Nie pocieszę ale to jeszcze trochę potrwa zanim zmyjesz tak że następne smugi nie będą wychodziły. Czekamy na Ciebie.ciagle myje podłogę bo są smugi!
u mnie dzis zaczeło dopiero padac, niestety tak bedzie, oby do wiosnyu nas od wczoraj pada non stop. W taka pogodę cieszę się, że nie muszę nigdzie wychodzić. Młody śpi od 7.45 ale wieczorem męczył się by zasnąć przez zęby i usnął dopiero jak dałam mu paracetamol.
ja też to widzęmarkotka nie wiem czy tylko ja tak widzę, ale w podpisie nie masz zdjecia... tylko okienko Zdjecie czasowo niedostępne
Bardzo mi przykro [*]zmarl tesciowej facet, jutro pogrzeb
Ja też nienawidzę jesieni i braku słońca, zawsze wtedy nastrój gorszy Byle do wiosnyJa jakoś natchnienia nie mam na pisanie i wogóle chyba dopadła mnie jesienna deprecha.
tak samo jak patrycja_gJa jakoś natchnienia nie mam na pisanie
no co ty gadasz? precz z jesiennym humorem,trzeba się cieszyćchyba dopadła mnie jesienna deprecha.
jak będzie co czytaćjutro zajrzę na dłużej, to poczytam i odpiszę.
zdrówka dla Marcelka a antybiotyk dawaj do końca no i tak jest z pkolem,u Hani miałam tak samo,potrafiła dostać 2 antybiotyki na miesiącjuz drugi odkad zaczal chodzic do p-kola, dostal jedna dawke wczoraj wieczorem, ale sie zastanawiam czy mu go dawac, goraczki juz nie ma
współczuję [*]zmarl tesciowej facet, jutro pogrzeb
na pewno wszystko będzie dobrze,ginek cię zbada i wyjaśni wszystkie wątpliwościpondto od kilku dni wyczuwam guzek w piersi, sporych rozmiarow, najpierw myslalam ze to zatkany kanalik, ale chyba nie bo Tosia kilkakrotnie oprozniala piers, ponadto masaze i gorace rysznice nie pomogly , zreszta tak dlugo?
dzwonilam do gina on mowil ze dopiero po zakonczeniu karmienia moge zrobic usg, ale zapisalam sie na jutro do dobrego ponoc, zobaczyy moze mi zbada, bo spokoju mi to nie daje, ehh
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość