wielkie gratulacje dziewczynyJa stawiam za ostatnie okienko
Kocura i za Twoje

dam od razu znać po wizycie, sama jestem ciekawa, z moczem i krwia mam cały czas cyrki ale źle sie nie czuję
dokladnie, musze mu powiedziec o tych ukłuciach, bo czasem zaboli dosc obficie.Izabela czyli tradycja
nie wyobrazam sobie siebie w rozmiarze XXL w delikatnej zwiwnej i seksowne satynie drącej się przy porodzie, ale wyglądałabym seksi
właśnie to jest mój jedyny lęk w związku z porodem... Wiki ważyła 3900, a i tak lekarz musiał ją wypchnąć, bo nie dawałam rady, gdy główka już była prawie na wierzchu... ale może nie będzie tak źlekwiatunio napisał/a:
inia1985 no to kawał synka urodzisz![]()
wlasnie tez to chcialam napisac, no to bedzie co wypychac
a co to za ukłucia, jakby w szyjke macicy??? Ja takie mam i położna mowiła, że to normalne, z Eliza też tak miałam, teraz wydaje mi sie, że mocniejsze są, ale i dziecię większe jest to mocniej napiera, a wszystko tam się przygotowuje do porodu i stąd takie uczucie nie miłe, jakby dziecko ze szpilą siedziało i "a masz ukłuję cię"dokladnie, musze mu powiedziec o tych ukłuciach, bo czasem zaboli dosc obficie.
w sumie jeszcze jest tydzieńb pracujący dla mnie, tyle, że ja tylko w poniedziałki i wtorki jeździłam, a od 8 mam wypisany urlop do końca tygodnia, a macierzyński od 15:) więc od 15 oficjalnie będę na macierzyńskim, hihihiielibell, fajnie, że mąż wstał do Elizy A jak się czujesz na macierzyńskim ??
ahaod 15 oficjalnie będę na macierzyńskim
nie miałam zamiaru nikogo straszyćjak tak czytam o wypychaniu główki to zczynam się bac, jejuś nie piszcie o tym, jakbym miała pierwsze rodzic to już by mnie poty zalewały ze strachu.
ja też mam zamiar wszystko w wersji mini wziąćtakie małe u nas za funta można wziać buteleczki szampon, mydełko w płynie itp
buuuu...U mnie cukier szaleje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość