Eska, please, daj mi tego powera, bo ja dzis kapec, okres mam, brzucho napieprza a ja mam "potop szwedzki"
Przejdzie okresior to chęci na porządki same pryzjdą , a jeśli chodzi o potop to ja od czasu porodu to tylko pierwszy mialam taki skąpy a teraz to też jak z wiadra

na szczęscie bóle brzucha odeszły w zapomnienie
mezu pojechal wskoczyc na solarke
ja też dziś chcialam się wygrzać ale bylo dużo ludzi a w samochodzie marudny Olo wiec sobie odpusciłam
Gosiu, Lenka śliczniusia , no a mamusia laska jak się patrzy, mam nadzieje że uraz do facetów szybko ci przejdzie i znajdziesz takeigo jak pisze Mama Zuzi, zobaczysz jeszcze będziesz miała najszczęsliwszą rodzinke pod słoncem, w końcu ci się należy a twój były będzie zgrzytał zębami
a przepis na kisiel wypróbuje napewno, tylko się zastanawiam czy nie robią się grudki??
Wczoraj się zastanawiałam nad torebką w takim kolorze i pojechaliśmy dziś po nią i nie było jej Znacie to uczucie?
No to widze że dziś obie miałyśmy szczęscie na bluzeczki, ja kupiłam 3 ( była wyprzedaż w Orsey'u )

A jeśli chodzi o uczucie że cos ci sie spodobało a potem już nie było to znam doskonale

i od jakiegoś czasu trzymam sie zasady że jak cos się podoba to trzeba kupic bo jutro moze kupic ktos inny
ale mi sie fajnie patrzylo na nia i na ten jej super brzusio
Oj ja też lubie patrzeć na kobitki w ciąży , nie wiem czemu wczesniej jakoś nie przywiązywałam do tego wagi a teraz tak mi się fajnei robi jak widze takie brzuchatki. No i też mam koleżanki w ciąży , aż trzy
mowila tylko co chwila ze tez chce takie spokojne dziecko
NO to teraz ukłony w strone Szymulka i brawa że taki grzeczniusi
[ Dodano: 2008-04-12, 21:46 ]
no to ja zmykam , męzus kupił winko i sobie popijamy, Olo smacznie śpi, dziś zaszalał i w ciągu dnia spał tylko 1godz
Jutro wybieramy się na wycieczke w góry , mamy ochotke na rybke wiec walniemy sobie na obiadek rybke w górach
[ Dodano: 2008-04-12, 21:46 ]
Wyspijcie się dziewczynki kochane