? podziwiam!
Sikorka u nas też takich cudów nie ma...lekarz zawsze przyjmie...nawet po południu! a nasza lekarka co prywatnie do niej jeżdże to już normalnie zawsze przyjmie i o kazdej porze prawie...
Glizdunia no kwiatki mówisz...super! kochana...mi się wydaje, że Ty na prawdę ze stresu masz te wszystkie dodatkowe dolegliwości...wiesz co bym zrobiła? przyejchała do PL i się dla świętego spokoju przebadała w te i wewtę!!! bo tam wpadniesz w jakąś mega depresję!!!

muszę lecieć..na razie!

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 10:55

Glizdunia no właśnie nie wolałabyś do nas przylecieć i się przebadać dla świętego spokoju?
No i mnie wczoraj nakłoniłyście doris i GLIZDUNIA, no i proszę oto moja praca :D http://picasaweb.google.pl/PatrycjaMarcinKrystian

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 11:01

dzieki dziewczyny za rady,ja wiem ze powinnam poczekac jeszcze....dzis o dziwo ten siniaczek robi sie mniej widoczny...i krawedzie znikaja jakby....ale to w tym swietle chyba tak wygllada...dobra juz niewazne....nie wiem czemu sie tak martwie,to do mnie niepodobne...zawsze umialam odpedzac zle mysli dotyczace chorob bo strach przed lekarzem byl silniejszy a teraz wszystko sie zmienilo,starezje sie czy doroslam? :ico_noniewiem:

musze myslec pozytywnie,zajac mysli czyms innym...niedlugo przyjedzie moja kolezanka wiec bedzie troche radosci.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-23, 11:06 ]
Pati,swietne dzielo,ale teraz zdradz mi jak dodalas Doris do ulubionych skoro ja nie mam takiej opcji przy jej albumach?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 11:10

za to ja mam teraz wielkie smutki i wielki problem :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: właśnie J zamawiał mi wapozon i stoliki pod sprzęt...w bardzo, bardzo korzystnej cenie i co??? oni to sprowadzają skądś...i będzie dopiero 20.10!!!! nosz nonono jebana mać!!! teraz owszem, mogę kupić coś innego...ale za 3razy więcej! :ico_zly: :ico_placzek: a tyle razy mówiłam, chodź zamówimy...i nonono...ja mam już dość...już nie chcę żadnego gabinetu!!! do tego mama ciągle czymś zajęta, więc ja nic nie mogę zrobić, bo Hania mi dezorganizuje całe życie...ratunku!!!nie mam siły...nie chcę!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”