Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 kwie 2008, 22:51

eve81 dzięki za przepis. Napewno zrobię taki deserek.
agnieszka dzięki za cenne rady, a tak kobieta to jakiś prawnik? skad jest? i czy jest drogi? A ty miałaś rozwód z orzekaniem, czy bez? jakie argumanty mozna uzyć aby pozbawić ojca praw?
Pochwaliłam lene że ładnie śpi w nocy a tu bummm, kilka razy do niej wstawałam. Rano byłyśmy na usg brzuszka, wszystko ok, potem w poradni nefrologicznej.
Po południu byłyśmy w domku i przyszedł listonosz, przyniósł mi polecony z sądu. Mój eks, napisał uzasadnienie że chce rozwód z orzekaniem o wspólnej winie. Pisze tak bzdury, kłamstwa...np. Zamieszkałem z ....tą szmatą... oraz jej dwójką dzieci. Zona nie sprzeciwiała się mojej decyzji twierdząc że ma to co chciała czyli dziecko a ja nie jestem jej i dziecku do szczęścia potrzebny. Pisze za szantażowałam go ze jak nie wróci do mnie to wyjade z dzieckiem za granice. On nie chce widywać się z dzieckiem w moim mieszkaniu bo ja ponoć próbuję go przekonać do powrotu i stwarzam niezręczne sytuacje... i wiele innych kłamstw. Troche mam humer zepsuty ale trudno.
Miłej nocki.

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2008, 03:59

czesc dziewczyny
na poczatku Was pozdrawiam serdecznie z NY :-D :-D :-D Hanusia zaaklimatyzowala sie od razu :-D :-D :-D
nie mam polskich znakow wiec z gory przepraszam

[ Dodano: 2008-04-16, 04:17 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
w samolocie w "kolysce'
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2008, 08:07

gosiaperelka, wpolczuje tej sytuacji, napewno takie slowa bola, ale chyba najlepszym sposobem jest olewanie tego i wykazanie sie opiero na rozprawie, tzn. wszystko sobie zaplanuj, co bedziesz mowila tak zeby im uszy zwiędły.

Lalka, super fotki, Hanusia nadal taka drobniutka, ale śliczna dziewczynka z niej rośnie, i jak tam słonecznie :ico_szoking: :ico_brawa_01: na długo zostajecie w NY/??

moj syn dal mi dzis pospac do 7.30 wiec to wielki sukces :ico_brawa_01:
za chwilke musze zbierac sie do pracy
dobrze ze dzis juz sroda, moze ten tydzien sie w koncu skonczy :ico_sorki:
dzisiaj znow mam powrot do domu po 21.00 :ico_olaboga:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 09:34

Hej wszystkim,

My dzis niewyspane bo NEll wieczorem nie chciala spac, skutek taki ze na zmiane z J. latalismy do niej i probowalismy ja uspac, a ta krzyk i krzyk i nic poza tym. No chyba ze do niej robilismy aaa---guuu to wtedy humorek od razu dostawala doskonaly. Manipulantka jedna ;-)

Obudzila sie o 5.00 na jedzonko i razem juz spalysmy w lozku do 8.00. Dzis jade na spotkanko z adwokatka, trzymajcie kciuki! W sumie u mnie w tych sprawach jest juz spokojnie, ale zawsze to stres.

Gosiaperelka, ty sie w ogole nie przejmuj tym co pisze Eks, bo absolutnie zaden Sad nie bedzie stal po jego stronie. A w ogole w sprawach rodzinych najczesciejSedzinami sa kobiety, no wiec rozumiesz: ktora kobieta przyzna racje facetowi ktory zostawil kobiete w zaawansowanej ciazy i poszedl do innej. A tak w sumie to kazda z nas moglaby byc Twoim swiadkiem: pamietasz jak pisalas nam na forum ze nie wraca do domu, albo jak pozno wracal, potem akcja z tymi perfumami... To wszytko jest gdzies na watku wrzesniowym. Jakbym Ci mogla jakos pomoc, to wal smialo.

Wiesz, dobrze ze masz adwokatke, na to nie zaluj, jak on nie ma adwokata to zgnie :ico_brawa_01: Napisze Ci na priva jak to u mnie bylo, choc chyba moje sytuacja za barzo Ci nie pomoze. No, ale coz tam, napisac moge :-)

Czy jezdzisz z Lenka do lekarzy i z brzuszkiem z powodu tych kup czy cos powazniejszego?

Eve, trzymam kciuki za Twoj dzisiejszy dzien! Podziwiam Cie za te Twoja energie, Ty Niezniszczalna Kobieto :-D

Lalka, no witamy. Jak tam w Wielkim Swiecie? Podoba Ci sie ? Hania jak zwykle piekna kruszynka, ona na buzce sie za wiele nie zienia prawda? Bo moja to tyje wszerz i poliki jej coraz bardziej wisza, niestety.... :-D
Jak Hania w samolocie? Nie plakala i nie bolaly ja uszka przy ladowaniu?

Buziaki! Potem wkleje kilka fotek.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

16 kwie 2008, 11:40

Cześć dziewczyny,u nas nocka dziś ok,2 pobudki :-D :-D
A tak w sumie to kazda z nas moglaby byc Twoim swiadkiem: pamietasz jak pisalas nam na forum ze nie wraca do domu, albo jak pozno wracal, potem akcja z tymi perfumami... To wszytko jest gdzies na watku wrzesniowym. Jakbym Ci mogla jakos pomoc, to wal smialo.
no dokładnie jak oś to ja tez chętnie pomogę :-D

A Gosia pytałaś sie jak robie rybkę zapomniałam odpisać,to gotuje ja normalnie z warzywami tylko odlewam wywar,tylko troszkę zostawiam i daje więcej wody :-) potem trochę masełka i natki i miksuje teraz dodaję do zupki mleka bo Kacper nie chce pić :ico_placzek:

Lalka Hania taka drobniutka i śliczna :-D pozdrawiam was.

A mnie coraz bardziej dobija wyjazd Ł :ico_placzek: bo to już za jakieś 2 tygodnie :ico_placzek: czuję sie jakbym była żoną marynarza bo tak często się rozstajemy no i skoda mi Kacperka :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 kwie 2008, 14:36

Witajcie... ja dopiero teraz bo TT się zbuntowało :(

Lalka Śliczna Hanusia taka z niej kruszynka no i ma piękne oczka.

gosiaperelka, Nie przejmuj się tym co On pisze bo tylko szkoda Twoich nerwów więc nabierz dystansu do tych bzdur bo naprawdę nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam jakie facet wierdoły wymyśla!!

mama_zuzi1980, wcale nie widać zeby Nellcia miała wiszące piloki :ico_nienie: oj mamy mamy macie takie śliczne dzieciaczki :D i jeszcze narzekania :ico_sorki: :ico_sorki: hihih

Kicia10, oj wiem jak sie czujesz, wyjadzy wcale nie są miłe no ale cóż czasem tak być musi i nic na to nie poradzimy.

A My dzś pospałyśmy trochę ... Marecelina nabiła dziś guza na środku czółka, dałam jej dziś koło 9:00 na takie śniadanko serek Bakuś z Bakomy taki waniliowy i wiecie co normalnie sana buzię otwierałam doktorka pwoiedziała że jak chce jej dawać jakieś serki a nei ma uczulenia to lepiej Bakuś nie Danony no i rzeczywiście strasznie smakuje a jutro dostanie Morelkowy :) Na obiadek mama zjadła łązanki a Mała ziemniaczki z kalafiorkiem i masełkiem w sumie to nie musi codziennie być mięsko a tak to zawsze jakeiś urozmaicenie. Teraz mała śpi ale już widzę że się wiercie więc pewnie długo nie pospała no cóż trudno znów będzie nie terroryzować swoja złościa, bo zroiła się strasznie złośliwa jak jej coś nei pasuje to warczy piszczy i normalnie dźwięki jak z horroru!!

Dzwonił wczoraj M i się wkurzyłam bo był oddać pierscionek a gość mu go naprawił i pwoiedział że to jest złoto a nietak jak powiedział koleś u nas w Bochni więc się wkurzyłam bo zapewne znów się rozwali a wtedy to już chyba wyjdę z siebie. Z drugiej strony jednak dobrze że taki sam bo bardzo go polubiłam :) No nie wiem jak to będzie z tm pierścionkiem... no i jeszcze zdąrzyliśmy się pokłocić z tego powodu więc rozłączyliśmy sie w milczeniu.

Miałam Wam zdjęcie załączyć ale wiecie znajde jutro czas na to i obiecuję że zrobie :) Marcelka się obudziła więc będe musiała iść zachwikę zrobić jej deserek a mamy dziś w planach Budyń malinowy więc mniam mniam.

Kobietki a może byśmy urządziły sobie wieczorną pogawędke na Skypie jako rozmowa konferencyjna co Wy na to ??

[ Dodano: 2008-04-16, 16:06 ]
eve81, jak dodałaś filmik na Google??

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 17:39

CZEŚĆ!!!
Pamiętacie mnie jeszcze??? Jutro mam wolne :ico_brawa_01: A dziś siedzę sama z Zuzinką, mama pojechała, a M. na próbę. Byliśmy w pon. w kinie na "nie kłam kochanie" i fajniutki, polecam.
Jakaś zakręcona jestem, normalnie czasu bardzo mi brak. Zupełnie nie wyobrażam sobie jakby to było na cały etat pracować i jeszcze nie wychodzić wcześniej. Bo u nas praca od 9 i w domku dopiero zupełnym popołudniem.
Zrobiłam dziś Zuzi kaszkę na gęsto,ale nie zjadła za wiele. Na razie zostanę przy tych przez butelkę.

eSKa
4000 - letni staruszek

16 kwie 2008, 18:35

Czesc dziewczynki, na dłużej wpadne jak Olo będzie spał, bo na razie nie da mi popisać, zrobił się strasznie marudny, ale widzę że nie tylko on taki maruda-złośnik :ico_oczko:

Gosiaperełka , trzymaj się kobieto i słuchaj dziewczyn one dobrze radzą.

Eve ja też jestem za tym żeby się spotkać tylko dobrze by było żeby był to mój wolny od pracy dzionek. No i super że jest szansa że siostra zostanie w Liverpoolu.

Justyna , czekamy na fotke , a pierścionkiem się nie martw , nawet gdyby to nie było złoto (w co nie wierze) to i tak gołym okiem nikt tego nie zauważy, no i :wpale: za starcie z M :ico_nienie: , miało być bez kłótni telefonicznych.
Jakaś zakręcona jestem, normalnie czasu bardzo mi brak. Zupełnie nie wyobrażam sobie jakby to było na cały etat pracować
Ja też jakoś ostatnio cierpie na brak czasu :ico_placzek: A praca na cały etat byłaby koszmarem, jak widać ewasiek też nie ma czasu do nas zajrzeć.

Lalka pisz jakie wrażenie zrobił na tobie NY, Hanusia taki cukiereczek i pewnie lekka do noszenia.

Jeśli chodzi o fryz Olka to się z mężem uśmialiśmy jak powiedzialam mu o tej Dynastii, ale on ma tak długie i chyba cięzkie te włosy że taka fryzura sama mu sie robi. Zeby coś mu sterczało to chyba musiałabym na żel dać :-D Ale wczoraj po kąpaniu zapodałam mu nowy image :ico_oczko: fotke wkleje wam moze jescze dzis. Poza tym stwierdzilam że chyba mu te włoski podetne, juz kiedys kuzynka obcinala mu wlosy przy uszach bo miał długie i go łaskotały.

cdn

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 kwie 2008, 19:49

eSKa, wiesz ja mogę nosić nawet nakrętkę ze śruby :-D :-D :-D Ale ejśli gośc faktycznie Nasz oszukał no to zapłaciliśmy za ten pierścionek jak za woły!!

Marcelina juz spi.. musze Wam powiedzieć ze straszna łobuziara się z niej zrobiła!! Już mmyślałam że osiwieję dziś... Ale tutaj pusto!!

eSKa
4000 - letni staruszek

16 kwie 2008, 20:05

ejśli gośc faktycznie Nasz oszukał no to zapłaciliśmy za ten pierścionek jak za woły!!
No to świnia z faceta jeśli rzeczywiscie to nie jest złoto, ale ja mam nadzieje że jednak jest :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-16, 20:13 ]
Eve ale Szymuś czadowo wygląda w tej misce :-D

Gosiaperełka, mam jeszcze pytanko odnosnie tego kisielu, ty go robisz z tych soczków przecierowych czy takich bardziej wodnistych?? Bo mam takie i takie i niechce spieprzyć.

Łoj cosik mi się już ziewa :ico_spanko: , chyba zaraz pójde pod prysznic, posiedziałabym na tt ale przecież sama do siebie nie bede klikać :ico_noniewiem:

Ciekawe jak tam Agniesia, pewnie już się pakuje, ale to szybko przeleciało :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-04-16, 21:05 ]
I co to? gdzie wy się podziewacie??
Nic innego mi nie pozostaje jak tylko zabrać się za prasowanie :ico_placzek: , no to mnie wkopałyście :ico_zly: :ico_oczko:

Jutro dzionek pełen wrażeń, na 9.30 mężus jedzie na WKU, a ja cała jestem w stresie czy zaakceptują to zaświadczenie ze studiów bo w sumie na zaświadczeniu pisze że jest studentem od lutego a on w marcu na WKU tego nie okazał (bo jak miał to pokazać jak do szkoly zapisał sie w kwietniu :ico_oczko: ) Po połuldniu z Olkiem ma przyjechać po mnie do pracy i jedziemy na zakupy ciuchowe :ico_brawa_01: Więc nie wiem czy jutro będe miala siły tu zajrzeć, na wszelki wypadek ciacho stawiam już dziś, ale pamietajcie że jemy dopiero jutro :-) będziecie miały na śniadanie :-D

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

To ja wam mówie dobranoc :ico_spanko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”