a ja dzis dzien prania mialam, u nas piekna pogoda, cieplutko, ale wietrznie.
Puscilam 4 pralki, ale naszych i Erysiowych, a jutro zaczynam pranie Alankowych ciuszkow.
Wlasnie wsunelam caly talerz spaghetti, ale pychotka

Musze jechac do drogerii, bo papieru do pupki nie ma, plyn sie skonczyl i trzeba leciec kupic, a przyznam, ze mi sie nie chce.
inia, dzis sobie pospalam, maly spal cala noc super, nad ranem sie przebudzil, wzielam go do nas i spalismy do 8

kwiatunio, o widzisz jak wizyta u fryzjera poprawila Ci humor

izus, fajny ten zegarek

izabella,

u nas nie wolno do miesiaca obcinac dla maluszkow paznokcija Elizie pazurki obcięłam zaraz po szpitalu
ja tez wlasnie nozyczkami obcinam nawet i teraz, bo cazkami nie umiemI zdecydowanie lepiej nożyczkami
wlasnie tez to chcialam napisac, no to bedzie co wypychacinia1985 no to kawał synka urodzisz![]()

izabella, doby jest ten Twoj maz, ale kochana uwierz mi, nie ma co zmuszac, jesli nie chce to nie, potem jeszcze urazu dostanie,a po co to, co nie

U mnie na razie jest tak, ze moj P. bedzie przy porodzie, ale moze sie t zmienic jesli nie bedziemy mieli z kim Erysia zostawic, choc bardzo bym nie chciala zostac tatm sama, ale jak bedzie trzeba to trudno
no nie zgodze sie z Toba, ja tez mialam naciskany brzuch przez polozna, bo nie moglam wyprzec Erysia glowki, co wypchenlam to sie chowala i to za dlugo trwalo wiec podjeli taka a nie inna decyzje i niczego nie mial uszkodzonego, a lekarz bym przy porodzie i nadzorowal wszystkolakarz sie kładzie na brzuch i ciśnie ??
to sie zdarza niestety raczej kobietom które rodzą samotnie
Kurcze lece, zbieram sie do tej drogerii
[ Dodano: 02-08-2011, 19:18 ]
A to moj swiezy z rana 29 tygodni i 2 dni