caro
Trzy tysiące lat minęło...

09 paź 2007, 20:40

Kolka to strasznie dużo wyniesie ten remont :ico_olaboga: :ico_olaboga: , niedobrze, niedobrze, i to jak człowiek ma teraz wydatki na brzdąca to jeszcze to, przykro mi bardzo, a może "kochana" teściowa coś dorzuci :-D :-D ....................oczywiście żartowałam!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Kolka

09 paź 2007, 20:46

caro, No ja myślę, że żartowałaś :-D

caro

09 paź 2007, 20:48

Ja też kupywałam kombinezon 80, oprócz tego w moro, to jeszcze mu dokupilam jednoczęściowy używany, naprawdę w dobrym stanie, dzis przyszedł, no i za małe pieniądze

http://www.allegro.pl/item250834692_kom ... anio_.html

co do ciast to ja kiedys piekłam, od momentu narodzin Oskarka upiekłam 2 razy jabłecznik, nie mam na to ani ochoty ani czasu ani sił, po prostu kupuje!!!!!!!! Kiedyś lubił ciasta robic, może wrócę do tego, jak mały będzie większy :-) :-)

Kurcze zapomnialabym, nasz najmłodszy dzentelment kończy dziś 5 miesięcy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Kacperku dużo zdrówka, miłości i dużo dużo uśmiechów przez całe życie!!!!!!!!!!!!!!

No i wracajcie do nas szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-10-09, 20:56 ]
Idę się położyć, bo w nocy pewnie mnie czeka parę pobudek!!!!!!!!!!

Dobranoc.............

Awatar użytkownika
Blanka26

09 paź 2007, 21:38

a tak wpadłam do was jeszcze na minutkę, :-D ale widzę, ze cisza :ico_szoking:
kolka ufff na szczęście klamki są, no naprawdę nonono szło dostać :ico_olaboga:
a remontu samochodu współczuję i mówię od razu: mamy to samo :ico_olaboga:
caro ja też planuję kombinezonik, ale póki co to jeszcze zaczekam do listopada, bo nie wiem jaki rozmiar w końcu :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-10-09, 21:39 ]
caro śliczny ten kombinezonik

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 paź 2007, 22:20

kombinezony widze super!!!! Ja kupiłam kurteczke błekitna w h&m a kombinezon mam hmm z kubusiem puchatkiem!!! :-D

kurde przeczytalam ze 11 kg wazy Kacpi :ico_szoking: moj ma jakies miedzy 8.5-9kg a jest starszy- tylko ze spala kalorie wariujac- a ruchliwy jest nieprzecietnie :-D Jak czytam takie wagi to sie martwie ze moj za lekki, ale caro pocieszylas mnie bo Twoj tez mniej wazy niz Kacpi!!! A zreszta mi sie wydaje, ze moj Gnojaszek mało je no ale je tyle ile chce! Dzis popelnilam duzy bład :ico_placzek: - dałam mu mleko z kleikiem przed kapiela, mowie pozniej dam cyca i moze dluzej bedzie spal(co zawsze na noc dostawal samego cycuszka) bo Eryś jedank ze spi cala noc to budzi sie rano a Mamusia jak wiadomo pospac lubi!!! A jeszcze ktoras napisała ze dziecko niech niechodzi spac glodne to mowie wyprobuje- no i taj Eryk po kapielicysiatylko mlasnał i nieccial bo najedzony- taki finał ze cycki pelne i wybuchna(przyjdzie duzy z pracy glodny moze zje :ico_oczko: ), a Eryk problem z usnieciem miał :ico_placzek: głupia jestem :ico_puknij:

A takto z zasypianiem tojest tak- w dzien sa 2 drzemki przed poludniem i po obiedzie- klade Gnojaszka na lozku i siup kolo niego- przytulamyy sie i usypia moje słonko a na noc to jesc kapiu i myk do łóżeczka- wychodze z pokoju- Eryczek cos tak sie zajmie przed snem-opowie misiom co sie dzis wydarzyło i woła Mame-wtedy MAma przychodzi, daje całuska i przytula i Miś usypia :-D i tak jest codziennie :-D

kolka czlowiek chce jak najlepiej i najtaniej a tu zawsze jakis klops- przykro- taki wydatek :ico_olaboga:

Delicja dobrze ze klamka juz oki :-D
:ico_brawa_01: dla tego co naprawił

katrin posłuchaj dziewczyn i niesiedz po nocach nad ciastami- takie czasy ze jak sie niechce mozna zamowic :-D

a ja na odwrot wy przytyłyście a ja o dziwo schudłam 2 kilo-jeszcze jakies 7kg do wagi sprzed ciazy(a jak wiadomo przytyłam 30 kg wiec ciezko idzie)

zdjec niewkleilam wiecej bo niemialam czasu a teraz to juz chyba przterminowane :-D

[ Dodano: 2007-10-09, 22:27 ]
bardzo mi przykro z powodu k@tka :ico_placzek: :ico_placzek: nikt niewytłumaczy czemu tak sie dzieje- ale to jest straszne :ico_placzek: :ico_placzek:
mimo ze nieznam tej osoby jestem z nia duchem w sile i wytrwaniu :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2007-10-09, 22:34 ]
acha zapomnielibysmy :ico_sorki: :ico_sorki: dziekujemy za pochwały GnOjAsZkA

powiedzcie mi czemu te fotki taka słaba jakosc maja- mysle ze tochyba ze zmniejszamy w necie a nie w programie do zmniejszania tzn przynajmiej ja- ale co można wymagać od blądynki :-D

Awatar użytkownika
Kolka

09 paź 2007, 22:34

A jeszcze ktoras napisała ze dziecko niech niechodzi spac glodne to mowie wyprobuje- no i taj Eryk po kapielicysiatylko mlasnał i nieccial bo najedzony- taki finał ze cycki pelne i wybuchna(przyjdzie duzy z pracy glodny moze zje :ico_oczko: ), a Eryk problem z usnieciem miał :ico_placzek: głupia jestem :ico_puknij:
To ja napisałam :ico_wstydzioch: Ale cholerka, nie chciałam tak namącić :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Normalnie ucałuj Eryczka i powiedz, że to nie jego wina, że ma głupią ciotkę na TT :ico_sorki: :ico_sorki:
takie czasy ze jak sie niechce mozna zamowic :-D
No właśnie Katrin :-D A jak już musisz sama piec to chociaż wysłałabyś po kawałku... :-D
ufff na szczęście klamki są
- ojeju, to całe szczęście :ico_sorki:

A ja się z R tradycyjnie pocięłam... W sumie ze 2 tygodnie sztama była... pewnie za długo. Czy Wasi faceci też są tacy głupi, ślepi i w ogóle? czy tylko ja trafiłam na wyjątkowy egzemplarz jak mój mąż na samochód? Tyle szukania a tu... :ico_olaboga: trefny towar

[ Dodano: 2007-10-09 ]
Co do fotek Mróweczka to musisz pytać o to Mordeczki- ona chyba najlepiej z nas zna sie na fotkach. Ja myślę, że przez fotosika, ale pewności u mnie brak :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 paź 2007, 22:39

Kolka cos Ty głupolu niechodziło mi ze to Twoja wina broń Cie Panie Boże :ico_puknij: tylko ze ja niepomyslam ze mam tak duzo pokarmu ze dziecku wystarcza :ico_olaboga:
tak szczerze to ja niemam co na swojego narzekac- tzn wiadomo ze sie popsztykac kazdy czasem musi- ale to tylko dlatego ze nauczyl sie krzyczec odemnie heh :-D

Awatar użytkownika
Kolka

09 paź 2007, 22:40

A propos zdjęć- to wkleję kombinezon Julki- to jest kurteczka + ogrodniczki. Kurtkę jeszcze jedną ma, to będzie na zmianę jak mi znów pawia puści :ico_noniewiem:
Obrazek

to tylko dlatego ze nauczyl sie krzyczec odemnie
No widzisz, te chłopy to w lot chwytają to co nie trzeba. Co za naród...
W sumie to mój jak mu się dobrze przyjrzeć to tez może być :-D , ale czasem mnie doprowadza do szewskiej pasji... Temat kłótni?? Teście: moi i jego... W sumie to tylko z tego powodu się drzemy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 paź 2007, 22:45

tzn o narzekanie mi chodziło o starego Mrówe- wiec nienarzekam na swojego M a na E czyli gnojaszkowa Mrówke to juz wogole nienarzekam :-D

[ Dodano: 2007-10-09, 22:48 ]
Kolka kombinezonik super- to moze i ja sie cholercia pochwale( tylko ze ja leń i fotek robic mi sie niechce)- kurteczke tez mamy błękitną!!! :-D tzn blekitno bialo brazowo jakas tam chyba ale przewaga błekitu :-D

Awatar użytkownika
Kolka

09 paź 2007, 22:49

I w dodatku teraz potknęłam się o jego kapcie :ico_zly: To był zamach na moje życie lub kości... Chyba... :ico_oczko: Głupia łysa pała :-D

Mróweczka, Pochwal się :ico_sorki:
A dziewczyny, znajdźcie mi do tego czapkę i szalik :ico_sorki: o w moim mieście chyba jeszcze lato w sklepach :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”