eve81 dzięki za przepis. Napewno zrobię taki deserek.
agnieszka dzięki za cenne rady, a tak kobieta to jakiś prawnik? skad jest? i czy jest drogi? A ty miałaś rozwód z orzekaniem, czy bez? jakie argumanty mozna uzyć aby pozbawić ojca praw?
Pochwaliłam lene że ładnie śpi w nocy a tu bummm, kilka razy do niej wstawałam. Rano byłyśmy na usg brzuszka, wszystko ok, potem w poradni nefrologicznej.
Po południu byłyśmy w domku i przyszedł listonosz, przyniósł mi polecony z sądu. Mój eks, napisał uzasadnienie że chce rozwód z orzekaniem o wspólnej winie. Pisze tak bzdury, kłamstwa...np. Zamieszkałem z ....tą szmatą... oraz jej dwójką dzieci. Zona nie sprzeciwiała się mojej decyzji twierdząc że ma to co chciała czyli dziecko a ja nie jestem jej i dziecku do szczęścia potrzebny. Pisze za szantażowałam go ze jak nie wróci do mnie to wyjade z dzieckiem za granice. On nie chce widywać się z dzieckiem w moim mieszkaniu bo ja ponoć próbuję go przekonać do powrotu i stwarzam niezręczne sytuacje... i wiele innych kłamstw. Troche mam humer zepsuty ale trudno.
Miłej nocki.