ja tez jeszcze mam podwyższone bo Kacper nie podnosi sie jeszcze sam.Czy nie boisz się że Zuzia może wypaść z łózeczka bo widzę że leży nadal na górze na tym podniesionym...?
a to chyba mam w kompie i kamerkę też mam w kompiepotrzebne będa słuchawki i mikrofon albo głośniki i mikrofon :)

A do mnie przyszedł wózeczek i jestem super zadowolona,potem wkleję zdjęcia.
[ Dodano: 2008-04-17, 18:23 ]
no dokładnie matka zawsze będzie trzymać stronę syna i nieładnie że tak powiedziała bo jak piszesz sama widziała co się działo.dziwne trochę bo ja pamiętam ze wcześniej(jeszcze w ciąży) to pisałaś że jego matka to popiera Ciebie a nie jego,może tak ją przekabacił.Rozumiem że matka zawsze idzie za synem ale aby bronić fałszu
A i dziewczynki dzięki za życzonka dla Kacpra :ico_buziaczki_big:
My bylismy na spacerku rano ale strasznie zimno było i szybko wróciliśmy zrobiłam Kacperkowi pulpeta i kalafiorka ale nic nie zjadł tylko sie dławił i to jeszcze jak,ja sie wystraszyłam bo on nie przestawał się dławić i włożyłam mu palec do buźki i pomogło ale on się wystraszył i zaczoł płakać ale dziś to wogóle strasznie płaczliwy jest i ciągle trze zęby z wielka złością.a no i się nauczył i teraz ciągle robi to papa

[ Dodano: 2008-04-17, 18:29 ]
A no i zapomniałam napisać,Justyna Marcelina super raczkuję,mojemu maluchowi to jeszcze daleko do tego,no chyba że mnie zaskoczy

[ Dodano: 2008-04-17, 18:31 ]
Justyna jeszcze raz obejrzałam twojego linka ale Marcelina ma śliczne oczy