doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 17:11

witam...

jest mi smutno i jestem jednoczesnie szczesliwa... sama nie wiem co mam myslec, czuc, jak sie zachowac...
maz dostal prace w wawie...
czyli sie przeprowadzamy... masakra

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 cze 2008, 20:12

EJ...NO KOBIETO CIESZ SIE!!!Doris...pomysl o tym jak o jakiejs szansie zaczecia wszystkiego od nowa...mysle ze na stare smiecie wrocic zawsze mozesz...a to cos nowego!!!nieznane to oczywiscie strach ale chyba tez niezly dreszczyk emocji!!!bedzie dobrze,pogratuluj mezowi.... :ico_brawa_01:

a u mnie juz cisza,A. pojechal na nadgodziny a Maya poszla spac....wieczor sam na sam ze sobą :ico_noniewiem: :ico_placzek:

ale nie bede smucic tylko sie cieszyc ...moja corka nas zaskakuje bystroscią...poprostu uwierzyc czasem niemoge ze ona ma dopiero 13 mcy bo takie rzeczy robi ze szok....dzis np. wchodzila na schody jak stara trzymajac sie barierki...uszla ze 3 schodki dopiero ale jaka dumna byla :ico_haha_01: ...a ona taka niziutka i taaaakie kroki robi bo schody strome i stopnie wysokie....
potem dopadla gdzies dlugopis i pisala :ico_szoking: ...hihihi znaczy sie mazala po gazecie ale trzymac potrafi swietnie :ico_szoking: jak stara, az w szoku bylam bo kontaktu z dlugopisami nie miala jeszcze bo sie boimy ze cos sobie zrobi....wiec dlugopis zarekfirowany bo strach nie dosc ze oko wydlubie to ze nam sciany pomaluje :ico_olaboga: ....... ogolnie taka dzis slodzizna byla ze nacieszyc sie nie moglismy bo kabarety odgrywala normalnie :ico_haha_01: ....jedyny minus dzisiejszego dnia to ze przy tym paskudnym deszczu calutki dzien boli mnie glowa :ico_zly: ....

chyba mykam pod prysznic i wpadne tu jeszcze :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 20:25

GLIZDUNIA, ja ciesze, ale jednoczesniej boje... tak to juz bywa...

stwierdzilam ze trzeba sie troche opalic i zaczelam kuracje opalania w lazience czyli samopalacz :ico_haha_01: pierwszy raz w zyciu uzywam samopalacza wiec mam nadzieje ze nie ebde wygladsac jak w plamy :P

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 20:56

doris, wszystko sie zmieni ale wierze że na lepsze

misiek wlasnie pojechal po kolacje do knajpy i juz mi slinka cieknie
chce mięsa!!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 cze 2008, 20:58

Jagodka...mniam.....zjadlabym cosik takiego wlasnie....a po co pojechal?...ja chyba po kanapke pobiegne zaraz :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 cze 2008, 20:59

hej dziewczynki
moja Igusia śpi a ja się opycham czereśniami...

Lady współczuję nerwów, ale tak jak dziewczyny mówią mogło się zdarzyc każdemu... cieszę się, że już wszystko ok

Zbora po prostu :ico_sorki: dla Ciebie :-)

Doris gratulacje!!! mam nadzieję, że Wam się tam powiedzie i że ta praca będzie w porządku

no dobra idę sobie ...
pozdrówki

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 21:04

nie wiem po co ale to knajpa typu górskiego wiec mięcho!!!!!
nie znam menu wiec on sam musi cos wyvbrac
troszke sie obawiam bo zazwyczaj to ja dokonuje lepszych wyborów w restauracji :)
normalnie az mi slinka cieknie

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 cze 2008, 21:39

Jagodka mi tez juz cieknie wiec zrobilam sobie kakao :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 22:15

Mniam Jagódko!!! ale niestety ja się zapchałam bigosem z młodej kapustki...sernikiem na zimno...i czeresniami...mieszanka jak sto diabłów!!!

Doris :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale fajnie!!! gratulacje!!! podziwiam, zazdroszczę odwagi...i w ogóle kibicuję Wam ogromnie! ja wiem, że też powinnam tak zrobić...ale boję się...i chyba po cichu nie chcę...

Lady Ciebie też podziwiam za te studia...ja to taka nonono, że nawet na głupi kurs się zbieram miesiącami...wiem, że jakbym zrobiła kurs pedagogiczny to bym nieźle w jakiejś szkole dorobić mogła...ale...

Glzidunia idę oglądać Maycię...ależ ona jest...no muszę tak napisać...ZAJEBISTA!!! :ico_brawa_01: Maycia!!! najlepsze z tego jest...uśmiech najedzonej dziewczynki!!! boki zrywaliśmy z J z tego!!! superaśnie!!!
no racja, akrobatka i zdolniacha z niej!!!

Moja śpi...też dawała czadu dziś...i mleko wypiła na noc...ale jak teletubiś jej grał...inaczej skończyła na 80ml i tyle...a jak grał ten cieć to wypiła 140!!! i śpi dzięki Bogu i niech to się nie zmieni...
idę...zrobiłam porcję żarcia...jutro reszta. Idę trochę zająć się mężem :ico_haha_01: a potem wykorzystam go żeby mi nałożył maseczkę :ico_haha_01:
papatki!!!
a Massumi bywa na naszej klasie a dla nas nie ma czasu? :ico_placzek:
a reszta nie wiem gdzie...baby okropne o nas zapomniały...
No Kamizelki się wczasują nad mozrzem! Wiktor ma ponoć ubaw z plaży...

dobra, zmykam..
Glizdunia buty pokażę jutro ok? dziś już nie dam rady. No i ja też mam wisia na punkcie butów...mogłabym kupować kilogramami...
pa!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 cze 2008, 22:49

dzieki za mile slowa :ico_sorki: :ico_oczko: .....no pokazala swoj smiech diablica mala :ico_haha_01:

wiecie ze dalej mnie glowa boli...jakos nie mam checi na tabsa ale co zrobic,bez tego nie zasne :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”