troszke wiekszy, ale nie WIELKI
no i ma otwierany jeden bok (na suwak)
ale ten mniejszy bardziej mi sie podoba i ma moskitiere w zestawie... no ale nie jest otwierany... aaaaaaaa

przyjdzie Pan, to go zapytam (siedzi w piwnicy-zamknelam go w drewutni

DziękujemyIWONA - brawa dla Paulinki - pieknie siedzi!!! I jaka Ona pulchna???![]()
![]()
Jednak "cyc" robi swoje...
![]()
SHOO - zdjecia super... i Jaspi jaki zadowolony...![]()
![]()
![]()
Shoo, zdjęcia Jasperka super. Jaspi taki malutki wydaje się być w nim jakby był noworodkiem
kup sobie ten mniejszy, widze, ze najbardziej Ci sie podobaSHOO - ten mniejszy kojec tez ma uchwyty, nawet 4, a ten wiekszy tylko 2 szt.
no wiem, ale nie chce kupic czegos bez zastanowienia... nic wiecej juz nie znalazlam, bo to sa jedyne dwa na allegro o takich wymiarach...Gie, im więcej będziesz wynajdować tym bardziej ciężej będzie Ci wybrać
mi tez, ale mysle o funkcjonalnosci...Mi osobiście ten pierwszy podoba się bardziej.
tu lejtkup sobie ten mniejszy, widze, ze najbardziej Ci sie podoba
Gratulacje za dokonanie wyboru
to dobrze, kladz sie spac... i odpocznij sobie... jutro wszystko bedzie dobrzeTeraz czuje sie troszke lepiej....
tak wlasnie zrobilam...Gie, pewnie,pogadaj z Twoim Panem...wspólnie dokonacie (trafnego)wyboru
brawo!dzisiaj Su caly dzien krzyczy mama, baba i bam bam...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość