lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

03 lip 2007, 00:24

emilka niktnie zapomnial :ico_nienie: a bedziesz miala dostep do neta ??? jejku to wszystkie do pl jada ???ja pod koniec sierpnia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 lip 2007, 00:33

lucy oczywiscie ze bede miala dostep do netu :-D mezulek specjalnie kupil laptopa zeby wziasc, poniewaz tam juz nie mamy kompa, a u tesciow jest net, wiec kupil jeszcze ruter abysmy w PL mieli bezprzewodowo :ico_haha_02: moj slubny bez netu jest chory , ja z reszta tez :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 lip 2007, 00:38

Emilka Ty nas juz chyba nie lubisz bo tak rzadko wpadasz :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
co do pytan rodzinki o to czy urodzilam to pytali juz miesiac przed terminem
współczuje Ci, :ico_olaboga:
Kasia masz racje z ta przyjaciółka, to jakis bezsens co oni robią :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-07-03, 00:39 ]
Lucy nie moge napatrzec sie na tego Twojego Olivierka :ico_brawa_01: taki boski :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 lip 2007, 00:54

martuchafrost, bardzo was lubie ale niestety moje dzieciaczki nie bardzo daja mi pisac, a wieczorkiek to maz okupowal kompa ale teraz juz mam laptopika tylko do moich potrzeb :ico_haha_01: wiec bede czesciej pisac :ico_haha_01: a co do paszpotru to pytalas o paiery potrzebne do zlozenia to skoro niejestescie malzenstwem to wystarczy certyfikat urodzenia, zdjecia maluszka, wasze paszporty obecnosc twoja partnera i maluszka i pamietaj ze jak paszport chcecie otrzymac poczta to jeszcze koperta "Special Delivery" zaadresowana na wasz adres

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

03 lip 2007, 01:03

Lucy nie moge napatrzec sie na tego Twojego Olivierka :ico_brawa_01: taki boski
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
emilka to teraz jak masz laptopika,to czesciej bedziesz na tt??? a jak tam silownia ??? ja bede musiala zaczac cwiczyc,ale nie wiem kiedy moge zaczac? 6 tyg trzeba odczekac? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-07-03, 01:04 ]
ok ide spac,bo i tak za niedlugo bedzie pobudka hihi

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 lip 2007, 01:06

Marta oswiec mnie gdzie jest w Belfascie ten slawny Tix max

[ Dodano: 2007-07-03, 01:08 ]
lucy silownia jak najbardziej aktualna, jakos daje rade

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 lip 2007, 06:48

Emilka dziekuje z iformacje o paszporcie, juz babka dzwoniła do mnie termi mam na koniec pazdziernika :ico_placzek:
Tik max czy jak to tam, jeden jest w Castle Court w miescie, u góry na pierwszym pietrze koło KFC ( tam jest zawsze full wiary i polaków), a drugi jest na boucher road ( chyba dobrze napisałam ), tam gdzie duzy, znany sklep z tanimi oryginalnymi ciuchami, ten tix max jest mniejszy, wiec ten w miescie jest lepszy :ico_brawa_01:
a ja dzien dobry Wam powiedziec chciałam bo juz nie śpie, mój ma dzis imieninki wiec lece mu kawusie i sniadanko przed pracą zrobic :ico_brawa_01: do potem kochane

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2007, 09:50

Hej dziewczyny najpierw wklejam Tomka zdjecia, potem przeczytam i odpisze

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2007, 10:24

gosia888, zdjecia Tomaszka mnie normalnie powialily :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ta mina na zdjeciu w rajstopkach to chyba cos zapowiadala ? :ico_oczko: :-D

dzieki dziewczyny za rady "kupkowe", to sie juz uspokoilam, bo kolorek jak najbardziej ok. tylko 2 dni takie twarde kupy robila, ale to juz sama do tego doszlam, ze za gesta mieszanke jej robilam. w sumie robilam tak jak jest na opakowaniu, ale widicznie ona chciala zadsza. to nawet lepiej, bo czesto i duzo je.

Lucy jedna kupa dziennie to taki pocieszyciel dla mamy, ze nie moze cycem karmic. ja bym nawet 100 kup dziennie przebierala, bylebym cos w piersiach miala, zeby jej do jedzonka dac, a tu sachara. juz nawet 10 ml nie uciagne, zeby dodoac do jedzonka :ico_olaboga: :ico_placzek:

kasia i emilka ja za wami tesknilam i plakalam w samotnosci :ico_placzek: teraz za Ilonka placze :ico_placzek:

emilka milych wakacji, dobrze, ze necik bedziesz miala to sie nie zaplacze na smierc :ico_oczko:

martucha jak ja tez bede miala w d... to ochrzcimy mala jak do liceum pojdzie :ico_olaboga: , musze chyba znowu zarzadzic swoje zasady :ico_zly:
a dla solenizanta :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

[ Dodano: 2007-07-03, 10:27 ]
tu odwalilismy sie przy niedzieli jak szczur na otwarcie kanalu i powedrowalismy tak na spacer :-D
Obrazek

tu dziny od ciotki przymierzalismy... iestety juz za tydzien beda za male :-D
Obrazek

a tu mleczko szamamy, zeby bylo z czego kupsztalka wyprodukowac :-D
Obrazek

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2007, 10:30

Luska mi robi kupsztala raz dzienie. podobno to normalne na modyfikowanym mleku, ale ktos tak jeszcze mial? bo przeciez ona zre co 2 godziny, a kupa tylko jedna???
Raz dziennie to norma.

Fittney to zycze Ci aby sie jakos ulozylo przez ten czas co bedziecie oddzielnie. Moze mezulek w koncu przemysli sprawe. I zobaczy co w zyciu jest najwazniejsze.

Kasia79 ta kolezanka to idiotka. Przeciez nawet jak oni sprzedadza im to mieszkanie to wezmą duzo wiecej niz przed remontem. A czemu sie nie dogadala ze bedzie nie placila za wynajem a za to bedzie remontowala. Duzo ludzi na to idzie. A pozniej bedzie ci plakala. Brak mi slow.

Emilka fajnie ze bedziesz czesciej ale zrob suwaczki i wklej jakies zdjecia bo tak ubogi ten twoj profil. Kiedys byla i Ala i Nathanek a teraz pusciutko.

Marta rodzisz??? :ico_haha_01: :ico_haha_01: Zartowalam sprawdzam twoj nastroj. hihi
Nie trzeba tak chronic uszek, musza sie chartowac, bo pozniej bedziesz miala problemy
Tomek urodzil sie 20 pazdziernika i non stop w czapeczkach chodzil. Wiec hartowanych nie mial. A na szczescie nie mial nigdy zapalenia uszek.

Ej a co sie dzieje z Ilonką??? Podobno wczoraj byla i przegladala forum ale nawet zdania nie napisala.

Kasik mojej kolezanki corka jak miala 3 miesiace to pierwszy zabek. Wiec calkiem mozliwe ze i u Viki sie szykują. Chociaz z drugiej strony jak Tomek mial 3 miesiace to tez myslalam ze mu ida zabki bo sie stal marudny i ciagle sie slinil. A zeby mu pierwsze wyszly jak mial 11 miesiecy :ico_haha_01:

Delfina
a w ktorej dzielnicy w warszawie mieszkasz???

Jaśnie Pani to powiedz ze Tobie jest wszystko jedno kto bedzie chrzestną ale dodaj ze chrzciny robisz w sierpniu. Wiec problem sie sam rozwiąże.

[ Dodano: 2007-07-03 ]
Jaśnie Pani ale Łucja duża, i jaka długa. Dziecko Ci rośnie jak Nathanek Kasik. A szczurek slicznie wyglada. I jak udalo sie otwarcie???

Strasznie mnie rozsmieszylas tym przyslowiem nie slyszalam go nigdy.

Wróć do „Pozostałe”