Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2009, 16:15

Znaczy zaczynasz zwolnienie????
Dokładnie :) No mam nadzieję że do mnie dołączysz, bo już czas najwyższy :D

Dziewczynki zostało mi jeszcze chwilkę pracy i zaraz znikam do domku. Chciałam tylko powiedzieć że do środy będę odłączona od netu. Tak więc pewnie się tu zjawię dopiero w czwartek. Mam nadzieję że o będziecie jeszcze o mnie pamiętać :D

[ Dodano: 2009-11-27, 15:17 ]
iw_rybka, gratuluję już 9 okienka. Kurcze to ja za tydzień hihi

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lis 2009, 18:48

Mam nadzieję że o będziecie jeszcze o mnie pamiętać :D
no pewnie i tęsknić będziemy też :-)
do napisania za kilka dni ;)
iw_rybka, gratuluję już 9 okienka
no i ja też gratuluję :-D ależ zleciało :ico_oczko:

a ja dziś cały dzień leżę, nawet jedzenia nie miałam siły sobie zrobić :ico_szoking: jakaś masakra jestem bez sił...dziś piątek, dzień sprzątania ale chyba sobie odpuszczę bo nie mam sił za grosz :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 lis 2009, 19:17

- bedziemy czekac :ico_sorki: :ico_sorki:
iw_rybka, gratuluję już 9 okienka
no i ja też gratuluję :-D ależ zleciało :ico_oczko:
- a Ty jutro :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2009, 20:33

a ja dziś cały dzień leżę, nawet jedzenia nie miałam siły sobie zrobić :ico_szoking: jakaś masakra jestem bez sił...dziś piątek, dzień sprzątania ale chyba sobie odpuszczę bo nie mam sił za grosz :ico_noniewiem:
Ja mam odwrotnie.Nie wiem czemu mam ochotę sprzątać :566: Siłę na to mam tylko brzuch mi się stawia,kłuje w szyjce,nawet przy zwykłym zmywaniu.We wtorek mam wizytę,może wtedy coś się wyjaśni,bo mnie to denerwować zaczyna :ico_zly:
A jak mogłybyśmy o Tobie zapomnieć :ico_olaboga: Nie ma takiej opcji,czekamy do czwartku :-D

Była u mnie koleżanka,tak długo z nikim nie gadałam,ze dziś nadrobiłam potrójnie i teraz gardło mnie boli od gderania i do tego zgaga doszła :evil: Superaśnie.Ale wizyta mineła bardzo miło :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 lis 2009, 21:03

zgaga doszła :evil:
- ja sie trufli rumowych najadlam i tez mnie meczy teraz :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2009, 21:31

- ja sie trufli rumowych najadlam i tez mnie meczy teraz :ico_wstydzioch:
Ja tylko sałatkę warzywną zjadłam :ico_olaboga: Może po majonezie tak mnie wzięło :059:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 lis 2009, 23:14

Może po majonezie tak mnie wzięło :059:
- mozliwe,ale bym zjadla takiej salatki.Dobrze,ze niedlugo swieta :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 lis 2009, 00:35

a ja postanowiłam poprosić mamę o taki bigos świąteczny bo nie wiem, jak przed świętami urodzę to przecież się nie najem a uwielbiam bigosik z grzybkami taki postny :ico_brawa_01:
zgaga mnie omija szerokim echem, raz miałam dlatego Wam współczuję :ico_noniewiem:
Ja mam odwrotnie
to zapraszam do mnie, jest co robić :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_wstydzioch:
Fajnie, że spotkanie się udało :-)
ja jutro jadę do rodziców więc pewnie odezwę się w niedziele lub poniedziałek.
Dobrze że jadę bo inaczej bym myślała o wtorku i badaniu serduszka a tam może wśród rodzinki będzie łatwiej :-)

[ Dodano: 2009-11-27, 23:36 ]
ps. spokojnego i słonecznego weekendu :-)

lilo

28 lis 2009, 10:09

No mam nadzieję że do mnie dołączysz, bo już czas najwyższy
No - za 2 tyg. czyli zacznę zwolnienie w tym samym tygodniu ciąży co Ty :-D
Czekamy na ciebie już z domku :ico_sorki: :ico_oczko:

Tak święta..... To będzie ostatnie obżarstwo przed dietą anty-kolkową :-D

Słyszałyście o Karcie Praw Kobiety Rodzącej???? http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/9 ... zacej.html
Ciekawe tylko jak teoria będzie się miała do praktyki :ico_haha_01:
Podobno ma wejść w życie od 1 stycznia 2010 :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2009, 12:32

- mozliwe,ale bym zjadla takiej salatki.Dobrze,ze niedlugo swieta :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mam nadzieję ze moja mama przygotuje coś fajnego na święta.W zeszłym roku się nie popisała za bardzo,ale ja i moja babcia zadziałałyśmy odpowiednio.Moja mamcia nienawidzi kuchni i zazwyczaj trzyma się od niej z daleka. :ico_olaboga: Niestety.Ale i tak czekam na święta,zawsze bliżej do porodu :)
geheimnis napisał/a:
Ja mam odwrotnie
to zapraszam do mnie, jest co robić :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_wstydzioch:
wczoraj dostałam ochrzan od męża,że miałam nogi zaciskać a nie sprzątaniem sie zajmować.A ja przecież prace sobie dziele na części.jednego dnia sprzątnęłam w łazience,drugiego dnia umyłam podłogi (mopem a nie na kolanach) itd.Jak codziennie z 10 min na to poświęcam to przynajmniej mniejszy bajzel się robi.A potem i tak się kładę i leniuchuję.
Dobrze że jadę bo inaczej bym myślała o wtorku i badaniu serduszka a tam może wśród rodzinki będzie łatwiej :-)
Oj dobrze,dobrze.Zajmij główkę teraz czyść innym.Byle do wtorku... :ico_sorki:
Tak święta..... To będzie ostatnie obżarstwo przed dietą anty-kolkową :-D
Ja się powoli zaczynam zastanawiać nad karmieniem piersią,jeśli mam byc szczera.Dieta antykolkowa opiera się na dość surowych zasadach,boję sie że zacznę poważnie chudnać,a przecież ja i bez tego miałam przed ciążą niedowagę :ico_olaboga: No i w czasie moich migren też nie brałam żadnych leków.Nie wiem jak to będzie.Na razie skupiam się że dam radę i wykarmię dzidzię cycusiem dla jej dobra,jeśli sie nie uda to płakać z tego powodu nie będę.
Słyszałyście o Karcie Praw Kobiety Rodzącej???? http://praca.gazetaprawna...y_rodzacej.html
Ciekawe tylko jak teoria będzie się miała do praktyki :ico_haha_01:
No,no.Ciekawe jak to będzie wyglądać faktycznie. :ico_noniewiem:
spokojnego i słonecznego weekendu :-)
Miłego weekendu :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”