cześć dziewczyny.
Pinko tylko daj mi znać kilka dni wcześniej żebym mogła zadzwonić do tej kobiety i się z nią umówić.
Co do wózka to raz pisałam reklamację, ale spytali mnie o datę zakupu na allegro i później się nie odezwali-nie będę się z nimi użerała, co innego gdyby to była firma z Wrocławia, Kuba mi kazał to olać, ale jak już kupimy drugi wózek to na pewno to tych partaczy napiszę, bo co idę na spacer to jestem na nich wściekła jak osa...
Misia trzymaj się... w końcu mu przejdzie, a to jak szczęśliwym chłopcem wtedy będzie w dużej mierze zależy od Twojego podejścia teraz w tych okolicznościach-może powinnaś poprosić którąś babcię o pomoc? Bo wiem dobrze, że gdy dzidziuś ma taki ciężki okres to trudno dać sobie radę samej i nie stracić przy tym cierpliwości i pogodnego podejścia...
Gosiu Ja Ci tej pracy współczuję, ale szczęście w nieszczęściu, że masz fajne szefostwo
Jak wiele lat temu poznałam Kubę to mówiłam mu, że pochwalam taki tradycyjny model rodziny-czyli, że chętnie bym została kurą domową, bo czuję do tego powołanie, kocham piec pachnące ciasta, potrafię robić takie rzeczy, które dawno przeszły do lamusa, jak szydełkowanie, robienie na drutach, szycie na maszynie itp, bo mama mnie tego uczyła gdy byłam dzieckiem, poza tym odkąd pamiętam marzę o tym, żeby być mamą i odchować trójkę szczęśliwych łobuziaków, wtedy Kuba mi obiecał, że tak właśnie będzie jeśli tylko będziemy razem
znam wiele kobiet, które tylko czekają aż babcia się zdeklaruje, bez żalu zostawiają szkraba i lecą do pracy, bo tam plotki, koleżanki, można się spełniać zawodowo-i w zasadzie dla mnie to ok, bo robią to czego faktycznie chcą, najgorsze jest gdy kobieta chce być z dzieckiem a musi iśc do pracy ze względu na pieniądze...
[ Dodano: 2008-07-14, 10:29 ]
Emilia czy kiedyś już do nas nie zaglądałaś?? oczywiście, że możesz dołączyć-zawsze się cieszymy na nowe forumowiczki
[ Dodano: 2008-07-14, 10:34 ]
A właśnie, dziewczyny, my ostatnio dziennie jakiś film ściągamy i wczoraj mieliśmy problem co pobrać... Macie jakieś dobre tytuły? tylko nic w stylu star wars