hm... to muszę jechać do DUZEGO TESCO... i poszukać... hehe...kupilismy w TESCOMagda Sz., a gdzie kupilaś te ozdoby na ściany? czy może z PL przywiozłaś...
a mi sie wydaje ze nie sa podobni,z tym podobienstwem to roznie,zalezy jak kto widzi,ja mam siostre poltora roku mlodsza i jestesmy calkiem rozne wiec chyba nie ma regulyobaj do siebie podobni,
moja siostra byla mowi ze fajnie ale jak dla mnie osobiscie za malo ja nie wydalabym tyle kasy zeby tylko przelezec plackiem na plazy wolalabym zobaczyc cos ciekawego i pozwiedzac,no chyba ze chcecie naprawde odpoczac,najlepiej poszukaj w internecie jakiegos forum gdzie sa opinie moja kolezanka tak robiladziewczyny planujemy z mężem jechac na wczasy do Tunezji
ja tez bym chciala ale wiem ze po 2 dniach mialabym dosyc tego lezenia chcialbym cos pozwiedzac zobaczyc cos innego bo nigdzie poza Irl nie bylam i wlasnie w tej kwestii bardzo roznimy sie z mezem bo on tylko by sie wylegiwal,nienawidzi chodzic i wlasciwie myslimy o zasluzonych wakacjach ale trudno nam sie zdecydowacja osobiście własnie o tym marze, żeby się wygrzać i opalić i wynudzić... i kąpać w ciepełkim morzu...tylko przelezec plackiem na plazy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość