Wiatam was kobibetki moje kochane,nareszcie do was dotarlam przezz ten pie.....ny remont na ulicy,przez przypadek odcieli kable tel i bylam bez neta dopiero co mi wlaczyli juz was doczytalam,ale lekko nie bylo
Normalnie jak dzikus teraz jestem,nie wiem do czego sie najpierw zabrac,poczta wypelniona po brzegi na gg sie dobijaja i musze z wami byc na biarzaco
ramonka moim skromnym zdaniem wywoływanie porodu nie jest takie straszne. Mówię to z własnego doświadczenia jak i również od koleżanek które też tak miały.
Tak jak mówicie, każda z nas to inaczej przechodzi
Ja osobiście miałam balonik i kroplówkę, ale koleżanki chwaliły sobie taki żel Położne powinny wiedzieć o co chodzi
A ja zapraszam. Tak w ogóle to ciacho czekoladowe z truskawkami nasączonymi octem winnym z szafranem Troszkę wycudowałam, to nie do końca oryginał taki jak w przepisie
[ Dodano: 2009-06-23, 18:25 ]
a do tego pyszna kawka. albo kakałko
A ja zapomnialam wam napisac,ze moja dzidzia juz do mnie puka delikatnie-najbardziej aktywna jest wieczorem - najpierw to lekcewazylam,myslalam,ze za wczesnie ale to juz trwa od kilku dni i ciagle tak bardzo nisko,wiec pewna jestem na 100%,ze to dzidzius