Przydałyby sie jakieś dobre duszki.
jak znajdziesz jakies prześlij je poźniej do mnie.
Oki :)
Ja sobie wymyśliłam że zrobię daną rzecz i potem np kawa, potem kolejna i np cos innego smakowitego.
Zrobiłam właśnie prasowanie (było sporo) , wpakowałam do worka rzeczy do oddania i zniosłam na dół , wywaliłam z Lilci pokoiku prawie wszystkie graty które są tutaj zbędne (został tylko komp i biurko ) ale leżą one na przedpokoju bo to ciężkie wszystko, wiec czekam aż P wróci o 14 z pracy i go zagonie.
No i teraz siłą rzeczy należy mi się odpoczynek hehe .Zrobiłam kawkę , pokroiłam wielka michę owoców i zajadam z bita śmietana.
Coraz częściej się tak kiepsko czuję, Młody się wypycha, ja tchu złapać nie mogę, niedobrze mi i ogólnie to do niczego, tylko bym leżała. Chyba za dużo zostawiłąm sobie na koniec.
O to może to na mnie zadziała motywująco że potem jest już coraz ciężej.Ja teraz często mam dni że bym tylko leżała albo naprawdę niewiele robiła bo słaba bardzo jestem.Wczoraj np taki dzień był.No ledwo chodziłam, bardzo słabo mi się robiło.
ja wczoraj wszystkie okna machnełam
Ja szyby przecieram co jakieś 23 tyg ale tylko od strony pola.A mycie ram i szyb wszystkich planuje jakoś na wrzesień albo październik , tuz przed porodem. Znaczy ramy to jest zadanie zawsze P a szyby moje.
Maja zaczyna robić siku na nocniczek
No zuch dziewczynka , oby tak dalej :)
mały kopie mnie już bardzo boleśnie, wczoraj w brzuchu jakies dzikie harce były, wszyscy wgapiali sie w brzuch jak w ufo
u mnie jak kopie to cały brzuch faluje, obłed

ale czasem jak mi walnie lo Boże masakra jak boli, w szczególności lubi mj pęcherz
Moja gwiazda jest ułożona pośladkowo i właśnie najczęściej po pęcherzu dostaje.No obłęd.Strasznie nie fajne to jest.
I coraz częściej jakieś prywatki sobie urządza i salta robi.Wczoraj kilka razu aż zamarłam tak bolało.
Dostaję na maila gazetkę wyprzedzeniową z Tesco
Ooo a jak to zrobić by mi tez takie coś przychodziło?
kupiłąm Przemciowi ten zegarek
ciekawe czy mu sie spodoba, ma wiecej funkcji niz mój telefon
Zajefajny :) Na pewno się spodoba ale chyba do tanich nie należał.
Teraz doczytałam cenę i powiem ci że szok, byłam pewna że dużo więcej.
za bardzo sie przejmujesz
no ona przeszczęśliwa, tylko ja mam wyrzuty,że mało czasu jej poświęcam.
Skąd ja to znam. Też często leżę a mała mnie prosi ,,Ago pobaw się ze mną, poukładamy puzzle, albo chodźmy na spacer nad staw,, A ja jak mam słaby dzień to tylko wstaje by jej coś do jedzenia zrobić.I tez mam ogromne wyrzuty że nie poświęcam jej tyle czasu ile bym chciała.
Mój M. sie ze mnie smieje bo jak siądę na ziemi stać nie mogę i się musze rozbujać żeby wstać.
hehe mój mi już przez sen podaje rękę albo odpycha .Mała to podłapała i czasami jak się podnoszę to mi daje rączek i mówi Ago pomogę ci ;) hehe
A co dopiero jak będę na tym etapie co wy .