cześć
Wczoraj nocka była cudna, Krzysiu spał spokojnie, ani razu nie zapłakał i jak rano zadzwonił mi budzik, to byłam w szoku i w sumie nie wiedziałam o co chodzi, czemu w nocy mi dzwoni
a to rano już było
Zobaczymy jak dzisiaj będzie, ale w dzień też lepiej śpi, wczoraj spał ciągiem 3h, dzisiaj 2,5h i oprócz tego 2 krótsze drzemki.
Ze mną za to kiepsko, dzisiaj po powrocie z pracy poryczałam sobie, bo już nie wytrzymałam
Jest gorzej niż myślałam, że będzie, pracy masa-to akurat dobrze, bo czas szybciej leci, ale wszystko jest nowe, właściwie nikt mi nie pomaga, tylko dorzucają mi co chwile nowe akta, a dla mnie to wszystko jest nowe, nigdy tego nie robiłam, nadrabiam zaległości za dziewczynę, która jest na zwolnieniu a w przyszłym tygodniu 3 całe dni jestem na sali a sędzia nie robi przerw, więc nawet siusiu nie będę mogła zrobić
A do tego mąż mnie dobił, że w poniedziałek wyjeżdża na 10 dni a może i dłużej
Mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę
Wiola super zdjęcie Dawidka, jaki duży i silny
Murchinson na 99% nie wrócę na swoje miejsce. Śliczne zdjęcie
i za 7 miesięcy
Ania za zębulek
NOWA zdrówka
chyba Ty pytałaś jak Krzysiu z babcią? Otóż był głównie z tatą, wczoraj i dzisiaj babcia była tylko 2h, ale od przyszłego tygodnia już całe dni
Emilia pomidorki surowe pokrojone na ćwiartki-posypane parmezane i na nie ułożone usmażone mięsko i na wierch żółty ser do zapieczenia, my jedliśmy z frytkami, wcześniej jedliśmy z ziemniakami, ale mój mąż nie lubi obierać ziemniaków, więc zrobił frytki
dzisiaj były pulpety w sosie pomidorowym też zapieczone serem
i też frytki
a na jutro mąż zapeklował goloneczkę-mniam
[ Dodano: 02-12-2011, 20:20 ]
pisała do mnie mamaIzuni,że Adzie wyszła górna 2 no i jej M został kierownikiem budowy autostrady A2 w Polsce a ona złożyła wniosek o wychowawczy,dziewczynki zdrowieją
to mąż teraz dobrze zarobi na pewno, zazdroszczę jej tego wychowawczego
aaa i Koroneczka napisała,że nie ma neta na razie i może w poniedziałek podłączą jej radiowy bardzo was pozdrawia
dzięki za wieści