Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

08 paź 2007, 09:29

witam ja dziś wstałam lewą nogą :ico_zly: zaczęło się od wczoraj wieczorem. Zepsuła nam się klamka do drzwi pokojowych. I nie mogliśmy wyjść. Oczywiście musiało trafić na mnie, że nacisnęlam po raz ostatni na tę klamkę. Musieliśmy szybę z drzwi wyjmować, dobrze, że drzwi ze szkłem są, bo oknem też byśmy nie wyszli, bo mamy kraty :-D cholera, normalnie więzienie :-D A mówiłam już dawno męzowi, napraw klamkę, to ten wolał siedzieć przed komputerem :ico_zly: no i się dopsuła. No i w związku z tym nie wyspałam się :ico_zly: mąż wstawał o 6 rano do pracy, bez drzwi (a raczej z dziurą w drzwiach wszystko słyszałam) obudził mnie i dodatkowo Olę :ico_zly: Jak tylko wyszedł do pracy wstała teściowa no i po spaniu moim i Oli :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :504: :504: :504:
nie wytrzymam dłużej bez drzwi, ja muszę mieć drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Ola też nie potrafi spać w hałasie. Mam nadzieję, że teść szybko je naprawi, bo Olenia nie zdrzemnie się nawet minutki. Właśnie pralka ciuchy wiruje :shock: dom wariatów :-D
katrin biedulko no to miałaś ciężką noc, współczuję kochana :( ale musisz wygospodarować sobie chwilkę dla siebie!!!!!!!nie możesz tak się przemęczać. Twój skarbuś musi mieć wypoczętą i uśmiechniętą mamusię. wiesz aż się boję pisać, że z moją Olenią lepiej, bo strasznie się boję nawrotu, więc może nic nie będę pisała. A ten uśmiech z wczoraj. Utrzymywał się od rana do późnego wieczora :-D
Ja też bardzo się cieszę, że Was mam, jesteście moją podporą :-)
Gabrysiu życzę miłej pracy i mam nadzieję, że Oleńka będzie grzeczna u babci :-)

zmykam ciachnąć trochę włosy mam nadzieję, że sobie nie schrzanię :ico_noniewiem:

caro

08 paź 2007, 09:53

Kolka no moi chociaż pamiętali o urodzinach małego i prezencik dali!!!!!!

Zdjęcia super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justynat nie zazdroszczę spotkania z teściami, ja zawsze jestem po takich zmęczona!!!!!!!!!!

Delicja facet chory w domu to prawdziwa katastrofa, nic dziwnego że oni nie rodzą !!!!!!!!!!!!!!!!!

A z tymi drzwiami to dobre, ale fakt mojemu też jak mówię żeby coś naprawił to oczywiście ma milion innych ciekawszych zajęć!!!!!!!!!!!!!!
Ale bez drzwi w domu i jeszcze z teściową to też bym nie wytrzymała!!!!!!!!! Musicie koniecznie naprawić bo zwariujesz :ico_olaboga:

Katrin jak mój G. jest w domu to pomaga mi przy małym, bawi, przewija, tylko nie karmi bo cos mu to nie wychodzi ( tylko ja nie wiem jak może nie wychodzić karmienie butla, jak bym karmiła cyckiem to co innego, ale butlą? Ale nieważne ) i naprawdę to mi dużo daje, zawsze mogę sobie odpocząć!!!!!!!!!!!!!

Gabrysiu szkoda że musisz już dziś do pracy wracać :ico_placzek: :ico_placzek: , zawsze co dobre szybko się kończy :ico_placzek: :ico_placzek:

Ja Wam życzę miłego poniedziałku kobitki i dzieciaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2007, 11:51

witamy kochane mamy i dzieciaczki :-D

Wrocilismy od babci,przeczytalismy wszystko i pamietamy niewiele :ico_wstydzioch:

Kochanej,slicznej Juleczce sto lat z okazji pol roczku :ico_tort:

Przykro mi z powodu kolezanki Syli :ico_placzek:

Co do podusi,to my odkad maly zachorowal i mial katar,to dolozylismy mu jeszcze dwie plaskie podsie i tak spi :ico_haha_01:

Dzidziusia planujemy mimo zakazow lekarzy za 3 lata :-D

Za zabek urodzinowy ciocia chrzestna i babcia ( moja siostra i moja mama) zrzuciliy sie na zabawke,ktora polecila Kasi.k :-D :-D :-D

A to kilka fotek z pobytu u dziadkow :-D

Obrazek

Z tatusiem ogladaja telewizje

Obrazek

Tu widac poczucie humoru dziadkow :ico_puknij:

Obrazek

Sesja z mamusia przed lustrem

Obrazek

Tu zobaczcie jak spi mojej dziecko - a spalismy w jednym lozku :ico_zly:

Obrazek

A tu z moja przyjaciolka z podstatwowoki a potem liceum

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-08, 12:13 ]
ahca - chcialam sie pozalic,ze przytylam.Wazylam sie u mamy i normalnie przytylam :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Blanka26

08 paź 2007, 15:33

a ja mam napięcie przedmiesiączkowe i mnie wszystko wkur.......... normalnie bym wszystkich pozabijała, a już na pewno teściów :-D ciekawe czy w sądzie przyjęli by to za okoliczność łagodzącą :-D
Rybko widzę, że Andrzejek lubi pozować do zdjęć :-) moja Ola mruży oczy

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2007, 19:32

a lubi,lubi- wczesniej tylko jak zobaczyl aparat,to robil powazna minke :)

Zobaczcie co dzis kupilam

http://www.allegro.pl/item251465977_che ... m_cy_.html

[ Dodano: 2007-10-09, 10:58 ]
ja cie sune :ico_szoking: Nikogo nie ma :ico_szoking:

:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Bylismy na pobraniu krwi z Andrzejkiem i tak sie balam a okazalo sie,ze wogule nie zaplakal - nawet sie nie skrzywil. Pani zrobila pok w paluszek i sciagnela 5 fioleczek :-D
Ale mam dzielne dziecko :-D Teraz spi :-D

A ja jem sniadanko i pije kawusie - myslalam,ze ktos jeszcze sie ze mna napije :ico_wstydzioch:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 paź 2007, 11:34

WIADOMOSC OD K@tK@ wszystko w srodku mnie boli mnie od cierpienia i zalu,patrze w przyszlosc i widze czarna dziure,jak mam dalej zyc???nie moge przebolec straty 2 dzieciatek
Dziewczyny to naprawde straszne, nasza forumowiczka K@tka oczekiwala na malenstwo na kwiecien 2008 i kolejny raz spotkala ja taka tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2007, 11:38

o matko :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Jak to mozliwe????

katrin

09 paź 2007, 11:40

Rybciu!-Andrzejej bombastyczny, naprawde wspaniale pozuje do zdjec :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Fajny kombinezon mu kupilas :ico_brawa_01: -tylko mam obawy, ze taki duzy chlopak to w coiagu zimy Ci z niego wyrosnie :ico_olaboga: buziaki dla Jedrusia za odwage i dzielnosc przy pobieraniu krwi

[ Dodano: 2007-10-09, 11:42 ]
Iwka-ja tez tego nie rozumiem, cala noc o tym myslalam, ze zycie jest strasznie niesprawiedliwe, K@tka nam wszystkim tak pieknie kibicowala jak my bylysmy 2 w 1 a teraz znowu taki bol... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-09, 11:43 ]
Podobno jest cien szansy, bo przewoza ja do innego szpitala, ale na Usg nie bylo zadnej akcji serca...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2007, 11:53

szok - masz numer tel do niej???Wysle jej sms,zeby ja wesprzec. :ico_placzek:

katrin

09 paź 2007, 13:07

iw_rybka, ja nie mam z nia kontaktu, wyczytalam na tt-kontakt z nia ma Frydza

[ Dodano: 2007-10-09, 13:14 ]
k@tka miala jednak termin na maj 2008-myslalam, ze na kwiecien bo ja tam widzialam

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”