przez te bledy to nie moge wejsc co rusz na forum

Karolas slicznie wygladasz, fryzurka super!!
a teraz ide was poczytac... zaleglosci mi sie znowu porobily ze hej

pozdrawiam
[ Dodano: 2007-08-29, 10:15 ]
mi tez wyskakuje ten blad i to dosc czestoLUTOWKI wam tez wyskakuje znow ten bład ogólny?/?? Mi często i przez to nie moge sie tu dostac na forum nieraz prze pół dnia cholercia no
A któras z was pisała na jakiej stronce wywołuje fotki z cyfrowki, czy mozecie mi podac jeszcze raz bo moja strona przez ktorą chcaiłam wywował przestała istniec i mam problem bo czeka na wywołanie 400 fotek, dodoam ze nie chce mi sie tego przegrywac czy cos chciałabym wysłac gotową do wywołania płytkę to gdzie polecacie?

a ja fotki wywoluje przez neta w Rossmannie i tylko pozniej ide do sklepu po odbior ale jest rowniez mozliwosc, ze kurier je przyniesie do domciu ;)
[ Dodano: 2007-08-29, 10:16 ]
Malgosiu trzymac bede bardzo mocno!!!! powodzeniaDziewczyny ...nie mam czasu Was przeczytać ... ale jutro sie postaram nadrobić zaległości ...
kochane, trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo o 15:30 mam egzamin z prawa ...boję sie, że obleje- jakoś nie miałam głowy do nauki :ico_placzek:a jak nie zdam to koooniec ...zaczynam panikowaćTrzymajcie za mnie
Dobranoc, pa