Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2011, 10:32

Szkoda mi tylko Zuzi, bo cierpi ona na tej mojej niedołężności. Mam nadzieję,że jutro ją odwieziemy to sobie odbije u mamy w ogrodzie
nic się nie martw na pewno chetnie bajki pooglada. Tak jak pisze Izuś płakac z powodu większej ilości czasu przed telewizorem a o sibie tez musisz zadbać.

Mój M. sie ze mnie smieje bo jak siądę na ziemi stać nie mogę i się musze rozbujać żeby wstać.
Dostaję na maila gazetkę wyprzedzeniową z Tesco i od czwartku mają być Huggisy Newborn 2 paczki w cenie 1, czyli za 16,79 mam 2 razy po 27 pieluszek. Miałam kupować pampersy, ale skuszę się i na te
to super cena ja placiłam za pieluszki HAPPY sztuk chyba 42 lub 43 17,99zł kupilam 2 paczki na start.
kupiłąm Przemciowi ten zegarek
ciekawe czy mu sie spodoba, ma wiecej funkcji niz mój telefon
bardzo ladny zegarek na pewno mu sie spodoba :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

no ona przeszczęśliwa, tylko ja mam wyrzuty,że mało czasu jej poświęcam.
e tam, sobie też musisz troszke odpuścić :ico_oczko:

no to ja sie zbieram bo juz czas ruszyc tyłki :ico_haha_01:
na razie

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

izuś_85, czyli jednak na allegro? Bo miałaś pochodzić po sklepach za jakimś.

Uff, juz mi lepiej, chyba mogę nonono ruszyć sprzed kompa.

[ Dodano: 02-08-2011, 10:35 ]
to super cena
no wychodzi 31 groszy za sztukę.
Pojadę we czwartek, mam nadzieję,że będą :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

02 sie 2011, 10:57

Przydałyby sie jakieś dobre duszki.
jak znajdziesz jakies prześlij je poźniej do mnie.
Oki :)
Ja sobie wymyśliłam że zrobię daną rzecz i potem np kawa, potem kolejna i np cos innego smakowitego.
Zrobiłam właśnie prasowanie (było sporo) , wpakowałam do worka rzeczy do oddania i zniosłam na dół , wywaliłam z Lilci pokoiku prawie wszystkie graty które są tutaj zbędne (został tylko komp i biurko ) ale leżą one na przedpokoju bo to ciężkie wszystko, wiec czekam aż P wróci o 14 z pracy i go zagonie.
No i teraz siłą rzeczy należy mi się odpoczynek hehe .Zrobiłam kawkę , pokroiłam wielka michę owoców i zajadam z bita śmietana.
Coraz częściej się tak kiepsko czuję, Młody się wypycha, ja tchu złapać nie mogę, niedobrze mi i ogólnie to do niczego, tylko bym leżała. Chyba za dużo zostawiłąm sobie na koniec.
O to może to na mnie zadziała motywująco że potem jest już coraz ciężej.Ja teraz często mam dni że bym tylko leżała albo naprawdę niewiele robiła bo słaba bardzo jestem.Wczoraj np taki dzień był.No ledwo chodziłam, bardzo słabo mi się robiło.
ja wczoraj wszystkie okna machnełam
Ja szyby przecieram co jakieś 23 tyg ale tylko od strony pola.A mycie ram i szyb wszystkich planuje jakoś na wrzesień albo październik , tuz przed porodem. Znaczy ramy to jest zadanie zawsze P a szyby moje.
Maja zaczyna robić siku na nocniczek
No zuch dziewczynka , oby tak dalej :)
mały kopie mnie już bardzo boleśnie, wczoraj w brzuchu jakies dzikie harce były, wszyscy wgapiali sie w brzuch jak w ufo
u mnie jak kopie to cały brzuch faluje, obłed :ico_szoking: ale czasem jak mi walnie lo Boże masakra jak boli, w szczególności lubi mj pęcherz
Moja gwiazda jest ułożona pośladkowo i właśnie najczęściej po pęcherzu dostaje.No obłęd.Strasznie nie fajne to jest.
I coraz częściej jakieś prywatki sobie urządza i salta robi.Wczoraj kilka razu aż zamarłam tak bolało.
Dostaję na maila gazetkę wyprzedzeniową z Tesco
Ooo a jak to zrobić by mi tez takie coś przychodziło?
kupiłąm Przemciowi ten zegarek
ciekawe czy mu sie spodoba, ma wiecej funkcji niz mój telefon :ico_haha_01:
Zajefajny :) Na pewno się spodoba ale chyba do tanich nie należał.
Teraz doczytałam cenę i powiem ci że szok, byłam pewna że dużo więcej.
za bardzo sie przejmujesz
no ona przeszczęśliwa, tylko ja mam wyrzuty,że mało czasu jej poświęcam.
Skąd ja to znam. Też często leżę a mała mnie prosi ,,Ago pobaw się ze mną, poukładamy puzzle, albo chodźmy na spacer nad staw,, A ja jak mam słaby dzień to tylko wstaje by jej coś do jedzenia zrobić.I tez mam ogromne wyrzuty że nie poświęcam jej tyle czasu ile bym chciała.
Mój M. sie ze mnie smieje bo jak siądę na ziemi stać nie mogę i się musze rozbujać żeby wstać.
hehe mój mi już przez sen podaje rękę albo odpycha .Mała to podłapała i czasami jak się podnoszę to mi daje rączek i mówi Ago pomogę ci ;) hehe
A co dopiero jak będę na tym etapie co wy .

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

02 sie 2011, 11:21

Hej laseczki :ico_kawa:

Dziś do 9 pospałam u Elizy w łóżku :ico_oczko: a ona się bawiła na dywaniku w najlepsze
:-D
Nawet mi syrenkę pomalowała :ico_oczko: Moje kochanie.
Wczoraj miałam do was wpaść wieczorkiem, ale zdychałam z upału :ico_puknij:
Leżałam w samym stanioku a mój mi puścił wiatraczek :-D
W nocy zresztą też nie wyrabiam śpię pod samą poszewką, a Kuba owinięty kołdrą po
same uszy :ico_oczko:

Szkieletorek leń się ile możesz od tego są dni wolne :ico_oczko:

Kocura wiem co przeżywasz :ico_olaboga:
Ja mam o tyle to szczęście, że ogród pod noskiem to daleko na spacery teraz chodzić
nie musimy.
Ale już tak niewiele nam zostało :ico_oczko: :ico_sorki:

Izuś fajny zegaraczek :ico_brawa_01:
Ja mojemu na 2 rocznicę kupiłam, też na allegro :-D
Brawa dla Majci i trzymam kciuki, żeby było już tylko lepiej :ico_sorki:

Izabela ja też bujnąć się muszę nawet jak z łóżka wstaje :ico_olaboga:
Co do pieluch to ja też muszę zakupić, żeby później maratonów nie urządzać po sklepach.
Mam jeszcze kupon na darmowe pieluszki huggisa chyba 27szt.

[ Dodano: 2011-08-02, 11:24 ]
Chyba zaraz się przywitam z kibelkiem tak mi niedobrze blee :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2011, 11:32

eh ja nadal siedze nad tymi papierami, ale jakoś o nich nie bardzo myślę.

Muszę je dzis skończyc bo odkladam cały czas. M mi dzwonił że kupił mi borowek wiec obcham sie jak nie wiem na kolację tylko śmietane sobie zrobię do tego.
ja też bujnąć się muszę nawet jak z łóżka wstaje
to jest tragedia czuję się jak beczka. Ale wczoraj stwierdziłam że mogłabym całe zycie być w ciąży tak fajnie mi z Oliwką, pomonąwszy pierwsze 19 tygodni z :587:

[ Dodano: 02-08-2011, 11:33 ]
Tak patrze na opis pod moim suwaczkiem, boje się takiej malutkiej kruszynce obciąć pazurki, chyba mama mi w tym pomoże :ico_szoking:

Awatar użytkownika
inia1985

02 sie 2011, 11:35

Pati85, udało się dziś pospać?
inia1985, brawa dla mnalej za odsmokowanie :ico_brawa_01: szybko wam to poszło :-)
dziękuję :-D

Kocura Bura, fajnie, że Zuzia pojedzie do dziadków, dobrze to Ci zrobi, odpoczniesz porządnie przed porodem :ico_sorki:

Mi na szczęście nic nie puchnie :ico_sorki:

izuś_85, super brzusio i faktycznie wydaje się być większy niż na tych zdjęciach z zoo. Kolor ścian też ciekawy. Z tych pościeli najbardziej mi się podoba ta pierwsza, z tymi zwierzakami (taką samą kupiłam) :ico_oczko:
Inia gratuluję odsmokowania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Cieszę się, że poszło tak gładko :ico_sorki:
Dziękuję :-D

Kinga_łódź, też ładnie twój synuś waży :ico_brawa_01:

Ja w końcu pojechałam po ubranka dla Piotrusia, przebrałam wszystko i wyszły 2 kartony :-D Wszystko w neutralnych kolorkach. Prać będę jakoś po 15-tym sierpnia, bo wtedy Wika powinna już mieć szafę

izabelllla123, śliczny pokoik :ico_brawa_01: ja rodziłam w swojej koszuli i jakoś nie była brudna, może delikatnie, gdy położyli mi Wiktusię na brzuchu od razu po porodzie, ale to zeszło bez problemu. Często w szpitalach dają do porodu koszule.

kwiatunio, super wieści :ico_sorki:

szkieletorek, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :-D

elibell, to dziś historyczny dzień, być może ostatni dzień w tej pracy, jak uda Ci się swoje plany zrealizować :-)

Wiki przed chwilką zasnęła, nawet dziś łatwo poszło, po długim spacerze, zjadła makaronik z jogurtem, poszła do pokoju, położyła się na kanapie i mnie zawołała bym je poczytała, nawet jednej bajki nie doczytałam :-D

szkieletorek

02 sie 2011, 11:40

Wiki przed chwilką zasnęła, nawet dziś łatwo poszło, po długim spacerze, zjadła makaronik z jogurtem, poszła do pokoju, położyła się na kanapie i mnie zawołała bym je poczytała, nawet jednej bajki nie doczytałam :-D
Oj uwielbiałam kiedy Ola spała w dzien a ja jej czytałam do snu bajeczke.Kochałam ten moment kiedy ona zasypiała przy bajeczce.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2011, 11:42

śliczny pokoik ja rodziłam w swojej koszuli i jakoś nie była brudna, może delikatnie, gdy położyli mi Wiktusię na brzuchu od razu po porodzie, ale to zeszło bez problemu. Często w szpitalach dają do porodu koszule.
serdecznie dziekuję. To nie kupuję jeszcze jednej koszuli, jak mówicie że dopiorę.

nic biore sie za te raporty bo do grudnia ich nie skończę, a Oliwka mi wojuje w brzuszku az mi cały podskakuje.

Awatar użytkownika
inia1985

02 sie 2011, 11:44

nie odświeżyłam strony od rana, a Wy już zdążyłyście 2 strony napisać :ico_oczko:

izabelllla123, brawa za kolejny tc :ico_oczko:

Kocura Bura, jeszcze tylko troszkę i z głowy te wszystkie dolegliwości, mnie też po 3 godz. chodzenia z Wiką wszystko boli :ico_noniewiem:

izuś_85, fajny zegarek i brawa za postępy dla Majki :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”