Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 21:54

ciacho stawiam już dziś, ale pamietajcie że jemy dopiero jutro będziecie miały na śniadanie
no to pięknie nas załatwiłaś, takiego smaka nam na noc robić :ico_nienie: :ico_oczko:

Zuzia już śpi. Tak się cieszę,że ona tak sama ładnie zasypia.
Od paru dni jak ją kładę na podłogę to jak sobie pełza to czasem podnosi dupcię i klęczy, fajnie to wygląda. Znowu jakiś nowy etap zalicza.

mamo Zuzi super ten mix foteczek :ico_brawa_01: Ale Nelcia duża i słodziutka, mniam. I taka tatusiowa :-D

eve a Szymuś w misce boski :ico_brawa_01:

eSKa, a co jutro planujecie kupić? Jakieś konkrety czy co się ciekawego trafi? Ja w piątek po południu albo w sobotę rano przejadę po torebkę, bo mają mieć towar. Tak żałuję,że jej nie kupiłam :ico_zly:
A prasowanko to mnie czeka jutro...

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 21:58

ja dzis padam, wiec na dluzej odezwe sie jutro. Z dobrych newsow to ten, ze u adwokatki bylo dobrze :-D
Kocurka, dzieki! No tatusiowa jak nic :-D

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2008, 22:22

he dziewczyny
oczywiscie nie mam kiedy czytac :ico_noniewiem:
ale czesc nadrobilam
w NY jestem juz 3 raz
Hania byla bardzo grzeczna w samolocie,przy starcie dalam jej cyca i nawet nie wiedziala co sie dzieje,przy ladowaniu tez,spala troche ale nie za dlugo wiec sie cieszylam bo startowalismy 17 czasu polskiego a ladowanie bylo kolo 20 czasu NY wiec w domu poszla grzecznie spac
w samolocie bylo duzo dzieci ,ale Nusia najmlodsza,dostalismy taka "kolyske" wiec miala gdzie spac
tutaj bradzo cieplo jest,dzis chodzilam w kostiumie kapielowym,nad ocean 20 minut,nad zatoke 3 minuty :-D
wczoraj spotkalam sie z wisienka z sierpniowek :-D
gosiaperelka wspolczuje Ci bardzo,ten facet to kawal skur...a to cos z czym teraz jest to nie jest warte komentarza nawet,ale wiesz co nie sensu z nia wojny prowadzic bo i tak to wszystko zle co Ci i Twojej Laluni zrobila obroci sie przeciwko niej!!!los jej sie odplaci ,zobaczysz!!a Ty jestes bardzo dzielna i silna!!!
ja na twoim miejscu nie pozwolilabym na kontakt Lenki z tamtymi dziecmi bo to nie sa dzieci twojego bylego wiec to nie jest jej przyrodnie rodzenstwo...
eska ja Hani zapuszczam wloski ,moja mama chce jej obciac ale fajnie ma juz dlugie wiec nie pozwalam

eSKa
4000 - letni staruszek

16 kwie 2008, 22:29

Ja jeszcze wpadam przed samym spaniem :) Macie szczęscie że mój poscik nie został ostatni :ico_oczko:
a co jutro planujecie kupić?
JA: bluza, buty, spodniczka, bluzka, MEZU: bluza, sweter, spodnie, buty :-D Musimy uzupełnić braki po moich ostatnich ciuchowych porządkach :-D Kurcze dawno nie szłam na sklepy z taką listą zakupów :ico_szoking:

Mamo Zuzi ale śliczne te fotki w podpisie, niezłą sesję zafundowałaś Nelci no i Zuzi oczywiscie :-) I nie zauważyłam żeby Nell miała rozwichrzoną fryzurke, włoski jak od fryzjera :ico_haha_01: Ona ma fajnie bo ta jej grzywka w miarę krótka a Olo jak zarzuci na oczy to nic nie widzi :-D (obcinalaś Nell??)

[ Dodano: 2008-04-16, 22:33 ]
Hania byla bardzo grzeczna w samolocie
no to duze brawa dla Hanusi :ico_brawa_01: taki mały szkrabik i już leciał samolotem a ja to musiałam czekać do 25lat :-D :-D
Lalka życze udanych ploteczek z koleżanką z tt.

Zmykam dobrej nocki wszystkim zycze.

[ Dodano: 2008-04-16, 22:36 ]
eska ja Hani zapuszczam wloski ,moja mama chce jej obciac ale fajnie ma juz dlugie wiec nie pozwalam
jasne a niech się dziewczyna cieszy długimi włoskami, Olo to co innego bo facet więc nie będe wpinała spineczek :ico_oczko: a te jego włosy to widać że czasem mu przeszkadzają, może obetne mu grzywke i będzie miał fryzure z grzywką coś a'la Nell , zobaczymy.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2008, 10:26

Witajcie!
Zuzanka dała mi dziś pospać do 7.30 :ico_szoking: Normalnie to budzi się o 6, a ja wstaję ok. 6.30.
Zastanawiam się nad spacerkiem.... Deszczu nie ma, ale wieje i tak średnio jest. No nic zobaczymy jak będzie za jakiś czas.
Miłego dnia!

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

17 kwie 2008, 10:39

Cześć kochane,ja wczoraj po południu wogóle nie mogłam wejść na tt,nie mogłam odnaleźć naszego wątku jakoś strona była całkiem inna i jak sie logowałam to pojawiało sie że niepoprawny login lub hasło :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Ja dziś stawiam za 7 miesiąc Kacperka :ico_tort: :ico_tort: i może jeszcze do tortu :ico_zdrowko:

Eska dla Olusia wszystkiego najlepszego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Poza tym stwierdzilam że chyba mu te włoski podetne, juz kiedys kuzynka obcinala mu wlosy przy uszach bo miał długie i go łaskotały.
heh ja nie mam co obcinać :-D ale wczoraj zrobiłam mu irokeza w wannie,hihi,zrobię wam następnym razem zdjęcie :-D A u nas wszyscy mówią żeby dzieciom nie ścinać do roczku włosów ale to takie zabobony i tylko wkurzają człowieka.
Jutro dzionek pełen wrażeń, na 9.30 mężus jedzie na WKU
to koniecznie zdawaj relacje jak wróci a ja trzymam kciuki :-)

mamo Zuzi ale Nell fajnie wyszła na tych zdjęciach z podpisu,tak jakoś inaczej,ale słodko :-)
Musimy uzupełnić braki po moich ostatnich ciuchowych porządkach :-D Kurcze dawno nie szłam na sklepy z taką listą zakupów :ico_szoking:
no rzeczywiście lista megaa a my wczoraj tez bylismy na małych zakupach i Ł dostał koszulkę ja dwie bluzeczki i Kacperek też dwie bluzeczki :-D takie bluzeczkowe zakupy mieliśmy :-D A mój wózeczek jeszcze nie przyszedł,wkurzę się jak dziś niedojdzie :ico_zly:
U nas wogóle pogoda tragiczna,cały czas pada.

Justyna pogmatwane z tym pierścionkiem ale chyba by aż tak was nie oszukali że to nie złoto :ico_noniewiem: Ja jestem za rozmową na Skypie tylko że ja nie mam założonego :-D więc musiałybyście mnie uświadomić jak to zrobić :-D

No i ciekawe jak Aga bo to już jutro piątek :ico_placzek:

My dziś jemy krupniczek z kaszki jaglanej :-D

[ Dodano: 2008-04-17, 10:41 ]
hmmm... chyba muszę zmienić zdjęcie w podpisie bo już chyba sie wam znudziło co :-D ??

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2008, 10:51

Kicia10, eSKa, najlepsze życzenia dla naszych małych przystojniaków! :ico_buziaczki_big:
chyba muszę zmienić zdjęcie w podpisie bo już chyba sie wam znudziło co
nieee znudziło się,ale za nowym zdjątkiem jestem za :-D

eSKa, no właśnie pisz co tam mężu zdziałał!

[ Dodano: 2008-04-17, 11:23 ]
A teraz focie dla Was
Zuzia śpi
Obrazek
Zajączek biedronkowy
Obrazek
Zuzia poznaje nowy świat
Obrazek

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 kwie 2008, 11:48

WITAM :)

Kocura Bura, hehe muszę Cię o to zapytać... tylko się nie obraź : :ico_sorki: Czy nie boisz się że Zuzia może wypaść z łózeczka bo widzę że leży nadal na górze na tym podniesionym...? Jej ja już przed 6 miesiącem obniżyłam bo teraz to nie wiadomo kiedy nastąpi fiknięcie i wypadek gotowy:) Hihi ale z rajtuzami super foteczka!!

Kicia10, To nic trudnego. Wystarczy że wejdziesz na www.skype.pl i ściągniesz program Skype i dalej za wskazówkami no i oczywiście potrzebne będa słuchawki i mikrofon albo głośniki i mikrofon :)

eSKa, hoho ale zakupowy dzień to to później prosze się pochwalić tym co uadało Ci się zdobyć :)

KACPEREK I OLUŚ :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: STO LAT KAWALEROWIE!!

Lalka, Super ze Hanusia była grzeczna w samolocie, ale Ci zazdroszczę tego oceanu.. Bawcie sie tam dobrze :)

mama_zuzi1980, ale mix fotkowy super.. powiem Ci szczerze ze ja bym na to nie wpadła... a Nellcia widze że też dekoldzik mokrutki jak u Marceliny :)

Ja naraze tylko tyle bo Marcelina wstała i idziemy jeść obiadek a potem na malutki spacerek :) POMYŚLCIE O TYM SKYPIE :)

[ Dodano: 2008-04-17, 12:20 ]
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0719&hl=pl

[ Dodano: 2008-04-17, 12:39 ]
Dodałam Wam link do tego filmu jak zaczynała raczkować dziś porobie jak je lizaka no i jak wstaje sama więc dużo powklejam :) teraz idę na polko BUZIAKI LASENCJE!!

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

17 kwie 2008, 13:51

Witajcie, ja mam ostatnio trochę obowiązków, ale dziś troszkę odpocznę bo moi rodzice przyjechali, więc się troszkę zajmią lenką. Skorzystam z tego że mam z kim ją zostawić to pójdę do adwokata i porozmawiam o tych bzdurach co mąż napisał.
Eska ten kisielek bo z wodnistego soku nie z przecieru.
Ja też stawiam dużego :ico_tort: naszym Panom.
Justyna jestem za twoim pomysłem, mam skypa i chętnie wezmę udział w konferencji. Moja lenka jeszcze nie raczkuje, ustawia się na czworakach ale nie chce się ruszyć a jak już chce to leży znów plackiem.
ja już przed 6 miesiącem obniżyłam bo teraz to nie wiadomo kiedy nastąpi fiknięcie
Ja też już obniżyłam bo moja lenka się chwytała górnej balustrady i podciągała do góry.

[ Dodano: 2008-04-17, 14:03 ]
Lalka dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Ja lence też obciełam włosy, bo wyglądała jak zaniedbana;) a pierwsze włoski schowałam na pamiątke. Pewnie jest taki przesąd bo większość maluchów do roku, nie ma dużo włosów, tylko nasze dzieci takie obrośnięte, ale to dobrze, dodaje im to tylko więcej uroku:)
Agnieszka i MamaZuzi, wasi eks musieli wyrazić zgodę na wyrobienie dziecku paszportu? czy jakoś inną drogą to zrobiłyście?
Pokłóciłam się z teściową, cały czas mnie wspierała i pomagała bo czuła taką potrzebę, przez to co syn narobił, ale jak jej powiedziałam o tym co P. napisał powiedziała mi ze tak to musiało być skoro tak napisał, ale przeciez ona była i patrzyła na to wszystko i wie że prawda jest inna. Rozumiem że matka zawsze idzie za synem ale aby bronić fałszu, to już przesada. Mam teraz spokój bo mój eks tak szybko do dziecka nie przyjdzie, głupio mu ze tyle kłamstw napisał i dobrze mu tak, jak chce walczyć to niech walczy uczciwie, tyle że on nie ma żadnych uczciwych argumentów za to co zrobił.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2008, 16:47

Justyna_Bochnia, teściowa też mi ciągle mówi,że powinniśmy obniżyć i chyba już czas. Chociaż Zuzia to nawet sama nie siedzi i nigdy się nie podciągała na szczebelkach, ona tylko na brzuszku, a tak raczej nie wypadnie.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”