ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 kwie 2008, 09:27

Natalia, bardzo Ci wspolczuje :ico_pocieszyciel: a te 5 lat ktore macie za soba to ja bym wliczyla w te kryzysowe :-D czyli teraz bedzie juz tylko lepiej... u nas niestety jescze 2 lata przed nami :ico_olaboga: :ico_oczko:

Gabrysiu, gratuluje udanej randki i wspolczuje tak wczesnej pobudki... Maja ostatnio chodzi dosc pozno spac i wstaje o 7-ej czyli wystarcza jej 8 godzin snu :ico_olaboga: a kiedys spala po 11, 12 godzin...

Ten syrop, ktory Mai podaje jest od 6-ego miesiąca tylko znowu nie pamietam nazwy :ico_wstydzioch: wczoraj moje dziecko po nim bylo spokojniejsze, chyba ze to zbieg okolicznosci... sprawdze jeszcze dzis...

Zdroweczka dla Juleczki i dla Ciebie Kasiu :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 kwie 2008, 11:47

Witajcie a u nas dla odmiany nocka przespana moj syn zrobil mi niespodzianke obudzil sie tylko o 22 na piciu i spał do 5 potem wzielam go do siebie i spalismy do 6.30 wstal radosny i wesoły teraz tez juz spi dla odmiany dalam mu kaszki mleczno ryzowej przez butle i wypil 200 ml i spi usnal w sekunde. ostatnio wcale nie chce jesc jogurtow krzywi sie jak bym mu trucizne dawała wiec dam sobie z nimi narazie spokoj i bede cos innego mu szykowała na drugie sniadanko.

A ja dzisiaj wysprzatałam generalnie nasz pokoj, poprasowałam i mam awarie w domu chyba trzeba bedzie rure przy sedesie wymienic bo cos cieknie az Pawełek sie przestrzaszyl i plakał jak ja tam spzratałam

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 kwie 2008, 12:13

Mój P. ma dzis wolne i wlasnie dzwonił, ze konczy sprzatnie calego mieszkania :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: takze ja mam dzis wolne po pracy, tylko pranko nastawie i weekend :-D
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2008, 14:52 przez ivon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 kwie 2008, 14:50

No my juz po obiadku niestety maly nawet nie ruszyl rybki sprobuje mu dac pozniej moze wtedy zje i pobil dzisiaj rekord spal w dzien 2,5 gozdiny a jaki wesoly wstał :-)

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 kwie 2008, 14:53

Ewelinko ale mi narobilas ochoty na taką rybke... ja uwielbiam z ziemniaczkami i surowka z z kapusty kiszonej :-D

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 kwie 2008, 16:45

jaki ja mam głos ! ratujcie mnie.. dobrze ze mnie nie słyszycie... ludzie w koło patrzą na mnie jak na alkoholiczke jak tylko sie odezwe :ico_olaboga: w przedszkolu dzieciaki stwierdziły ze mnie zła czarownica zaczarowała heh masakra... o uszach nie mowie, moze ulubione słowo to "co?" :ico_placzek: dobrze ze mam wolny weekend to moze mi to w koncu przejdzie.

A Juluś chorowita, ma katar, kaszel i te gardełko, naszczescie temp. jej spadła. Dostała po tym antybiotyku wysypki, no ale narazie czekamy.

Mam pytanie= czy mają wasze dzieciackzi taką zabawke, taka tablica do pisania, takim patyczkiem sie po niej pisze i potem sie ściera, i znow mozna pisac :ico_noniewiem: ? bo sie zastanawiam czy ja kupić małej.

Natalia juz ładnie.. 5 lat :-) my się znamy 4 lata, a w środe mamy 2 lata po ślubie... i jakoś dalej sobie żyjemy, raz gorzej, raz lepeiej ale do przodu

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

18 kwie 2008, 17:49

Mam pytanie= czy mają wasze dzieciackzi taką zabawke, taka tablica do pisania, takim patyczkiem sie po niej pisze i potem sie ściera, i znow mozna pisac :ico_noniewiem: ? bo sie zastanawiam czy ja kupić małej.
Adusia ma taką tablice i świetenie się ona sprawdza Ada uwielbia się nią bawić.Dodatkowa ma ona 3 magnesiki:łódke ,zajączka i rybke oraz u góry tablicy jest cały alfabet każdą literke mozna nacisnąć i jest wymawiana ona na głos dodatkowo mozna przełączyć tak że do każdej literki jest słowo które zostaje przeliterowywane.Super zabawa :-D :ico_brawa_01:

Kasiu duzo zdrówka dla Ciebie i Juleczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-04-18, 17:51 ]
a w środe mamy 2 lata po ślubie... i jakoś dalej sobie żyjemy, raz gorzej, raz lepeiej ale do przodu
my 30 kwietnia mamy 3 lata po ślubie.Oj u nas ostatnio gorzej :ico_olaboga: :ico_placzek: no ale zaczynamy po mału na nowo sie dogadywać i oby tak dalej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 kwie 2008, 19:20

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ogromne brawa dla Emilki za nocniczek ze w koncu sie przelamała moj Pawełek tez juz sam zaczyna po niego chodzic a lbo jak chce kupke to lapie sie za pampersa

[ Dodano: 2008-04-18, 19:23 ]
ja zaraz ide kapac Pawełka i bede go usypiac ciekawe czy szybko usnie po tak dlugiej drzemce w dzień :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 kwie 2008, 19:26

Najwazniejsze ze juz sie nie boi teraz to juz jakos pojdzie pPawełek wlasnie mnie ciagnie zeby go kapac to ide narazie

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 kwie 2008, 19:36

Oj Kasiu ale Wy biedulki jestescie :ico_pocieszyciel:

Brawa dla Emilki za podchody do nocniczka :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

I dla naszego mądralki Pawelka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas nocnik juz załatwiony ale teraz problem ze smoczkiem i naprawde nie wiem kiedy Maje zdołam odzwyczaic :ico_olaboga:

Ja tez zaraz Majke wykąpie i niech lata w pidzamie bo ona nie pojdzie wczesniej spac jak przed 22-gą :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”