Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

17 kwie 2008, 16:50

Kocura Zuzinka na tym ostatnim zdjęciu to ma takie pyzunie :-D :-D A w łóżeczku to fika niezle.
Czy nie boisz się że Zuzia może wypaść z łózeczka bo widzę że leży nadal na górze na tym podniesionym...?
ja tez jeszcze mam podwyższone bo Kacper nie podnosi sie jeszcze sam.
potrzebne będa słuchawki i mikrofon albo głośniki i mikrofon :)
a to chyba mam w kompie i kamerkę też mam w kompie :-D :-D

A do mnie przyszedł wózeczek i jestem super zadowolona,potem wkleję zdjęcia.

[ Dodano: 2008-04-17, 18:23 ]
Rozumiem że matka zawsze idzie za synem ale aby bronić fałszu
no dokładnie matka zawsze będzie trzymać stronę syna i nieładnie że tak powiedziała bo jak piszesz sama widziała co się działo.dziwne trochę bo ja pamiętam ze wcześniej(jeszcze w ciąży) to pisałaś że jego matka to popiera Ciebie a nie jego,może tak ją przekabacił.

A i dziewczynki dzięki za życzonka dla Kacpra :ico_buziaczki_big:

My bylismy na spacerku rano ale strasznie zimno było i szybko wróciliśmy zrobiłam Kacperkowi pulpeta i kalafiorka ale nic nie zjadł tylko sie dławił i to jeszcze jak,ja sie wystraszyłam bo on nie przestawał się dławić i włożyłam mu palec do buźki i pomogło ale on się wystraszył i zaczoł płakać ale dziś to wogóle strasznie płaczliwy jest i ciągle trze zęby z wielka złością.a no i się nauczył i teraz ciągle robi to papa :-D

[ Dodano: 2008-04-17, 18:29 ]
A no i zapomniałam napisać,Justyna Marcelina super raczkuję,mojemu maluchowi to jeszcze daleko do tego,no chyba że mnie zaskoczy :-D :-D Jak narazie to tylko nóżki pod nonono podkurcza jak jest na brzuszku a jak kładę go na swoim brzuchu tak że nogi ma na podłodze,to odkręca się na plecki i siada :-D Marcelina jest super rozwinięta :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko patrzeć jak zacznie wyrywać facetów :-D :-D

[ Dodano: 2008-04-17, 18:31 ]
Justyna jeszcze raz obejrzałam twojego linka ale Marcelina ma śliczne oczy :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

17 kwie 2008, 20:16

Jestem, na początku w imieniu Olusia dziekuje za życzenia :ico_sorki:
No i oczywiście śpiewamy STO LAT dla Kacperka
:sylwester: :ico_urodzinki: :sylwester: :ico_urodzinki: :sylwester: :ico_buziaczki_big:
Dzisiejszy dzień upłynął jak zwykle na pełnych obrotach, choć nie tak go sobie wyobrażałam :ico_nienie: Mam dwie wiadomości jedną dobrą a drugą mniej dobrą :-D 1) Mąż zostaje w domu , zaświadczenie zaakceptowali i dostał odroczenie na rok :509:
2) Zakupy totalna klapa, dla siebie kupiłam tylko stringi i dla Olka rajtuzki, na jutro "zamówiliśmy" teściową a my z samego rana jedziemy na kolejne zakupy -grunt to się nie poddawać :-D :-D
Jutro ja mam wolne a męzus też wziąl sobie urlop wiec mamy dłuuugi weekend :ico_brawa_01:

zaraz poczytam co tam u was a potem c.d. mojego postu

[ Dodano: 2008-04-17, 20:38 ]
chyba muszę zmienić zdjęcie w podpisie bo już chyba sie wam znudziło co ??
Kicia jasne że się znudziło, zmieniaj , zmieniaj :ico_oczko:

Kocura foteczki świetne, w tym łóżeczku to taka Zuzia- rozbójnik , a na dywanie to rzeczywiście takie licka pączuszki ma, słodko wygląda :ico_brawa_01:
Dodałam Wam link do tego filmu jak zaczynała raczkować dziś porobie jak je lizaka no i jak wstaje sama więc dużo powklejam :
Jak ja lubie oglądać te nasze wrzesniowe dzieciaczki, no niezły raczek z Marcelinki , jeśli to jest filmik jak ona zaczynała raczkować to teraz pewnie po mieszkaniu zapyla jak perszing :-D No i czekam na dalsze filmiki.
pójdę do adwokata i porozmawiam o tych bzdurach co mąż napisał.
Czekamy na relacje co adwokat na to .
Eska ten kisielek bo z wodnistego soku nie z przecieru.
Jutro jestem w domku wiec Olo na mur beton będzie miał na podwieczorek kisiel.
jak jej powiedziałam o tym co P. napisał powiedziała mi ze tak to musiało być skoro tak napisał,
:ico_szoking: :ico_szoking: no to kobieta palnęła, też pewnie przeżywa całą sytuację na swój sposób, ale skoro widziała od początku jak to wszystko wyglądało to chyba powinna wiedzieć kto kłamie a kto mówi prawdę.
A do mnie przyszedł wózeczek i jestem super zadowolona,potem wkleję zdjęcia.
no pięknie aż ci zazdroszcze :ico_wstydzioch: , to Kacperek ma niezły prezencior na 7mies :ico_oczko: , ja miałam nadzieje że do nas dzis dotrze nocniczek ale psinco, zaczynam się martwić bo kobieta pisała że w pon wysłala , na razie nic nie pozostaje tylko czekać. Kicia wklejaj foty Kacpra w nowej furze, chce widzieć jego minke :ico_haha_01:
Justyna Marcelina super raczkuję,mojemu maluchowi to jeszcze daleko do tego,no chyba że mnie zaskoczy
no to mnie pocieszyłas, bo Olek też leniuch pierwsza klasa, chociaż ostatnio zrobił mały krok do przodu bo opanował przewracanie z brzucha na plecy :-D

[ Dodano: 2008-04-17, 20:58 ]
To juz nie Dynastia :-D

Obrazek

Obrazek

Taka fryzura jest możliwa tylko po kąpaniu hihi i zapomnialam wam napisać że dziś obcięlam Olkowi te długie włosy które wpadały mu do oczek i jak teraz zaczesze mu grzywke na dół to jakbym widziała tego chłopczyka z bajki Zaczarowany Olówek :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 kwie 2008, 21:51

eSKa, co tam zakupy, ważne,że mąż zostaje!!! Super! A zakupki jutro na pewno będą udane, jak od rana zaczniecie :-D
A ja jutro grzecznie do pracy się udaję i wychodzę z niej o 14.30, więc w drodze na mpk zahaczę o jakiś sklepik (normalnie cała moja trasa z autobusu do biura leci sobie deptakiem , a po obu stronach sklepy!).

eSKa, Olo to ma niesamowite te włochy! Zuzia to ma jakie takie,ale spiąć się jeszcze nie da :-D
I nie raczkuje jeszcze, tylko jak u Kici, na kolanka i pac. Normalnie się zastanawiamy, czy nie kupić dywanu do pokoju, bo po panelkach się ślizga. Na korytarzu mamy wykładzinę i zdecydowanie jej tam lepiej.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

17 kwie 2008, 22:07

ja tylko sie melduje i uciekam
jutro popisze wiecej

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 kwie 2008, 23:17

Sto Lat dla Olusia i Kacperka!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Olus ma super wloski!!! :-D :-D :-D :-D boskie
Kocura ja juz dawno obnizylam lozeczko,powinno sie obnizyc jak dziecko staje sie mobilne,przewraca sie na brzuszek i na plecki,po skonczonym 3 miesiacu
gosiaperelka zeby wyrobic paszport dziecku to musza byc obecni oboje rodzice,nie wystarczy zgoda,
Gosia Ty olej tego drania,nie warto nawet splunac na niego
za jakis czas znudzi mu sie utrzymywanie dwojki obcych dzieci,placenia alimentow i lozenia na kolejne,wtedy zostawi to cos z ktorym sie zwiazal a ona sie bedzie bujac z trojka
nie mam wspolczucia dla takich wywlok
wazne zeby Ci dawal pieniadza na Lenke,i nie popuszczaj jesli chodzi o rozwod z ozeczeniem,wina jest tylko jego i to ewidentna,walcz bo robisz to dla Lenki!

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

18 kwie 2008, 10:01

hej dziewczynki,piszemy razem z Kacperkiem.Dziś wstałam wtspana o 8 w wielkim szoku bo moje dziecko jeszcze spało :ico_szoking: obudził się o 8.30 :-D

Eska no powaliły mnie zdjęcia Olusia :-D a Kacper jak go zobaczył to zaczoł się rwać do komputera h htfdkjas yjgzb to pozdrowienia dla Olusia xx v hfndjmk a to dla pozostałych dzieciaczków :-D :-D :-D no i super że mężuś zostaje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A wózeczek bardzo się spodobał Kacperkowi,jakby wiedział że to jego jak składaliśmy to ciągle się uśmiechał i aż trząsł się żeby go dotknąć i jak siedział potem w nim wogóle nie marudził no i ja jestem zadowolona,jest lekki nie to co ta moja krowa wielka poprzednia :-D Nawet jest wypróbowany przed 2 letnia Natalkę,córkę mojej znajomej :-D jedynie do czego mogę sie przyczepić to do oparcia bo mogło by być troszkę wyższe ale to jak będzie za niskie to można podłożyć poduszkę więc spoko :-D zdjęcia zaraz cykniemy to wkleję.
opanował przewracanie z brzucha na plecy :-D
no to brawa dla Olusia :ico_brawa_01:

Dziewczyny trzymam kciuki za udane zakupy,nic tak nie poprawia humoru :-D

A mój niejadek znów nie chciał śniadanka :ico_nienie: zrobiłam mu ostatnio taki deserek jak Eve tylko bez kleiku i jak mu dawałam to mówił be a potem mi zrobił tak :ico_nienie: paluszkiem :-D Może spróbuje kisiel mu dać :ico_noniewiem:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 kwie 2008, 10:14

Przepraszam zw tak nic nie pisze, ale u nas pogoda cudna, szkoda siedziec w domu.
Spoznione zyczenia dla wszytkich solenizantow :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Gosia, ja wyrabialam paszport Zuzi jak bylam jeszcze z jej ojcem i byla potrzebna jego obecnosc. Ale nie martw sie , w twoim przypadku zgoda sadu na paszport to jedynie formalnosc. Oczywiscie po rozwodzie. Wiadomo najpierw sie jego zapytaj, moze bez problemu pojdzie i podpisze , a jesli nie to sie nie przejmuj.

Boze ciekawe jak tam Agnieszka :ico_placzek: Pewnie juz poleciala bidusia :ico_olaboga:

Dziewczyny a ja mam intymny problem :ico_placzek: i troche mi az wstyd pytac :ico_wstydzioch: ale czy moze ktoras z was miala zapalenie warg sromowych :ico_olaboga: to tylko moja diagnoza, ale nie wiem czym smarowac a tu sie do lekarza tak od reki nie dostane.... I to przez te kurewskie podpaski Always, nie bylo innych i mezu mi kupil te, a one jak cerata sa no i je uzywalam przez tydzien, bo teraz mam takie dlugasne okresy no i mam.... :ico_placzek:

My dzis do parku z kanapeczkami i kawcia w termosku z kolezanka (z tik-taka) idziemy. Biore Zuzie bo tez w domku ja zostawilam. No i biore aparat wiec cykne zdjatla i wkleje tutaj :-)

[ Dodano: 2008-04-18, 10:15 ]
Acha, zdjecia Olusia cudne, ach te wlosy :-D Moja tez ma podobne, w ogole moj mezu mowi ze oni sa do siebie podobni... :-)Ja juz mojej scinalam grzywke bo by slepa do tej pory byla, a znow czesac jej kucyka codziennie to przesada...
A z tylu robia jej sie dredy, tak trze glowa o poduszke w nocy :ico_olaboga:

eSKa
4000 - letni staruszek

18 kwie 2008, 14:30

w ogole moj mezu mowi ze oni sa do siebie podobni... :-)
Ja z Twoim mężem nie miałam nic wspólnego :ico_oczko: :-D więc nie wiem skąd te podobieństwo naszych bączków :-D
Boze ciekawe jak tam Agnieszka Pewnie juz poleciala bidusia
też o niej myśle, bidulka będzie tęsknić za dziećmi bo jak tu nie tęsknić za takimi kochanymi szkrabami :ico_placzek:
h htfdkjas yjgzb to pozdrowienia dla Olusia
Olus dziękuje i śle buziole :ico_buziaczki_big:

U nas zakupy średnio udane ja mam wycieczkową bluze z kapturem, a mąż koszulki , buty i czapke z daszkiem :ico_oczko: Olek niestety na nic się nie załapał :ico_wstydzioch:

Pogoda dziś rewelka :ico_brawa_01: czekam aż Olo się obudzi i zmykamy na spacer.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 kwie 2008, 15:18

Kobietki nie mam internetu!! cos sie podziało. jade do wiednia w poniedzialek na miesiac. BEDE TESKNIC ZA WAMI PAPAPA

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 kwie 2008, 17:13

No i ja sie zjawiam, troszke mi wstyd, ze was znowu zaniedbalam ale jestem tak niezorganizowana ostatnio ze szok :ico_olaboga:
A po za tym u nas jest taka super pogoda, ze prawie caly czas gdzies krazymy :)

Dzisiaj dzionek spedzamy na tarasiku, do domku wchodzimy tylko na przebieranie i jedzonko :)

Wczoraj zabralam Jasia do Oslo, pierwszy raz pociagiem. Super wycieczka, Jasiowi bardzo sie podobalo. Polazilam troszke po sklepach i od razu humorek lepszy :) Kupilam kilka ciuszkow Jaskowi, dla siebie krem, tonik i zel do twarzy i bielizne... Tylko kurna maly stanik :ico_wstydzioch: Bo oczywiscie sie spieszylam i nie bylo czasu przymierzyc, moglabym wymienic ale po przyjsciu do domku od razu oderwalam metke. Wydawal sie mi taki wielki :-D W sumie najtragiczniej nie jest, ale schylic to sie w nim nie moge bo od razu cyce wylatuja :ico_wstydzioch: Ale pod jakies swetrzysko na zime, albo pod bluze bede :-) Przyznalam sie K. myslalam ze sie wkurzy, tym bardziej ze kupilam dwa, z takiej firmy La Senza, dosc drogie ale mezus mi wybaczyl :-D

Wogole to spoznione zyczonka dla Olusia i Kacperka :ico_tort:

Gosia pytalas czy K. nadal duzo pracuje... No to niestety nic sie w tej kwesti niezmienilo, wczoraj wrocil o 1.30! Mial cos do zrobienia z plytkami w Ikei i mogl zaczac dopiero jak zamkna sklep czyli o 23. Mielismy ostatnio kryzys ale jest juz coraz lepiej, wiecej angazuje sie w zajmowanie Jasiem, a na te jego pozne powroty to na razie nie moge nic poradzic, a szkoda...

Justyna ciesze sie ze jedziesz do Wiednia ale szkoda mi ze nas zostawisz :ico_placzek:

Mamo Zuzi ja nigdy nie mialam takiego problemu... Kurcze nie wiem co Ci doradzic.... Ja w PL uzywalam Alwaysow, a tutaj tylko Libres (kurna jak sie to pisze??)

No i wiecej nie zapamietalam :) :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-04-18, 17:17 ]
Mamo Zuzi moze masz jeszcze Tantum Rosa?? Bo tak myslalam i moze to by Ci pomoglo, w koncu ma dzialanie przeciwzapalne....

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”