kombinezony widze super!!!! Ja kupiłam kurteczke błekitna w h&m a kombinezon mam hmm z kubusiem puchatkiem!!!
kurde przeczytalam ze 11 kg wazy Kacpi

moj ma jakies miedzy 8.5-9kg a jest starszy- tylko ze spala kalorie wariujac- a ruchliwy jest nieprzecietnie

Jak czytam takie wagi to sie martwie ze moj za lekki, ale
caro pocieszylas mnie bo Twoj tez mniej wazy niz Kacpi!!! A zreszta mi sie wydaje, ze moj Gnojaszek mało je no ale je tyle ile chce! Dzis popelnilam duzy bład

- dałam mu mleko z kleikiem przed kapiela, mowie pozniej dam cyca i moze dluzej bedzie spal(co zawsze na noc dostawal samego cycuszka) bo Eryś jedank ze spi cala noc to budzi sie rano a Mamusia jak wiadomo pospac lubi!!! A jeszcze ktoras napisała ze dziecko niech niechodzi spac glodne to mowie wyprobuje- no i taj Eryk po kapielicysiatylko mlasnał i nieccial bo najedzony- taki finał ze cycki pelne i wybuchna(przyjdzie duzy z pracy glodny moze zje

), a Eryk problem z usnieciem miał

głupia jestem
A takto z zasypianiem tojest tak- w dzien sa 2 drzemki przed poludniem i po obiedzie- klade Gnojaszka na lozku i siup kolo niego- przytulamyy sie i usypia moje słonko a na noc to jesc kapiu i myk do łóżeczka- wychodze z pokoju- Eryczek cos tak sie zajmie przed snem-opowie misiom co sie dzis wydarzyło i woła Mame-wtedy MAma przychodzi, daje całuska i przytula i Miś usypia

i tak jest codziennie
kolka czlowiek chce jak najlepiej i najtaniej a tu zawsze jakis klops- przykro- taki wydatek
Delicja dobrze ze klamka juz oki

dla tego co naprawił
katrin posłuchaj dziewczyn i niesiedz po nocach nad ciastami- takie czasy ze jak sie niechce mozna zamowic
a ja na odwrot wy przytyłyście a ja o dziwo schudłam 2 kilo-jeszcze jakies 7kg do wagi sprzed ciazy(a jak wiadomo przytyłam 30 kg wiec ciezko idzie)
zdjec niewkleilam wiecej bo niemialam czasu a teraz to juz chyba przterminowane
[ Dodano: 2007-10-09, 22:27 ]
bardzo mi przykro z powodu k@tka

nikt niewytłumaczy czemu tak sie dzieje- ale to jest straszne
mimo ze nieznam tej osoby jestem z nia duchem w sile i wytrwaniu
[ Dodano: 2007-10-09, 22:34 ]
acha zapomnielibysmy

dziekujemy za pochwały GnOjAsZkA
powiedzcie mi czemu te fotki taka słaba jakosc maja- mysle ze tochyba ze zmniejszamy w necie a nie w programie do zmniejszania tzn przynajmiej ja- ale co można wymagać od blądynki