To samo powiedziałam mojemu,ale jego to nie powstrzymało od dalszych namawiań na kolejnego bobasa.Do niego kompletnie nie dociera jak to jest być w ciąży,źle się czuć.Albo sprawy porodowe,on mi powiedział ze nie mam co mu opowiadać o tym bo jego to nie interesuje.Poboli i przestanie-takie fajne podejście ma mój m.-Bez komentarza. No i do tego to nie on się będzie dzieckiem zajmował.On tyle w pracy siedzi że będzie typowym niedzielnym ojcem.Jak będzie wychodził dziecko będzie spało,to samo jak będzie wracał.Raz na jakiś czas weekend ma wolny.anusiek napisał/a:
On mówi że im prędzej tym lepiej, i że On to by chciał od razu drugiego
mój też tak mówił to mu powiedziałam że jeżeli on będzie chodził w ciąży to możemy się starać tu i teraz :) No i przestał gadać, aż i mi się zachciało drugiego :D

Rybka ale ty masz ogromniastego brzuchalka.

Leona,no ty też masz co nosić,nie ma co

Mnie wszyscy znajomi męża mówią że mam mały brzuch,ale rodzinka się śmieje że jestem grubiutka.Ostatnio siostra nazwala mnie wielką kierdą.Taka miła jest dla mnie

Mam do Was pytanie.Czy wy też macie takie ostre ukłucia w okolicach szyjki,czy wręcz pochwy?Mówiłam o tym mojej gince i to podobno mała mi uciska,ale to by kurde aż tak bolało???głownie to mam jak trochę pochodzę.