Mnie czasami coś tam w środku boli ale neiprzy zalatwianiu tylko na kawałek przed i żadna krew mi nie leci. Ale ponoc przy hemoroidach wlaśnei leci krew i jeżeli hemoroidy są w śodku to nie boą dopiero boli i piecze jak wypadają na zewnątrzno i ja mam zaparcia, ale bardziejmartwi mnie duża ilość krwi w sedesie jak juz sie w koncu załatwie No i boli mnie przy załatwianiu cholernie i to wcale nie brzuch zastanawiałam sie właśnie czy to nie hemoroidy???ale kurk nic mnie nie swędzi ani nie piecze
Moja dzidzia też jada nieregularnie. Ale tak średnio to co 2 - 3 godz no czaami zdarza sie jej że dojada po 1 godz.
Dziewczyny pamiętam, że mówiłyście że dzieci mają krosteczki na buzi. Moja włąśnie dostala takich widocznychtylko pod światło i nie wiem czym jej to posmarowac może alantanem??? co wy n ato?????
[ Dodano: 2008-04-04, 11:36 ]
dzieci lubią spac w samochodzie. Mój kuba tez tak sypiał.My wczoraj wrocilismy z jego pierwszej podrozy, bylismy autem i mojej mamy, 150 km i maky cat czas spal w foteliku, czasem zastekal by sie poprawuc i przeciagnac i zasypial