caro
Trzy tysiące lat minęło...

07 paź 2007, 18:04

Delicja rozumiem Cię kochana, że u Was w tym roku to będzie wyjątkowo trudny dzień..........

Ale mnie głowa rozbolała, chyba muszę się troszkę położyć.......... trzeba korzystać póki tata w domu :-D

Awatar użytkownika
Kolka

07 paź 2007, 19:48

Dzięki kochane za życzenia :ico_sorki: Jest nam naprawdę bardzo miło :-)
A my dziś padnięte. Byli goście, fajnie się bawiliśmy, ale mimo wszystko- chyba wyszłam z wprawy. Mój mąż się zważył i padł :ico_zly: Wszyscy pamiętali o urodzinach Julci oprócz kochanej rodzinki mojego mężusia :ico_noniewiem: i niech mi teraz powiedzą, że to ich oczko w głowie... Będę miała do czego się przyczepić jakby coś :ico_haha_01: nawet nie zadzwonili, ale kij im w ucho.

My też już niedługo bierzemy się za porządkowanie grobów... A mamy ich dużo... o wiele za dużo :ico_placzek:

delicja, Ja alergię mam na metale- nikiel przede wszystkim, ale także złoto- z tego powodu nie noszę obrączki, bo palce mam poranione do krwi. No i inne, testy dokładnie nie pokazały :ico_noniewiem: A nigdy nic mi nie dolegało, zaczęło się od tego mojego wypadku- kiedy mi kolano na różne druty i śruby poskładali. dziś juz ich nie mam, ale alergia została :ico_olaboga:

A teraz fotki...
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-07 ]
To gość Julci :-D Oluś jest z 22. czerwca- dopiero jak go do nas przywożą to widzę jak moje dziecko rośnie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-07 ]
Obrazek

justynat.
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

07 paź 2007, 21:17

Ja jestem po wizycie tesciów ide odpoczywac bo mnie wymęczyli...

Julcia wszystkiego dobrego, dużo buziaków!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kolka

07 paź 2007, 21:21

justynat., Ja mam dziś szczęśliwy dzień... bo bez nich :-D A tak zawsze każda niedziela z życiorysu wyjęta

Awatar użytkownika
Blanka26

07 paź 2007, 21:29

kolka pierwsze zdjęcie dobre :-D drugie urocze, a trzecie prześliczne :-)
cholera mąż mi się przeziębił :ico_placzek: a wiecie jak facet choruje to koniec świata :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kolka

07 paź 2007, 21:43

delicja, :ico_olaboga: :ico_olaboga: masz rację... gdybym mogła to brałabym na siebie choroby R, bo nie ma nic gorszego niż chory facet. jedynie my musimy być zawsze zdrowe i 100% dyspozycyjne. Nie wiem jak u Was, ale dla mnie choroba to luksus na który nie mogę sobie pozwolić :-/
Delicja serdecznie Ci współczuję kochana...

Awatar użytkownika
Blanka26

07 paź 2007, 21:45

oj ja się właśnie boję, żeby nie zaraził mnie a co gorsze małej :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-07, 21:48 ]
dobra kochane ja zmykam spać bo Ola mi pewnie pobudkę rano zrobi, miłej nocki papatki

Awatar użytkownika
Kolka

07 paź 2007, 22:24

Miłej nocki! i ja już zmykam...

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

07 paź 2007, 22:31

Ja taka zabiegana, ze dopiero teraz moge Juleczce zlozyc najpiekniejsze zyczenia wszystkiego co radosne, zebys byla sloneczkiem dla domu.Buziaki z okazji polroczku!!!!!!!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Boze, ale mamy fajnie, maly jubileusz za jubileuszem, a co to bedzie jak zaczna sie roczki :ico_olaboga: Zobaczycie juz zaniedlugo bedziemy wybieraly ubranka na roczek ten czas pedzi niesamowicie.

[ Dodano: 2007-10-07, 22:46 ]
Koleczka-pieknie Julka dziekuje :ico_haha_02: i jaki ma super kolor pomadki-taki wyrazny :ico_haha_01: Super zdjecia.Jak przeczytalam, ze najmlodszy wazy 11 kilo to :ico_szoking: i wspolczuje kregoslupowi Marzenki, ja dzis malego nioslam gdzies 1300 metrow i myslalam, ze mi kregoslup peknie, a moj przy Kacprze to waga kogucia.Kacpi jak taki duzy to juz pewnie schabowego z frytkami zajada :ico_oczko: Szkoda, ze ciagle Mordeczka bez netu :ico_placzek:
Kasik-to bardzo dobry pomysl z tymi studiami, rozumiem, ze w Angli chcesz pojsc na studia, to tez dodatkowy punkt, ktory jeszcze bardziej pomoze Ci sie zintegrowac z nowym otoczeniem.I dzieki wiedzy jaka zdobedziesz moze niektore mamy nie beda musialy przechodzic przez to co Wy przechodzicie teraz z Delicja i Wasze coreczki.wiadomo, ze problem alergi bedzie, ale pomozesz, zeby kobiety nie musialy tak na oslep walczyc z tym swinstwem.Brawa za pmysl!Popieram Cie obiema "recami"I ciesze sie, ze juz rodzinka bedzie w komplecie, a mala Wikunia nie bedzie miala taty tylko na ekranie laptopa.

[ Dodano: 2007-10-07, 22:52 ]
kolka i delicja-chory chlop to katastrofa, a ja sobie nastepny meski egzemplarz hoduje :ico_olaboga: Ja tez niestety nie moge sobie pozwolic na chorowanie.wczoraj bardzo slabo sie czulam plus bol glowy a i tak musialam piec dwa ciasta noca bo dzis mielismy gosci :ico_placzek: Normalnie az sie poryczalam, ze to wszystko ponad moje sily.
Mroweczka-super silny ten Twoj Eryczek. :ico_brawa_01: A jego kolazanka z hustawki tez bardzo fajna i widac tylko troszke starsza. :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-10-07, 23:08 ]
Caro-jak przeczytalam , ze idziesz sie polozyc bo korzystasz , ze maz w domu to mi sie zrobilo smutno, ze ja tak nie mam jak maz w domu i postanowila, ze jak bedzie w domu to przynajmniej w weekendy bede prosila o pol godzinki drzemeczki.Moze mi sie uda :ico_noniewiem:
Delicja-wdac Oli juz lepiej skoro taka radosna-bardzo sie ciesze.Ja to Ci nic nie doradze na temat tych mlek czy tez niemlek :ico_szoking: bo nie mam bladego pojecia, ale Kasik widze juz tak obtrzaskana w temacie, ze na tych studiach bedzie sie nudzic...
Im Twoj synus wyglada juz tak dorosle :ico_brawa_01: dobrze, ze sie nauczylas wklejac zdjecia, wiec mozesz sie juz nam chwalic swoimi dzieciaczkami-o zdjecie Julki tez prosze.strasznie zal, ze nie masz gdzie odciagac mleka i na dodatek musisz go wylewac-a nie mozesz do lodowki i potem do domciu zabierac-upalow juz nie ma , wiec nic nie powinno sie dziac :ico_noniewiem: i nie przejmuj sie , ze z Twojej winy kogos zwolnili-nie wiesz jak bylo( a zdrugiej strony jaka Twoja wina, skoro Ty normalnie po macierzynskim wracasz do pracy-zgodnie z prawem), a sa rzeczy na , ktore czlowiek nie ma wplywu, wiec nie warto sie zadreczac.
Wlasnie przeczytalam, ze rodzilas na Lubinowej w Katowicach.A ja pochodze z tego duzego osiedla naprzeciwko tej kliniki.Mama mi mowila, ze jakbym mieszkala dalej w domu to w kapciach moglabym tam pojsc rodzic.
Gabrysiu-ciesze sie, ze sympatycznie spedzilas te trzy wolne dni i gratuluje spotkania z Sikorka. :ico_brawa_01: I jaki swiat maly-Wasi mezowie sie znaja :ico_szoking: A duza ta Wasza miejscowosc?

[ Dodano: 2007-10-07, 23:13 ]
Kasik-piekne zdjecie w podpisie :ico_brawa_01: I prosze tez o ksiazke, choc ja nie wiem czy u nas mozna wprowadzic jakis rytual, skoro tesciowie odwiedzaja nas wieczorowa pora a wyczytalam, ze dziecko przed spaniem nie powinno miec odwiedzin, bo go to rozprasza.W sumie maly sam zasypia podczas wieczornego karmienia, albo zaraz po jak przytuli sie do pieluszki, ale w dzien ciagle walka o drzemke.W koncu zaczelam spuszczac rolety i pomaga

[ Dodano: 2007-10-07, 23:18 ]
Hektorka-bardzo piekne krzeselko ma Kamilek :ico_brawa_01: tez lubie takie kolorki, moj ma w niebieska krate-ale nie mialam wplywu na kolor, bo odkupilismy od znajomej.

W imieniu Antonia dziekuje za wszystkie Wasze cieple zyczenia z okazji jego 5 miesiecznicy. :ico_sorki:

Bardzo sie ciesze, ze Was mam.Mysle, ze dzieki temu, ze sie mamy nie damy sie jakiejs wstretnej depresji poporodowej-a wiem, ze sa kobiety, ktore dotyka ten problem.

Co sie dzieje z tymi, ktore milcza???Agi, Kari, IwRybka???

Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

08 paź 2007, 08:33

Dzień dobry, ja jak zwykle już od 6.30 na nogach. Tzn. zamieniliśmy si e ze Sławkiem, ja poszłam jeszcze oko zamknąć na pół godziny a on był z małą. No ale to nic za bardzo nie dło bo i tak człowiek wszystko słyszy. Kurcze tak dobrze mi było w weekend, a dziś znowu praca. Mam na 15- stą, więc trochę czasu jeszcze jest, ale muszę odebrać zdjęcie zęba ze szpitala (cholera jest do usunięcia) i lecieć do przychodni zrobić badania okresowe do pracy. Potem jakiś obiad, Sławka obciąć i do pracy :ico_zly: . Po południu z Talibkiem siedzi dziś moja mama, ma 1-szą zmianę, a my ze Sławkiem dziś obydwoje pracujemy po południu. Ciekawe czy Talib da mojej mamie popalić :-D . A tak w ogóle to zapomniałam Wam napisać, że ubiegłej nocy to mój talibek (zapewne słyszałyście w tv) dokonał zamachu terrorystycznego :-D :ico_oczko: , hihihhihi tak mówi mój mądry mężuś :-D .
Uciekam dziewczęta, bo przede mną ciężki dzień. Z pracy wrócę po 22-giej, więc spać położę się ok 23-ciej, no i pewnie będzie jak zwykle 8 pobudek (tak było dziś), super nie? To miłego dnia kobietki, może uda mi się w pracy wejść cichaczem na tt. Buziaki

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”