Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 12:51

Kocura Bura, a podrzuć linka do tych torebek jak mówisz że fajne :ico_sorki:
i co masz ciekawego na oku?
to licytuję

Obrazek

nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!

09 lut 2012, 12:52

to licytuję
bardzo fajna i praktyczna bo ma kilka kolorów :-)

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 lut 2012, 12:53

mnie dziś się śniło, że byłam w ciąży
Mnie tak samo. I rano opowiadałam to Pawłowi . heheh
mi też się toi śniło, masakra, przerażona się obudziłam :-P
hhe najpierw wszystkie bara bara a teraz nam się śni ciąża.
szkieletorek ile za pokój płacicie? to jakiś hotel jest czy pensjonat?
To jest dokładnie obok Krynicy.Mniejsza miejscowość i płacimy 35 zł od osoby .To jest domek jakiejś tam pani i ona pokoje wynajmuje

nina0226

09 lut 2012, 12:54

a za Lilkę też płacicie?

[ Dodano: 09-02-2012, 11:56 ]
hhe najpierw wszystkie bara bara a teraz nam się śni ciąża.
no niezły zbieg okoliczności :)

Awatar użytkownika
jula81
Maniak forumowy
Maniak forumowy

09 lut 2012, 14:05

Hej!

U mnie dziś -6. Śniegu w końcu napadało, ale widzę, że wiaterek jest. Mały teraz ma drzemkę, ale w nocy co 1,5h się budził na jedzenie :ico_sorki: .

Kwiatunio ładna torebka. Będzie pasować do wszystkiego.

Kwiatunio i Iza, bo Wasze pociechy też na modyfikowanym, dawałyście pierwsze jarzynki i owoce po 4 miesiącu czy trochę przed już można?

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 14:07

Słuchajcie czy któras z was sie orientuje co mozna odliczyc od podatku tzn chodzi mi o ulge remontową.

[ Dodano: 09-02-2012, 13:08 ]
A odnośnie ciąży to spóźia mi się @5 dni i trochę zaniepokojona jestem :ico_olaboga: , co prawda zawsze jesteśmy zabezpieczeni... ale różnie to może byc... masakra

szkieletorek

09 lut 2012, 14:18

a za Lilkę też płacicie?
Nie .Lila jest a darmo.
A odnośnie ciąży to spóźia mi się @5 dni
A masz już regularne cykle?

Kurde u nas szaleństwo na maxa. Na śniadanie obiad i kolacje bara bara heheh żyć nie umierać.
P już na stoku a raczej dopiero . Mieliśmy iść z nim ale mała spała .Teraz się obudziła i nakarmię małą ubiorę i idziemy na spacerek.

W nocy kiepsko spałam.Mała co prawda jadła 3 razy ale budziła się często , wierciła strasznie i ja wtedy wstawałam bo myślałam że ona głodna. Potem budziła się i popłakiwała albo postękiwała a po chwili zasnęła . My też źle spaliśmy. Za gorąco dla nas. Ja w nocy mam Saharę i bardzo mnie piecze od suchości nos.

[ Dodano: 09-02-2012, 13:18 ]
Kwiatunio za ile ta torebka ? I te buty sa w tej cenie

elibell
4000 - letni staruszek

09 lut 2012, 15:37

kwiatunio torebka bomba oi te buty przy iej też

szkieletorek suoer, że zrobiliście sobie taki wypad, a widzisz jak dobrze wpływa na stosunki i stosunki hahahha. Wiec checi wróciły bo zmiana otoczenia jest, teraz korzystać tylko ile można, ja to nazywam zawsze odcamianiem sie od domu i codzienności:)

nina eeee tam jak coś sie przytrafi (bo nie macie konkretnego zabezpieczenia) to tylko szybciej za granice wyjedziecie więc w sumie plus by był, szybciej w temacie sie obeznacie i szybciej język będziecie poznawać - zwłaszcza jak Norwegie wybierzecie - a Ty lubisz chłód wiec tam ci się spodoba hihihihihihi
A odnośnie ciąży to spóźia mi się @5 dni i trochę zaniepokojona jestem
poczekaj jeszcze chwilkę i jak co test zrób,

wam już grupówka sie śni hahahaha, w sensie ciąże prawie kazdej, mi na szczęście nie i nawet nie chcę myślec co by było jakbym zaciażyła - załamka totalna, ale nie gadam bo jeszcze wywołam, jak to bywa tego co najbardziej sie boimy najszybciej nas spotyka.
Kwiatunio i Iza, bo Wasze pociechy też na modyfikowanym, dawałyście pierwsze jarzynki i owoce po 4 miesiącu czy trochę przed już można?
na pewno można, to takie normy teraz sa, kiedyś już 3 miesiacu zycia rosołek ludzie dawali i żyjemy, a teraz jakoś tak normy wprowadzili wieksze. Spróbuj, jak będzie brzuszek bolał to nie będziesz podawać i już.

Lecę zaraz do kumpeli, niech mała sie wyszaleje bo chyba dziś drzemki nie bedzie

a mały strasznie ręce pcha do buzi, juz paracetamol podałam tak płakał i katar się leje, ale taki wodnisty, a dziąsła napuchniete mocno.

szkieletorek

09 lut 2012, 16:25

ja to nazywam zawsze odcamianiem sie od domu i codzienności:)
Oj tak.Zgadzam się.
Ja zawsze na wyjazdach mam ogromna ochotę.
A to dlatego że nie muszę nic robić.Nie mam sprzątania na głowie, gotowania prania i myślenia co by tu jeszcze zrobić.
nie gadam bo jeszcze wywołam, jak to bywa tego co najbardziej sie boimy najszybciej nas spotyka.
To prawda .

Byłyśmy godzinkę na spacerku.Mała się zdrzemła a ja wymarzłam strasznie.
Teraz wcinam gorący żurem z kiełbaską.Przywieźliśmy sobie z domu jedzenia a jedzenie i teraz nic tylko bym jadła.
Mąż jeszcze na stoku śmiga .

Szkoda że czas tak leci szybko na wolnym .Dziś mamy zapytać czy nie ma babka pokoju wolnego na jeszcze jedną noc.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 16:28

iza ma ostatnio ciężkie dni i noce, płacze masakrycznie, cały czas chce tylko na ręce :ico_olaboga:
Kwiatunio za ile ta torebka ? I te buty sa w tej cenie
to jest aukcja, torebka ze skóry i na razie ma cenę 15,99 ale wiadomo ze na tym się nie zakończy tym bardziej, że jeszcze 5 dni licytacji :ico_sorki: buty sa na innych aukcjach :ico_oczko:
Słuchajcie czy któras z was sie orientuje co mozna odliczyc od podatku tzn chodzi mi o ulge remontową.
raz do roku możesz osobno złożyć w urzędzie pit odnośnie remontu :ico_sorki:
dawałyście pierwsze jarzynki i owoce po 4 miesiącu czy trochę przed już można?
ja dałam Izie jak miała 3 miesiące i 3 tygodnie pierwszą marchewkę :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”