Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 11:30

witam :-D

karolinka
nie no ten opis mi sie podobał :ico_smiechbig: a szczególnie ta nonono w białym futerku z michą rozjarzoną :ico_haha_01: :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_brawa_01: dobre, a fotki ok jakby widze m,że micho podpatruje brata blizniaka :-D jak tu raczkować może cos zgapił od niego , karolka amelka tez tak robi wstaje na nózki jakby chciała sie podniesc :ico_brawa_01: hehe normalnie jakby juz chodziła ,mysle ze to kwestia kilku dni i bedzie po zawodach 1 krok :ico_brawa_01: pewnie łazi przy gratach ,staje sama nie trzyma sie czasem niczego ,a jak tak to jedna rączką

[ Dodano: 2007-12-10, 10:43 ]
no to mi mąż niespodzianke zrobił zamówił stolik w restauracji na 22 gr. bardzo stylowej w Gdańsku (może urmajo wie to SFINKS) nad Motławą i jeszcze jakis spacerek po starówce mus - jedziemy tam na spodkanko ze znajomymi w 6 osób ale bedzie jazda :ico_brawa_01: chyba Mele :ico_noniewiem: wezme z sobą ,pewnie bedzie masaaaaaaaaaaaaaa fotek zajefajnych bo znajomi bardzo bardzo młodzi ,ale my lubimy takie towarzystwo

[ Dodano: 2007-12-10, 10:47 ]
ach i jeszcze jedno dzięki naszej-klasie odnalazłam koleznke ze szkoły , po której zaginoł ślad 14 lat temu ,odnalazłam ją poprzez siostre :-D dała mi nr. komórki :ico_brawa_01: nawet nie wiedziałąm ,ze tak blisko mieszka odemnie zaledwie pare kilometrow chyba 20 ojj szykuje sie spodkanko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-10, 10:52 ]
a jutro juz bede miałą meża w domu :526: :525: :527: :509: i to na cały miesiac

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 gru 2007, 11:56

Jestem!!!
Po wczorajszym wypadzie zostały przefantastyczne wrażenia i wspomnienia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wyruszylismy z domku o 8:10/200km jechalismy autostrada wiec było płynna jazda,chocki klocki zaczęły sie na wjeździe do warszawy-remont dróg i cóś tam...Najpierw wjechaliśmy do kumla mojego R,gdzie po prawie 4 godz,dostaliśmyb tylko kawke i herbatke,ale to sie wytnie :-) chciałam juz skoczyc do samochodu po ciastka!Jadac do Karolci myślałam, że tu taki zwyczaj i gościnność warszawiaków,ale...Karola to wszystko zrekompensowała-suupeeerrrr! Ugosciła nas wspaniale duuuuze pochwały dla niej i męża :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wszystko było pyszne i te ciasteczka,ach...Mój R jak sie dosiadł to musiała go upomnieć,bo on taka słodki pamper :ico_haha_01: Fajnie było sie tak spotkać live :509: A chłopaki,jak to stwierdziliśmy rzeczywiscie sa podobni do siebie,tyle tylko, ze mój micho taka mała klucha,a Macius juz dorodny bombelek-obydwoje i tak kochani!!!Szkoda ze tak krótko moglismy być,bo tylko z samochodu podziwiałam Warszawę,ale jak to stwierdzilismy trzeba bedzie to jeszcze powtórzyć :ico_brawa_01: Wróciliśmy do domu była 21:30 :ico_olaboga: więc szybko,szybko,maz pojechał odebrac Maksa od teściów,ale zwiazku z tymze taka pora to dzis nieposzedł do przedszkola,bo niewstałby o 6 rano! Co do podrózy Michaś zniósł ja rewelacyjnie w jedną i drugą stronę spał po 1,5 godz a reszte bawiła się i tylko z 1 postojem na cyca/rewela!A teraz troszkę zdjeć:
To Michał u kumpa R.
Obrazek
Obrazek
A teraz u Karolci :ico_brawa_01:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A tu juz w drodze powrotnej,hi,hi
Obrazek
Ej Karola,co to za teks-laseczka/jasne chyba o tyłu,chyba laski fajowej nie wiedziałaś???hi,hi,hi

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 12:09

no piknie :ico_brawa_01: ah jak miło popatrzec,wszyscy weseli :-) dzieci tez hehe no maciejka widac rzadzi na całego zbujec misiowi ogólnie jakby niepatrzył zadowolony co widac na ostatnim :-D hihihi chryyy....chryyyy :555:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 12:24

laska laska ja to grubas slon przy Tobie!!!! ale jedni sa gruby drudzy chudzi ja jestem z tych pierwszych :):):) ja od dzis na wodzie napewno mi sie nie uda ale moze bede mniej ajdla i nie po 22 bo to zguba :( buziaki ja sie bawi z Mackiem jak go uspie to przyjde do Was
ale i tak was tu duzo mnie ma co sie dzieje ???
Gosia ucaluj Micha on taki malutki w porownaniu do mojego dziabonga :)

[ Dodano: 2007-12-10, 11:27 ]
a ja sobie wczoraj jeszcze wieczorem jak jechalismy do znajomych kupilam plyte Szymona Wydry Carpe Diem :) fajna :)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 12:28

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dziewczyny swietne fotki widac ze było wesoło a chłopaki jak marzenie :)

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 14:10

No ja juz uspiony Macius ogarniete co neico w domu i pije kawke zrobic ktorejs??? czy wszytskie neiwiadomo gdzie wywialo????
ja prezenty juz wsyztskie mam wiec spokojnie musze tylko popakowac :) a Wy jak??? ja to chcialam wczesniej bo jak w tamtym roku poszlismy w 4 dni wczesniej to nie dosc ze byly zestawy porozpakowywane to jeszcze nie blo czesci i stwierdzilam ze musze w ym roku wczenisje sie za to wziazc a do tego jak moja mama mogla zostac z maciusiem to wykorzystalam to heheh :)
a co tam u Was ?widac pustki

[ Dodano: 2007-12-10, 15:33 ]
normalnie zanikamy :( az przykro patrzec :(
ja to nie dlugo jak tego watku nie ebdzie to wogole nie ebde wchodzila na tt bo i na wace tez nikogo prawie nie ma i jakos tak wogole nie ma nikogo nigdzie hmmma nasze marcowki to ja niewie mco sie dzieje :(

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 17:44

może to przez to ze swięta sie zblizaja wszyscy zagonieni szukaja prezetów sprzataja mieszkanka obmyslaja co tu dobrego upichcić na swiateczny stół i moze temu tak malutko dziewczyny pisza na tt co zrobić :ico_noniewiem: na to nic nie poradzimy
My własnie przyszłysmy ze spacerku dopadł nas mały deszczyk wszedzi juz widac ze świeta tuz tuż sklepy ustrojone aż miło popatrzeć
ja mysle co tu za dekoracje domu wymyslić
chciałabym zeby te swieta były wyjatkowe takie przytulne....

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 gru 2007, 17:44

Cześć marcóweczki :-)
Kurcze ale tu pustki :ico_olaboga:
Nie było mnie od czwartku,bo mąż wcześniej przyjechał (był prezentem Mikołajkowym :-D ) ale niestety już wczoraj pojechał :cry:
Nie pamiętam za dobrze co która pisała - mam nadzieję,że się nie pogniewacie :ico_sorki:
urmajo cieszę się,że z Majeczką wszystko dobrze :-)
karolina24, nana, super zdjęcia :ico_brawa_01: fajnie tak się spotkać na żywo :ico_haha_01:
beti fajne zdjątko Amelki w podpisie :-D :-D

A u nas raz dobrze, raz gorzej. Nocki są dziwne, dalej się budzi w nocy z płaczem ale przeważnie tylko raz i dlatego,że głodna :ico_szoking: od ponad pół roku przesypiała całe noce bez pobudek,a jak jej te zęby zaczęły iść to się przebudzała po 10 razy i jej to zostało, tylko na szczęście z jedną pobudką :ico_noniewiem:

Mamy 6 ząbka :564:
Chciałam jeszcze pochwalić Karolinkę. Wczoraj bawiłam się z nią na podłodze, wstała przy mnie i się puściła, stała tak z 10 sekund i zrobiła małego kroczka :ico_szoking: :ico_szoking:

A tu kilka zdjęć z prezentem Mikołajkowym od dziadków :-) :
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 gru 2007, 18:14

witajcie.

ku.....de wcięło mi długaśnego posta.

W skrócie. Nocka beeee. Maja zdrowieje, Miki chory. Jutro lekarz.

Spotkania zazdroszczę. Fotki fajne.

W pracy ok.

Jestem rozczarowana znikomą ilością postów.

becia fajnie, że mąż przyjeżdża. Życzę smacznego na kolacji w Sfinksie. Byłam.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2007, 18:58

Ale Super prezent dostała karolinka na Mikołaja a jak ładnie sie bawi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
OGROMNE GRATULACJE ZA PIERWSZEGO KROCZKA
i oczywiscie :ico_zdrowko: pod 6 zebala :-D :-D
urmajo, dobrze ze maja zdrowieja ale szkoda że braciszek nie poszedł w jej slady

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”