Ilonka ja tez obstawiam, ze Maya sie pusci

jak Twoja Cora, bo jeszcze chetna nie jest, cwiczy stanie i robi krok i siada na pupci, ostrozna jest-to ma po mnie
Emilka nikt Kochana o Tobie nie zapomnial

! Wiemy, ze ciezko wpasc w ciagu dnia na TT przy dwojeczce szkrabow, nie mniej jednak zagl;adaj czesciej, zdjecia dzieciaczkow slodkie, a Nathanek duuuzy chlopiec, widze, ze rosnie zdrowo
Gosiu odnosnie czapki, to jest tak, ze nie w 100 na 100 przypadkow jest tak samo. Pisalam, ze noszenie czapki nie ma bezposredniego wpywu na zapalenie ucha!!! Przewlekla infekcja jest powodem bezposrednim zapalenia ucha.
Wiesz ja jeszcze poltora roku temu pojecia o dzieciach nie mialam, nie mialam w rodzinie ani u znajomych, zero kontaktu

, wszystko co wiem na temat chorob, pilegnacji, to studiowanie ksiazek internetu, nie slucham co mi Mama podpowiada i inni, gdyz kiedys byly inne czasy i duzo mitow z tamtych lat zostalo obalonych!!! Jak jeszcze bylam w ciazy to dorwalam Mamy stary podrecznik akademicki(mama jest lekarzem) i to co tam bylo napisane

, smialam sie, takie bzdury, ze gdybym tak z Maya postepowala, chodzilo o pielegnacje niemowlaka to chyba dziecko popukalo by mi sie w glowe
Kidys np nie karmilo sie niemowlaka na rzadanie!!! Tylko co 3-4 godzin

, moglo wyc i nie wolno bylo

Takie cuda w tej ksiazce wlasnie czytalam!!!
[ Dodano: 2007-07-03, 16:44 ]
Martucha wczoraj wlasnie dziecku swemu tlumaczylam, ze normalne matki ceruja spodnie a jej mama drze
Nie wiedzialm co z nimi zrobic, bo przypalilam je zelazkiem

i wpadlam na genialny pomysl i podarlam, sobie w Polsce tez kupie podarte i bedziemy sie lansowac jeszcze nie wiem gdzie ale ja cos wymysle
[ Dodano: 2007-07-03, 16:51 ]
Gosiu co do fotelika to polecam strone na ktorej jest ranking bezpieczenstwa fotelikow samochodowych, ja stawiam na bezpieczenstwo!!! On ma ratowac zycie, trzeba kupic solidny bo nigdy nic nie wiadomo. Nasz znajomy jest policjantem i opowiadal nam o strasznym wypadku i wlasnie dobry fotelik maxi cosi uratowal zycie temu dzieciaczkowi, bo ponoc firm krzak leca razem z dzieckiem przez szybe

, Dlatego nas namawial na solidny fotelik, my tez musimy kupic ale dopiero po powrocie z Polski bo inne wydatki sie posypaly
[ Dodano: 2007-07-03, 16:54 ]
Madziorka ja juz sie martwie co z Toba!!! Dodam, ze ja czasem mam prorocze sny!!! A ten, ze rodzilas byl taki realistyczny
MELDUJ SIE SZYBKO!!!